ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2012

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64174 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2012
Ίσως όμως αυτή η ημερομηνία βοηθούσε και κάποιους εκτός Θεσ/νικης να ανέβουν οπότε ήταν λίγο δίκοπο μαχαίρι. Γι αυτό άλλωστε έγινε και η ψηφοφορία.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64179 από mdsars

KATHIKAKI έγραψε: Νομίζω ότι εξαρχής το 3ήμερο που έχουμε εδώ δεν είναι καλή ιδέα γιατί πολλοί, όπως κ εγώ, θα λείπουν από την πόλη....

Ισως για κάποιους άλλους που ενδεχομένως λόγω 3ημερου θεωρείται από την άλλη καλή ιδέα γιατί είναι από Θεσσαλονίκη και επειδή λείπουν τους δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψουν. Είναι το πως το βλέπει ο καθένας.

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64180 από Coo
Μην κολλάτε εκεί, και οι δύο έχετε δίκιο. Κάνετε και άλλη μια εκτός 3ημέρου :clap:

Δημήτρης
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64184 από mdsars
Θα κάνουμε Δημήτρη ,,, είχα στο μυαλό μου να κάνουμε και μια εκτός 3ημερου σύντομα ;-)

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64186 από ntinos
Κατά 99% 2 άτομα και εμείς, για πρώτη φορά σε συνάντηση μελών
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64205 από mdsars
Καλώς να ορισετε να σας γνωρίσουμε.

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64206 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2012

mdsars έγραψε:

KATHIKAKI έγραψε: Νομίζω ότι εξαρχής το 3ήμερο που έχουμε εδώ δεν είναι καλή ιδέα γιατί πολλοί, όπως κ εγώ, θα λείπουν από την πόλη....

Ισως για κάποιους άλλους που ενδεχομένως λόγω 3ημερου θεωρείται από την άλλη καλή ιδέα γιατί είναι από Θεσσαλονίκη και επειδή λείπουν τους δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψουν. Είναι το πως το βλέπει ο καθένας.

Ρε παιδια,εχουμε βαλει μια ψηφοφορια,το αποτελεσμα εδω και μερες εδειχνε Θεσσαλονικη,τελικα εκλεχτηκε η Θεσσαλονικη.
Εμεις ειμαστε Αθηναιοι και δεν γνωριζουμε τα της συμπρωτευουσας,κανεις δεν βγηκε να πει οτι η ημερομηνια αυτη δεν ενδυκνειται για συναντηση γι'αυτο και γι'αυτο τον λογο;

Νikitas TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64207 από Coo

ntinos έγραψε: Κατά 99% 2 άτομα και εμείς, για πρώτη φορά σε συνάντηση μελών

GAMO!!!

Δημήτρης
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64214 από mdsars

nikitas tsi έγραψε:

mdsars έγραψε:

Ρε παιδια,εχουμε βαλει μια ψηφοφορια,το αποτελεσμα εδω και μερες εδειχνε Θεσσαλονικη,τελικα εκλεχτηκε η Θεσσαλονικη.
Εμεις ειμαστε Αθηναιοι και δεν γνωριζουμε τα της συμπρωτευουσας,κανεις δεν βγηκε να πει οτι η ημερομηνια αυτη δεν ενδυκνειται για συναντηση γι'αυτο και γι'αυτο τον λογο;

Εντάξει όποιος δεν μπορεί θα έρθει και όποιος δεν , δεν . Θα γίνει σύντομα καινούργια ανακοίνωση στην οποία θα γίνει ψηφοφορία και για την ημερομηνία ώστε να βολεύει και έτσι ;-)

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64254 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2012
Πως περάσατε παιδιά σήμερα στη βροχερή Θεσσαλονίκη; Περιμένουμε εντυπώσεις!

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #64262 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2012
Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί φωτογραφίες και εντυπώσεις από τη συνάντηση εδω

1,4 TSI 2?? PS