Πέμπτη, Νοέμβριος 15, 2018
Text Size

How To / Led DRL

Έχουμε και λέμε...
Χθες μετά από την πολύτιμη βοήθεια του Σπάιρους κάναμε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στο αυτοκίνητο.
Τι εννοώ "Ανοιχτής Καρδιάς";
Έπρεπε να περάσει καλώδιο από τον χώρο της μηχανής στην καμπίνα.
Ο μόνος τρόπος ήταν από μία τρύπα πίσω από την μπαταρία, όπου και περάσαμε το καλώδιο με σύρμα και το τραβήξαμε μέσα.
Τραβήξαμε 2 καλώδια, δλδ και 1 αναμονή να υπάρχει αν χρειαστεί μελλοντικά.
Η μπαταρία έπρεπε να βγει.
Την 1η φορά που βγάλαμε τον αρνητικό πόλο το αμάξι "έσκουζε"...συναγερμός...και το ταμπλώ σαν το Παρίσι στολισμένο για Χριστούγεννα...
Οπότε χρησιμοποιήσαμε τα καλώδια για να δίνουμε ρεύμα στο αυτοκίνητο με την μπαταρία εκτός του χώρου της μηχανής..
Ιδού...Αφού έγινε η σχετική συνδεσμολογία στα led, ο θετικός πόλος του καλωδίου που μπήκε μέσα έφτασε μέχρι την ασφαλειοθήκη την μέσα. Βρήκα ποια ασφάλεια είναι για τον αναπτήρα από το manual και σύνδεσα το καλώδιο πάνω στο "ποδαράκι" της ασφάλειας.
Αρνητικό πόλο πήρα από βίδα μέσα στον χώρο της μηχανής.

Το αποτέλεσμα: 

Οδηγός Λίπανσης Οροφής

Δείτε τον οδηγό για να κάνετε μόνοι σας την λίπανση της οροφής για να εξαφανίσετε τριγμούς και διαρροές. Πρώτα ξεκινάμε με έναν καλό καθαρισμό όλων των τσιμουχών της οροφής. Αυτό το βήμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι εξίσου σημαντικό με την λίπανση, αφού πολλοί εκ των τριγμών προέρχονται λόγω της βρωμιάς που συσσωρεύεται...

Παρουσιάσεις VWEOS.gr

Το VWEos.gr έχει κατα καιρούς απασχολήσει τον ηλεκτρονικό τύπο αλλά και διάφορα έντυπα περιοδικά, με παρουσιάσεις που αποτυπώνουν τη δυναμική μας παρουσία στο χώρο των λεσχών αυτοκίνησης. Ιδιαίτερη έμφαση και εντύπωση έχει προκαλέσει η φωτογράφιση των αυτοκινήτων του club, που σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση-φωτογράφιση..

Λίστα Ενημερώσεων

Aν δε μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά τα δρώμενα του VWEOS.gr, Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω email! Γραφτείτε στη λίστα ενημερώσεων του vweos.gr δίνοντας απλά το email σας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας!