Δευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018
Text Size

How to / Μηδενισμός χιλιομέτρων σέρβις

Μιας και το θεμα καίει πολλούς σε ότι αφορά τον μηδενισμό των χιλιομέτρων μετά από το σέρβις που έχουμε κάνει , σας γράφω εδώ την λύση του.

>Αρχικά φοράμε την ζώνη ασφαλείας (Σοβαρά...!)
>Βάζουμε το κλειδί στη μίζα.
>Κρατάμε το κουμπί των χιλιομέτρων (0.0) πατημένο και γυρνάμε το κλειδί μία θέση πριν ενεργοποιήσουμε την μίζα.
>Αυτό που θα δείτε στην οθόνη είναι το service now.
>Αφήνουμε τότε το κουμπί των χιλιομέτρων (0.0) και πατάμε αριστερά του καντράν το κουμπά για τα λεπτά της ώρας (min) μια φορα.
>Το μήνυμα που θα δείτε είναι το Volkswagen Information System.
>Στην συνέχεια κρατάμε ξανά πατημένο το κουμπί των χιλιομέτρων (0.0) και τότε η οθόνη σας δείχνει επόμενο σέρβις σε 15000 χλμ η σε 372 μερες.


Καλή Επιτυχία!

Οδηγός Λίπανσης Οροφής

Δείτε τον οδηγό για να κάνετε μόνοι σας την λίπανση της οροφής για να εξαφανίσετε τριγμούς και διαρροές. Πρώτα ξεκινάμε με έναν καλό καθαρισμό όλων των τσιμουχών της οροφής. Αυτό το βήμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι εξίσου σημαντικό με την λίπανση, αφού πολλοί εκ των τριγμών προέρχονται λόγω της βρωμιάς που συσσωρεύεται...

Παρουσιάσεις VWEOS.gr

Το VWEos.gr έχει κατα καιρούς απασχολήσει τον ηλεκτρονικό τύπο αλλά και διάφορα έντυπα περιοδικά, με παρουσιάσεις που αποτυπώνουν τη δυναμική μας παρουσία στο χώρο των λεσχών αυτοκίνησης. Ιδιαίτερη έμφαση και εντύπωση έχει προκαλέσει η φωτογράφιση των αυτοκινήτων του club, που σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση-φωτογράφιση..

Λίστα Ενημερώσεων

Aν δε μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά τα δρώμενα του VWEOS.gr, Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω email! Γραφτείτε στη λίστα ενημερώσεων του vweos.gr δίνοντας απλά το email σας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας!