Δευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018
Text Size

How To / Φίλτρο Κ&Ν σε Eos Tsi 122

Επειδή δε μου αρέσουν τα official, όρίστε ένα how to του vweos.gr

1. Εντοπίζουμε το κουτί με το φίλτρο στην περιοχή του κινητήρα. Βρίσκεται πίσω από το δεξί φανάρι...
2. Με ένα σταυροκατσάβιδο, αφαιρούμε τις βίδες που βρίσκονται στο επάνω μέρος..... και αποκτούμε πρόσβαση στο φιλτροκούτι.3. Ξεβιδώνουμε το πλαστικό που συγκρατεί το φίλτρο (μία βίδα στο αριστερό μέρος) και αφαιρούμε το πλαστικό για να απελευθερώσουμε το φίλτρο4. Αφαιρούμε το φίλτρο5. Παίρνουμε το K&N φίλτρο και με την ειδική αλοιφή που βρίσκεται στη συσκευασία περνάμε με το ειδικό εργαλείο της VW (δάχτυλο) λίγο γράσο στο λάστιχο του φίλτρου.

6. Τοποθετούμε το φίλτρο στο κουτί πρώτα από την αριστερή μεριά που βρίσκεται ο αγωγός και μετά από τη δεξιά το πιέζουμε προς τα κάτω προσέχοντας να περάσει η βάση του φίλτρου πίσω από την εσοχή που είναι διαμορφωμένη στα τοιχώματα του κουτιού (θα το καταλάβετε μόλις το δείτε τί ακριβώς εννοώ)7. Θαυμάζουμε την τοποθέτηση που κάναμε8. Και κλείνουμε το καπάκι βιδώνοντάς το. 

Οδηγός Λίπανσης Οροφής

Δείτε τον οδηγό για να κάνετε μόνοι σας την λίπανση της οροφής για να εξαφανίσετε τριγμούς και διαρροές. Πρώτα ξεκινάμε με έναν καλό καθαρισμό όλων των τσιμουχών της οροφής. Αυτό το βήμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι εξίσου σημαντικό με την λίπανση, αφού πολλοί εκ των τριγμών προέρχονται λόγω της βρωμιάς που συσσωρεύεται...

Παρουσιάσεις VWEOS.gr

Το VWEos.gr έχει κατα καιρούς απασχολήσει τον ηλεκτρονικό τύπο αλλά και διάφορα έντυπα περιοδικά, με παρουσιάσεις που αποτυπώνουν τη δυναμική μας παρουσία στο χώρο των λεσχών αυτοκίνησης. Ιδιαίτερη έμφαση και εντύπωση έχει προκαλέσει η φωτογράφιση των αυτοκινήτων του club, που σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση-φωτογράφιση..

Λίστα Ενημερώσεων

Aν δε μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά τα δρώμενα του VWEOS.gr, Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω email! Γραφτείτε στη λίστα ενημερώσεων του vweos.gr δίνοντας απλά το email σας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας!