- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ανακλινόμενοι καθρέπτες
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Μόλις έρθουν θα ξεκινήσω και την εγκατάσταση. Το μόνο πρόβλημα είναι αν οι controllers στις πόρτες (άσχετα με τον κωδικό αφού έχω την τελευταία σειρά) μπορούν να υποστηρίξουν folding mirrors. Φοβάμαι μήπως ο Γερμανός έχει κόψει τίποτα πινάκια από τη φύσα και πρέπει να πάρω και controllers...
Aν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Την Κυριακή λέω να ξεκινήσω το εγχείρημα...
Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι οι controllers στις πόρτες. Ενώ θεωρητικά έχω καινούργιο κωδικό 1Q0959701E και 1Q0959702E (συνοδηγού) , κοιτάζοντας στο ΕΤΚΑ έχει τους ίδιους κωδικούς με διαφορετικά τα τρία τελευταία γράμματα που λέει ότι έχει σχέση με τον κωδικό του χρώματος (άσχετο). Αυτό που πρέπει να παίζει είναι ότι τα γράμματα αυτά έχουν σχέση με τι κάνει ο κάθε controller. Δυστυχώς έφαγα τον κόσμο και δεν ξέρω αν τελικά οι controller μου θα παίξουν ή θα φάω πόρτα (το βλέπω δηλαδή...)
Εγώ φοράω το 1Q0959701E ZOM (οδηγού) και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOL, ZOQ και ZOR. Του συνοδηγού είναι το 1Q0959702E ZOZ και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOU, ZOV, ZOY, Z12, Z13
Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους έχουν folding mirrors και VAG-COM. Ιδιαίτερα αυτούς με τους καινούργιους καθρέφτες. Αν σκανάρετε τα module 42 και 52 μπορείτε να μου δώσετε χρήσιμες πληροφορίες. Θα γράφει την κατάληξη τον κωδικό του module και τα τρία τελευταία γράμματα.
και επίσης όταν επιλέξετε να κάνεται αλλαγή στα module σας βγάζει ένα παράθυρο με διάφορα νούμερα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Εμένα εκεί δεν έχει την επιλογή +4096 Folding mirror. Σε εσάς την έχει?
Περιμένω απαντήσεις. Σας ευχαριστώ
- tasos_sib84
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Τασος
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Λοιπόν έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου τον δεξιό καθρέφτη με μνήμες για βύθισμα στην οπισθοπορία (1Q1857508BF 9Β9), τον αριστερό καθρέφτη με λειτουργία anti dazzle (1Q1857507AS 9B9), τον αριστερό καθρέφτη anti dazzle (3C8857521C) και τον διακόπτη.
Την Κυριακή λέω να ξεκινήσω το εγχείρημα...
Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι οι controllers στις πόρτες. Ενώ θεωρητικά έχω καινούργιο κωδικό 1Q0959701E και 1Q0959702E (συνοδηγού) , κοιτάζοντας στο ΕΤΚΑ έχει τους ίδιους κωδικούς με διαφορετικά τα τρία τελευταία γράμματα που λέει ότι έχει σχέση με τον κωδικό του χρώματος (άσχετο). Αυτό που πρέπει να παίζει είναι ότι τα γράμματα αυτά έχουν σχέση με τι κάνει ο κάθε controller. Δυστυχώς έφαγα τον κόσμο και δεν ξέρω αν τελικά οι controller μου θα παίξουν ή θα φάω πόρτα (το βλέπω δηλαδή...)
Εγώ φοράω το 1Q0959701E ZOM (οδηγού) και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOL, ZOQ και ZOR. Του συνοδηγού είναι το 1Q0959702E ZOZ και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOU, ZOV, ZOY, Z12, Z13
Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους έχουν folding mirrors και VAG-COM. Ιδιαίτερα αυτούς με τους καινούργιους καθρέφτες. Αν σκανάρετε τα module 42 και 52 μπορείτε να μου δώσετε χρήσιμες πληροφορίες. Θα γράφει την κατάληξη τον κωδικό του module και τα τρία τελευταία γράμματα.
και επίσης όταν επιλέξετε να κάνεται αλλαγή στα module σας βγάζει ένα παράθυρο με διάφορα νούμερα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Εμένα εκεί δεν έχει την επιλογή +4096 Folding mirror. Σε εσάς την έχει?
Περιμένω απαντήσεις. Σας ευχαριστώ
Αντρεα θα σου πω εγω το πρωι δε σε ξεχασα αλλα το λαπτοπ ακομα το περιμενω... γυναικες...!
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Αντίθετα αν κάποιος θέλει να βάλει τον νεώτερο από τον δικό μου που φοριέται μέχρι και σήμερα, για τον 1Q0959701H folding κάνει ο ΖΟΝ, ΖΟΜ, ενώ για τον 1:0959702H o ZOM και ο ΖΟΝ.
Οπότε αυτά που λέγαμε ότι όλοι είναι ίδιοι δεν ισχύει. Ναι μεν είναι τα ίδια μοντέλα, αλλά ανάλογα την κατάληξη στο ΕΤΚΑ τα pin που χρειάζονται λείπουν.
Ενημερωτικά το κάθε μοτέρ από αντιπροσωπεία κυμαίνεται από 260-280 ευρώ. Οπότε το Ebay είναι μονόδρομος. Δυστυχώς όμως και αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί και αυτοί δεν ξέρουν ποιος είναι ποιος, αφού δεν αναγράφονται τα τελευταία ψηφία επάνω στα ανταλλακτικά, μόνο ο βασικός κωδικός που είναι ίδιος.
Σε λίγο θα ανεβάσω και φωτό από αυτά που έχω ψωνίσει μέχρι σήμερα και όταν θα βρω τα μοτέρ θα επανέλθω :whistle:
- tasos_sib84
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Ατιμοι Γερμανοί, έχετε κάνει το Eos κρυπτόλεξο
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Δεξιός καθρέφτης (1Q1857508BF 9Β9) - Τιμή αντιπρ. 260 ευρώ (αγορά ebay 90+25 το φλας που πάει μαζί με το κάτω μέρος του καθρέφτη που έχει και την τρύπα για τον περιφερειακό φωτισμό - Για αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε κανούργιο section γιατί με αυτό τον τρόπο, όλοι όσοι έχουν τον απλό καθρέφτη ΜΥ09 θα μπορούν να αλλάξουν το κάτω μέρος μαζί με το ντουί και την λάμπα και τραβώντας ρεύμα από τον controller να έχουν περιφερειακό φωτισμό χωρίς το folding καλό ε?
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
Αριστερός καθρέφτης (1Q1857507AS 9B9 ή 1Q1857507AL 9B9) - Τιμή αντιπρ. 260 ευρώ (αγορά από ebay 150 ευρώ καινούργιος - μόνο το καβούκι)
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
Τζάμι με αντιθαμβωτική λειτουργία 3C8 949 102 A Τιμή αντιπρ. 175 ευρώ (η τιμή έπεσε πριν κάποιους μήνες είχε 300 ευρώ - από ebay πολύ δύσκολο να βρεθεί...)
Διακόπτης κανούργιος από αντιπροσωπία γύρω στα 35 ευρώ
Τέλος υπάρχει πακετάκι που περιέχει τις βίδες και τα κλιπσάκια της ταπετσαρίας, καθώς επίσης και κάποια εσωτερικά κομμάτια που βρίσκονται στην πόρτα (Τιμή δεν θυμάμαι, αλλά πολύ φθηνότερα από το να τα αγοράσεις ξεχωριστά
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
:clap: :clap:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Διαβάζοντας ανακάλυψα ότι οι controller είναι ίδιοι, με τη διαφορά ότι αυτός με τη δυνατότητα folding έχει ένα παραπάνω τσιπάκι και άλλο φλασάρισμα, οπότε η αντιπροσωπία είναι μονόδρομος...
Αύριο θα πάω να παραγγείλω το μοτέρ του οδηγού και κάποια άλλη στιγμή θα παραγγείλω και αυτό του συνοδηγού.
Ο Τάσος μου έκανε εξυπηρέτηση και πήγε στην αντιπροσωπία και τσέκαρε με τον αριθμό πλαισίου και βρήκε ότι φοράει το 1Q0959701Η Ζ0Ν, οπότε θα πάρω αυτόν που είναι δοκιμασμένος...
Εγώ φοράω τον 1Q0959701E, οπότε είναι και λίγο πιο καινούργιος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- tasos_sib84
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Αντρεα διορθωσεμε αν κανω λαθος..
Τασος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
:klaps: :klaps: :klaps:
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Νομίζω γύρω στα 260
- andreas73
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- tasos_sib84
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
216 μου ειπε για τον εσωτερικο καθρεπτη
Ωχ Πανο πουλησε το joystick
Τασος
- tasos_sib84
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Πραγματικά αν δεν είχα ξεκινήσει ούτε θα το σκεφτόμουνα, αλλά τώρα είναι αργά. Θα το ολοκληρώσω...
Μην το σκεφτεσαι καν τωρα εκει που εισαι, προχωρατο
Τασος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- tasos_sib84
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 164
Επισης οπως και του Αντρεα στο module 42 & 52 δεν μπορω να προσθεσω το 4096.
Νikitas TSi
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 164
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Νikitas TSi
- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Πέτρος