Αλλαγή φίλτρου αέρα

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10677 από halkis_13
Απαντήθηκε από halkis_13 στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
χθες πήγα στην αντιπροσωπία για κάποια ανταλλακτικά και τους ρώτησα αν έχουν κάτι επισημο για φιλτροχοάνη και εξάτμιση..όπως το περίμενε δεν υπήρχε κάτι για φιλτροχοάνη ενώ για εξάτμιση μόνο μια διπλή μπούκα σε πιο μέγαλο μέγεθος απο την μαμά στα 175 ευρο χωρίς καζανάκι=πανάκριβη (ενώ κάποιες άλλες αντιπροσωπίες αναλαμβάνουν πχ Opel) .Έθιξα το θέμα της εγγύσης και μου είπε ότι πρόβλημα θα υπάρχει μόνο για την αλλαγή που θα κάνω..αν δηλαδή η φιλτροχοάνη προκαλέσει κάποια βλάβη..δυο παρατηρήσεις εχω να κάνω..αν δημιουργηθεί πρόβλημα απο την φιλτροχοάνη παει το παιχνίδι..τερμα το τουτού.. και δεύτερον μπορούμε να βάλουμε σκούπα?τι διαφορά έχει με το βαρελάκι? θα υπάρχει πρόβλημα με ανάγνωση προβλήματος απο τον εγκέφαλο..προτείνετε κάποια εταιρία ?

KONSTANTINOS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10696 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
halkis_13 έγραψε:

χθες πήγα στην αντιπροσωπία για κάποια ανταλλακτικά και τους ρώτησα αν έχουν κάτι επισημο για φιλτροχοάνη και εξάτμιση..όπως το περίμενε δεν υπήρχε κάτι για φιλτροχοάνη ενώ για εξάτμιση μόνο μια διπλή μπούκα σε πιο μέγαλο μέγεθος απο την μαμά στα 175 ευρο χωρίς καζανάκι=πανάκριβη (ενώ κάποιες άλλες αντιπροσωπίες αναλαμβάνουν πχ Opel) .Έθιξα το θέμα της εγγύσης και μου είπε ότι πρόβλημα θα υπάρχει μόνο για την αλλαγή που θα κάνω..αν δηλαδή η φιλτροχοάνη προκαλέσει κάποια βλάβη..δυο παρατηρήσεις εχω να κάνω..αν δημιουργηθεί πρόβλημα απο την φιλτροχοάνη παει το παιχνίδι..τερμα το τουτού.. και δεύτερον μπορούμε να βάλουμε σκούπα?τι διαφορά έχει με το βαρελάκι? θα υπάρχει πρόβλημα με ανάγνωση προβλήματος απο τον εγκέφαλο..προτείνετε κάποια εταιρία ?

Κατ αρχήν πες μας τι κινητήρα έχεις.Κατα δεύτερον να ξέρεις οτι η αποδοτικότερη λύση είναι το βαρελάκι,αλλά ειναι και η ακριβότερη.Πρόβλημα με τον εγκέφαλο δεν θα υπάρχει ,αλλά το θέμα ειναι τι ψάχνει κανείς.Ηχο μόνο ή και διαφορά στην απόδοση?
Οσον αφορά σε εταιρεία ,προτιμησε μια επώνυμη και γνωστή και όχι όποιαν πουλάει ο μπαρμπα μήτσος ο συνεργειάς γιατί ''είναι καλύτερη''.Μάρκες (γνωστές και δοκιμασμένες) υπάρχουν πολλές και πιστεύω οτι πάνω κάτω δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση ή στην τιμή.

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10705 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
Στον εγκέφαλο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα..
Όσο για τη σκούπα εξαρτάται απο το μοντέλο που έχεις για το αν θα την πάρει.....
Επίσης αφού ενδιαφέρεσαι για φιλτροχοάνη είναι λογικό να μην σε εξυπηρετήσει η αντιπροσωπεία αφού για να μπεί φιλτροχοάνη πρέπει να καταρ΄γσεις τον παππά...
Αυτό είναι tuning, και κάθε τύπου tuning ακυρώνει το αντίστοιχο κομμάτι της εγγύησης..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10720 από halkis_13
εχω το 1.6 fsi..Απλά είναι το πιο απλό "tuning" που μπορείς να κάνεις.Αν βάλεις κάτι επώνυμο, με σωστή τοποθέτηση και συντήρηση, δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κάποιο μηχανικό πρόβλημα.μαζί με μια εξάτμιση να έχει και οπτικό αποτέλεσμα και να αγριέψει λίγο..Ισχύει ότι η σκούπα κάνει σχετικά πιο δυνατό θόρυβο από το βαρελάκι?

KONSTANTINOS

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10723 από Guardian
Κώστα ισχύει αλλά στο 1600 έτσι κι αλλιώς κατασκευή σκούπας έχει η εισαγωγή αέρα....
Δε νομίζω να μπορεί να πάρει κάτι άλλο..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10924 από halkis_13
Για φιλτροχοάνη μου πρότειναν βαρελάκι bmc μαζί με σωληνώσεις στα 280-300 eyro (τιμές για golf 1.6 fsi-αυριο θα ξέρω συγκεκριμένα ποσά για Εοs..)και εδω μου φάνηκαν λίγο ακριβά..μετά πάμε σε green και άλλες ίδιου τύπου πιο οικονομικές..γενικά το κόστος για βαρελακι και εξάτμιση γύρο 850-900 eyro..

KONSTANTINOS

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10956 από rallakias
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationhalkis_13 έγραψε:

Για φιλτροχοάνη μου πρότειναν βαρελάκι bmc μαζί με σωληνώσεις στα 280-300 eyro (τιμές για golf 1.6 fsi-αυριο θα ξέρω συγκεκριμένα ποσά για Εοs..)και εδω μου φάνηκαν λίγο ακριβά..μετά πάμε σε green και άλλες ίδιου τύπου πιο οικονομικές..γενικά το κόστος για βαρελακι και εξάτμιση γύρο 850-900 eyro..

Πες του αυτουνού με το βαρελάκι να τα δώσει αυτός τα 300€ για ενα βαρελάκι.Δώσε 125€ και πάρε απο το ebay μαζί με τα μεταφορικά , μια φιλτροχωάνη K&N που εδώ κάνει 240€ και ασε τους έλληνες πονηρούληδες να περιμένουν τον άσχετο να του τα πάρουν....

Εννοείται οτι την τοποθέτηση θα την κάνεις εσύ.Οχι οτι ειναι τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή, 5 βίδες και μισή ώρα δουλειά είναι....

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10959 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
Πολύ σωστός ο Βασίλης! Άσε που είναι μια αρκετά εύκολη δουλειά που μπορείς να την κάνεις και μόνος σου την αλλαγή...
Αυτό το Ελλαδιστάν με τους κουτοπόνηρους.... :no:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10960 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
Που τα'χεις μαθει αυτα ρε Βασιλη??
Κοιτα να δεις τους αγιογδυτες......

Νikitas TSi

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10965 από rallakias
Ο,τι και να θέλω για το αυτοκίνητο ,πρωτα κοιτάζω στο ebay!Αν δεν βιάζεσαι να πάρεις κάτι ,σίγουρα θα το βρείς φθηνότερα στο ebay.Καμια φορά δεν συμφέρει ,αλλά αυτό είναι το σπάνιο.Συνήθως κερδίζεις πολύ ,ειδικά με τα εισαγώμενα προιόντα.
Να μη σας πω για ρολοί Guess γυναικείο που αγόρασα απο το ebay.com 145€ με τα μεταφορικά κι εδώ το πουλάνε 300€.....

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10966 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
rallakias έγραψε:

Ο,τι και να θέλω για το αυτοκίνητο ,πρωτα κοιτάζω στο ebay!Αν δεν βιάζεσαι να πάρεις κάτι ,σίγουρα θα το βρείς φθηνότερα στο ebay.Καμια φορά δεν συμφέρει ,αλλά αυτό είναι το σπάνιο.Συνήθως κερδίζεις πολύ ,ειδικά με τα εισαγώμενα προιόντα.
Να μη σας πω για ρολοί Guess γυναικείο που αγόρασα απο το ebay.com 145€ με τα μεταφορικά κι εδώ το πουλάνε 300€.....

+1000

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10972 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
Να κάνω μια χαζή ερώτηση;Πως βγαίνει το πλαστικό καπάκι του κινητήρα;Έχει κανείς φωτογραφία;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11414 από halkis_13
Jimmy LarisEOS έγραψε:

Να κάνω μια χαζή ερώτηση;Πως βγαίνει το πλαστικό καπάκι του κινητήρα;Έχει κανείς φωτογραφία;

To καπάκι βγαίνει πολύ εύκολα..το τραβάς με δύναμη και βγάζεις δυο φυσάκια..όταν βάλω τα πράγματα θα βγάλω φωτό...Όσα αναφορά για το φίλτρο βρήκα σε φίλο τον K&W με 190-200 eyro (δηλαδη κανα 40 παραπάνω απο ebay ) με σωληνώσεις και μάλλον λέω να βάλω boost για την απόκριση άλλα 200eyro..Τελικο μάλλον στο ΠΟΠΑΥ..κανα 250 eyro..γιατι supersprint είναι ακριβή..

KONSTANTINOS

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11416 από rallakias
halkis_13 έγραψε:

Jimmy LarisEOS έγραψε:

To καπάκι βγαίνει πολύ εύκολα..το τραβάς με δύναμη και βγάζεις δυο φυσάκια..όταν βάλω τα πράγματα θα βγάλω φωτό...Όσα αναφορά για το φίλτρο βρήκα σε φίλο τον K&W με 190-200 eyro (δηλαδη κανα 40 παραπάνω απο ebay ) με σωληνώσεις και μάλλον λέω να βάλω boost για την απόκριση άλλα 200eyro..Τελικο μάλλον στο ΠΟΠΑΥ..κανα 250 eyro..γιατι supersprint είναι ακριβή..

Απο το ebay κανει 125€ !Οπότε υπολόγισε για 75€ παραπάνω.

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11420 από halkis_13
Συμφωνώ .Δεν διάβασα καλά το παραπάνω μήνυμα..Το πρόβλημα αν χρειαστώ κάτι?που θα απευθυνθώ??δεν ξέρω...θα δω...

KONSTANTINOS

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16090 από Coo
Παιδιά, πείτε με χαζό, αλλά ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τί συμβαίνει με την εγγύηση και το φίλτρο. Με το καλό τις επόμενες ημέρες περιμένω μαζί με το Βαγγέλη το K&N που παραγγείλαμε. Όταν έρθει η ώρα να το πάω για σέρβις στο συνεργείο και μου πούνε ότι προβλέπεται να αλλαχτεί το φίλτρο, τί τους λέω; "Το έχω αλλάξει μήν το αλλάζετε;" Αυτό δεν επηρεάζει την ισχύ της εγγύησης; Γιατί αυτοί βάσει του κανονισμού του σέρβις θα πρέπει υποθετικά να αλλάξουν το φίλτρο...

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16095 από Guardian
Δημήτρη, εγώ στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα το είχα αλλάξει με ένα της K&N και απλά όποτε πήγαινα για service τους ενημέρωνα ότι είναι αλλάγμένο με ελευθέρας και ποτέ δεν μου είπαν κουβέντα...
Ούτε λόγως φυσικά για κόψιμο εγγύησης....

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16098 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
Eχετε παθει μια φοβια γενικως με την εγγυηση,ακομα και βενζινη να βαλετε θα σκεφτειτε μηπως σας κοψουν την εγγυηση #$%#$%@ #$%#$%@
Οταν πατε δικα σας λαδια στο σερβις δεν φοβαστε μηπως σας κοψουν την εγγυηση??
Η εγγυηση δεν κοβετε ετσι ευκολα,επειδη σκαλισαμε κατι με το vag-com,βαλαμε κινεζο,αλλαξαμε ζαντες,βαλαμε φιλτρο ελευθερας ή σκαστρα.....
Πρεπει να εχουμε κανει κατι πολυ χοντρο για να κοπει η εγγυηση στο συγκεκριμενο κοματι,οπως αν αλλαξουμε εξατμιση και ο λ δειχνει οτι θελει και αναβει το check engine τοτε δεν μπορουμε να ζηταμε ευθυνες,μαλλον παμε γυρευοντας....

Νikitas TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16101 από Coo
Ρε συ Νικήτα δεν έχω φοβία, αλλά για κάποιο λόγο υπάρχει αυτή η ρουφιάνα η εγγύηση, να σου καλύψει τον ... ποπό όταν κάτι θα πάει στραβά όταν δεν το περιμένεις. Έχουμε πει ξανά στο παρελθόν ότι εκτός κάποιων περιπτώσεων, ότι αλλάζεις και βάζεις δικό σου εκεί χάνεις την εγγύηση! Αλλάζεις στερεοφωνικό, χάνεις την εγγύησή σου για το στερεοφωνικό και πάει λέγοντας.Δε σου είπα ότι αλλάζοντας τα λάδια θα μου πούνε πως χάνω ολικά την εγγύησή μου.
Η απορία που εξέθεσα ήταν ότι από τη στιγμή που είναι υποχρεωμένοι στο σέρβις να σου αλλάξουν φίλτρο τι γίνεται. Τους λες "μην το αλλάζετε" και τέλος; Θα σε αναγκάσουν να το αλλάξεις; Θα σε χρεώσουν την αλλαγή έστω και αν δεν την έχουν κάνει για να φαίνεται ότι έγινε; Ή θα σου πουν οκ και θα κάνουν τα υπόλοιπα; Και αν κάπου βγάλει βλάβη η μηχανή θα μπορούν να πούν ότι φταίει το φίλτρο; Αυτό ρώτησα............
mpoynia

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16110 από touzas088
Απαντήθηκε από touzas088 στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
Εχω παει 2 φορες για service και κανενα προβλημα. Μου το πλειναν κιολας.:agree:

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16448 από Coo
Σήμερα το παρέλαβα μέσω ταχυδρομείου από το Γιουνάϊτεντ Στέϊτς οφ Ομπάμα... Για να πώ την αλήθεια ξαφνιάστηκα με το μέγεθος που έχει... Ένα βαρελάκι με διάμετρο 16cm x 16cm ύψος. Το περίμενα μικρότερο, αλλά τσέκαρα και τους κωδικούς, είναι το Ε-2014. .. :crazyman:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16449 από Guardian
Άντε μεγιές...το κούμπωσες;

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16450 από Coo
Thank you! Όχι ακόμα, είμαι στη δουλειά. Αν βρω χρόνο το απόγευμα θα το περάσω και θα κάνω και ένα how to...

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16451 από Guardian
Δήλαδή πόσα άλογα πήρες τώρα;;;;;;:PPP :PPP :PPP :PPP

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16452 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Αλλαγή φίλτρου αέρα
Ελευθέρας είναι;
Πόσο σου πήγε;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Συντονιστές: nikitas tsi