Ανακλινόμενοι καθρέπτες

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #51523 από andreas73
Ανακλινόμενοι καθρέπτες δημιουργήθηκε από andreas73
Παράγγειλα τους καθρέπτες (μόνο τα καβούκια) για ΜΥ09
Μόλις έρθουν θα ξεκινήσω και την εγκατάσταση. Το μόνο πρόβλημα είναι αν οι controllers στις πόρτες (άσχετα με τον κωδικό αφού έχω την τελευταία σειρά) μπορούν να υποστηρίξουν folding mirrors. Φοβάμαι μήπως ο Γερμανός έχει κόψει τίποτα πινάκια από τη φύσα και πρέπει να πάρω και controllers...
Aν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51818 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
Λοιπόν έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου τον δεξιό καθρέφτη με μνήμες για βύθισμα στην οπισθοπορία (1Q1857508BF 9Β9), τον αριστερό καθρέφτη με λειτουργία anti dazzle (1Q1857507AS 9B9), τον αριστερό καθρέφτη anti dazzle (3C8857521C) και τον διακόπτη.
Την Κυριακή λέω να ξεκινήσω το εγχείρημα...

Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι οι controllers στις πόρτες. Ενώ θεωρητικά έχω καινούργιο κωδικό 1Q0959701E και 1Q0959702E (συνοδηγού) , κοιτάζοντας στο ΕΤΚΑ έχει τους ίδιους κωδικούς με διαφορετικά τα τρία τελευταία γράμματα που λέει ότι έχει σχέση με τον κωδικό του χρώματος (άσχετο). Αυτό που πρέπει να παίζει είναι ότι τα γράμματα αυτά έχουν σχέση με τι κάνει ο κάθε controller. Δυστυχώς έφαγα τον κόσμο και δεν ξέρω αν τελικά οι controller μου θα παίξουν ή θα φάω πόρτα (το βλέπω δηλαδή...)

Εγώ φοράω το 1Q0959701E ZOM (οδηγού) και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOL, ZOQ και ZOR. Του συνοδηγού είναι το 1Q0959702E ZOZ και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOU, ZOV, ZOY, Z12, Z13

Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους έχουν folding mirrors και VAG-COM. Ιδιαίτερα αυτούς με τους καινούργιους καθρέφτες. Αν σκανάρετε τα module 42 και 52 μπορείτε να μου δώσετε χρήσιμες πληροφορίες. Θα γράφει την κατάληξη τον κωδικό του module και τα τρία τελευταία γράμματα.
και επίσης όταν επιλέξετε να κάνεται αλλαγή στα module σας βγάζει ένα παράθυρο με διάφορα νούμερα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Εμένα εκεί δεν έχει την επιλογή +4096 Folding mirror. Σε εσάς την έχει?
Περιμένω απαντήσεις. Σας ευχαριστώ

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51835 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
Αντρεα στηλε μου το τηλ σου με pm να σε παρω σε καμια ωριτσα απο το αμαξι ,να το δουμε μαζι

Τασος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51842 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
andreas73 έγραψε:

Λοιπόν έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου τον δεξιό καθρέφτη με μνήμες για βύθισμα στην οπισθοπορία (1Q1857508BF 9Β9), τον αριστερό καθρέφτη με λειτουργία anti dazzle (1Q1857507AS 9B9), τον αριστερό καθρέφτη anti dazzle (3C8857521C) και τον διακόπτη.
Την Κυριακή λέω να ξεκινήσω το εγχείρημα...

Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι οι controllers στις πόρτες. Ενώ θεωρητικά έχω καινούργιο κωδικό 1Q0959701E και 1Q0959702E (συνοδηγού) , κοιτάζοντας στο ΕΤΚΑ έχει τους ίδιους κωδικούς με διαφορετικά τα τρία τελευταία γράμματα που λέει ότι έχει σχέση με τον κωδικό του χρώματος (άσχετο). Αυτό που πρέπει να παίζει είναι ότι τα γράμματα αυτά έχουν σχέση με τι κάνει ο κάθε controller. Δυστυχώς έφαγα τον κόσμο και δεν ξέρω αν τελικά οι controller μου θα παίξουν ή θα φάω πόρτα (το βλέπω δηλαδή...)

Εγώ φοράω το 1Q0959701E ZOM (οδηγού) και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOL, ZOQ και ZOR. Του συνοδηγού είναι το 1Q0959702E ZOZ και ακόμα υπάρχει με την κατάληξη ZOU, ZOV, ZOY, Z12, Z13

Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους έχουν folding mirrors και VAG-COM. Ιδιαίτερα αυτούς με τους καινούργιους καθρέφτες. Αν σκανάρετε τα module 42 και 52 μπορείτε να μου δώσετε χρήσιμες πληροφορίες. Θα γράφει την κατάληξη τον κωδικό του module και τα τρία τελευταία γράμματα.
και επίσης όταν επιλέξετε να κάνεται αλλαγή στα module σας βγάζει ένα παράθυρο με διάφορα νούμερα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Εμένα εκεί δεν έχει την επιλογή +4096 Folding mirror. Σε εσάς την έχει?
Περιμένω απαντήσεις. Σας ευχαριστώ

Αντρεα θα σου πω εγω το πρωι δε σε ξεχασα αλλα το λαπτοπ ακομα το περιμενω... γυναικες...!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51907 από andreas73
Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουνα. Μετά από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι θέλω άλλα μοτέρ παραθύρων, αφού αυτά που έχω δεν κάνουν folding. Συγκεκριμένα για τον 1Q0959701E folding κάνει αυτός με την κατάληξη ΖΟQ, ZOR και για τον 1Q0959702E ο Ζ12 και ο Ζ13.

Αντίθετα αν κάποιος θέλει να βάλει τον νεώτερο από τον δικό μου που φοριέται μέχρι και σήμερα, για τον 1Q0959701H folding κάνει ο ΖΟΝ, ΖΟΜ, ενώ για τον 1:0959702H o ZOM και ο ΖΟΝ.

Οπότε αυτά που λέγαμε ότι όλοι είναι ίδιοι δεν ισχύει. Ναι μεν είναι τα ίδια μοντέλα, αλλά ανάλογα την κατάληξη στο ΕΤΚΑ τα pin που χρειάζονται λείπουν.

Ενημερωτικά το κάθε μοτέρ από αντιπροσωπεία κυμαίνεται από 260-280 ευρώ. Οπότε το Ebay είναι μονόδρομος. Δυστυχώς όμως και αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί και αυτοί δεν ξέρουν ποιος είναι ποιος, αφού δεν αναγράφονται τα τελευταία ψηφία επάνω στα ανταλλακτικά, μόνο ο βασικός κωδικός που είναι ίδιος.

Σε λίγο θα ανεβάσω και φωτό από αυτά που έχω ψωνίσει μέχρι σήμερα και όταν θα βρω τα μοτέρ θα επανέλθω :whistle:

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51912 από tasos_sib84
Αχ.... ρε Αντρεα αυτες οι πορτες σου δεν σε πανε καθολου,

Τασος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51915 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
Ανδρέα μπορείς να ρωτάς τους εκάστοτε πωλητές για την κατάληξη των 3 τελευταίων γραμμάτων πριν ξανακάνεις αγορά. Φαντάζομαι οτι αυτά γράφονται πάνω στο αυτοκόλητο και θα μπορούν να στα πούν.

Ατιμοι Γερμανοί, έχετε κάνει το Eos κρυπτόλεξο

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51920 από andreas73
Και όμως δεν γράφει τίποτα επάνω, μόνο στο κουτάκι αν το αγοράσεις από αντιπροσωπεία

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51921 από andreas73
Πρώτη φορά δυσκολεύτηκα να βρω τους κωδικούς από το ΕΤΚΑ

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51922 από andreas73
Και οι φωτό που χρωστούσα:

Δεξιός καθρέφτης (1Q1857508BF 9Β9) - Τιμή αντιπρ. 260 ευρώ (αγορά ebay 90+25 το φλας που πάει μαζί με το κάτω μέρος του καθρέφτη που έχει και την τρύπα για τον περιφερειακό φωτισμό - Για αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε κανούργιο section γιατί με αυτό τον τρόπο, όλοι όσοι έχουν τον απλό καθρέφτη ΜΥ09 θα μπορούν να αλλάξουν το κάτω μέρος μαζί με το ντουί και την λάμπα και τραβώντας ρεύμα από τον controller να έχουν περιφερειακό φωτισμό χωρίς το folding καλό ε?

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Αριστερός καθρέφτης (1Q1857507AS 9B9 ή 1Q1857507AL 9B9) - Τιμή αντιπρ. 260 ευρώ (αγορά από ebay 150 ευρώ καινούργιος - μόνο το καβούκι)

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Τζάμι με αντιθαμβωτική λειτουργία 3C8 949 102 A Τιμή αντιπρ. 175 ευρώ (η τιμή έπεσε πριν κάποιους μήνες είχε 300 ευρώ - από ebay πολύ δύσκολο να βρεθεί...)

Διακόπτης κανούργιος από αντιπροσωπία γύρω στα 35 ευρώ

Τέλος υπάρχει πακετάκι που περιέχει τις βίδες και τα κλιπσάκια της ταπετσαρίας, καθώς επίσης και κάποια εσωτερικά κομμάτια που βρίσκονται στην πόρτα (Τιμή δεν θυμάμαι, αλλά πολύ φθηνότερα από το να τα αγοράσεις ξεχωριστά

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51931 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
Εξαιρετική περιγραφή, όπως πάντα! Μπράβο Ανδρέα, πραγματικά πολύ χρήσιμα όλα και αναλυτικότατα. :yupee:

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #51992 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
Φοβερός ο Ανδρέας!!!
:clap: :clap:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52111 από andreas73
Ευτυχώς που δεν παράγγειλα από Ebay. Τσέκαρα τον controller στην πόρτα του οδηγού και δεν λείπει κανένα pin, οπότε αν είχα παραγγείλει από εξωτερικό θα ήταν ρώσικη ρουλέτα. Πιθανότατα θα αγόραζα κάποιο ίδιο με τον δικό μου...
Διαβάζοντας ανακάλυψα ότι οι controller είναι ίδιοι, με τη διαφορά ότι αυτός με τη δυνατότητα folding έχει ένα παραπάνω τσιπάκι και άλλο φλασάρισμα, οπότε η αντιπροσωπία είναι μονόδρομος...
Αύριο θα πάω να παραγγείλω το μοτέρ του οδηγού και κάποια άλλη στιγμή θα παραγγείλω και αυτό του συνοδηγού.
Ο Τάσος μου έκανε εξυπηρέτηση και πήγε στην αντιπροσωπία και τσέκαρε με τον αριθμό πλαισίου και βρήκε ότι φοράει το 1Q0959701Η Ζ0Ν, οπότε θα πάρω αυτόν που είναι δοκιμασμένος...
Εγώ φοράω τον 1Q0959701E, οπότε είναι και λίγο πιο καινούργιος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52116 από Corbil
απο τιμές?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52117 από tasos_sib84
216Ε εκαστο αν θυμαμε καλα απ'οτι μου ειπε...
Αντρεα διορθωσεμε αν κανω λαθος..

Τασος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52118 από Corbil
με βλέπω να μένω μόνο με το joystick που αγόρασα απο το ebay

:klaps: :klaps: :klaps:

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52120 από andreas73
Τάσο άμα έχει 216 θα κάνω πάρτι...
Νομίζω γύρω στα 260

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52122 από andreas73
Πραγματικά αν δεν είχα ξεκινήσει ούτε θα το σκεφτόμουνα, αλλά τώρα είναι αργά. Θα το ολοκληρώσω...

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52123 από tasos_sib84
Εχεις δικιο 260
216 μου ειπε για τον εσωτερικο καθρεπτη
Ωχ Πανο πουλησε το joystick

Τασος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52124 από tasos_sib84
andreas73 έγραψε:

Πραγματικά αν δεν είχα ξεκινήσει ούτε θα το σκεφτόμουνα, αλλά τώρα είναι αργά. Θα το ολοκληρώσω...

Μην το σκεφτεσαι καν τωρα εκει που εισαι, προχωρατο

Τασος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52127 από Corbil
Μπά Τασούλη ήδη το έχω βάλει επάνω απο τότε που το αγόρασα με την πεποιθηση οτι η υπόθεση ανακλινόμενοι καθρέπτες θα ήταν παιχνιδάκι. Μ αυτα που βλέπω όμως που περνάει ο Ανδρέας..... μαματα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52128 από tasos_sib84
Για ολα φταιει ο μαστροχαλαστρας Νικητας καθε εβδομαδα και κατι θα εκανε κ μας κολησσε κ εμας τον ιο.

Τασος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52132 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
Εμενα ο controller της πορτας τελειωνει σε F αντι για Ε του Αντρεα και Η του Τασσου.
Επισης οπως και του Αντρεα στο module 42 & 52 δεν μπορω να προσθεσω το 4096.

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52133 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
Eβαλα κι'εγω αυτον τον ομορφο διακοπτη,ο φωτισμος του ειναι ιδιος με του ΒΜ που φοραει το ΜΥ'10

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #52135 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Ανακλινόμενοι καθρέπτες
πολυ ωραιο και διακριτικο...! :agree:

Πέτρος

Συντονιστές: nikitas tsi