Δευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018
Text Size

How To / Αλλαγή λάμπας σε φώτα θέσεως (biXenon)

Δέν είναι τίποτα το φοβερό (παρά τις εκκλήσεις στο manual του αυτοκινήτου να πηγαίνεις μόνο στην ατνιπροσωπεία για αλλαγή λάμπας!) απλά σκέφτηκα ότι ίσως να βοηθήσει αυτούς που δεν το τολμούν.
Ακόμα και εγώ που είμαι γενικότερα άχρηστος με τέτοιου είδους πράγματα, το βρήκα αρκετά εύκολο.

Ξεκινώντας από το δεξί φανάρι (συνοδηγού), ξεβιδώνουμε την τάπα που βρίσκεται πίσω από τις λάμπες.Αμέσως φαίνεται ένα λευκό πλακέ πλαστικό, το τραβάμε απαλά και αυτό βγαίνει έξω:Αφαιρούμε το λαμπάκι (12V-5W)Εγώ τοποθέτησα λάμπες PIAA λευκού χρώματος (κόστος 20 ευρώ - υπάρχουν και κινέζικα με 12 ευρώ)Τοποθετούμε το λαμπάκι στη θέση του
Τσεκάρουμε αν ανάβειΚαι το τοποθετούμε πάλι στο φανάρι
Για το φανάρι από τη μεριά του οδηγού στο TSI 122 θα πρέπει να αφαιρεθεί το φίλτρο για να μας δώσει χώρο να δουλέψουμε αφού βρίσκεται πίσω από το φανάρι. Θα ανεβάσω και φωτό σύντομα.

Οδηγός Λίπανσης Οροφής

Δείτε τον οδηγό για να κάνετε μόνοι σας την λίπανση της οροφής για να εξαφανίσετε τριγμούς και διαρροές. Πρώτα ξεκινάμε με έναν καλό καθαρισμό όλων των τσιμουχών της οροφής. Αυτό το βήμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι εξίσου σημαντικό με την λίπανση, αφού πολλοί εκ των τριγμών προέρχονται λόγω της βρωμιάς που συσσωρεύεται...

Παρουσιάσεις VWEOS.gr

Το VWEos.gr έχει κατα καιρούς απασχολήσει τον ηλεκτρονικό τύπο αλλά και διάφορα έντυπα περιοδικά, με παρουσιάσεις που αποτυπώνουν τη δυναμική μας παρουσία στο χώρο των λεσχών αυτοκίνησης. Ιδιαίτερη έμφαση και εντύπωση έχει προκαλέσει η φωτογράφιση των αυτοκινήτων του club, που σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση-φωτογράφιση..

Λίστα Ενημερώσεων

Aν δε μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά τα δρώμενα του VWEOS.gr, Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω email! Γραφτείτε στη λίστα ενημερώσεων του vweos.gr δίνοντας απλά το email σας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας!