Garmin ή Destinator ή iGo ?

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #12045 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
δυστηχώς δεν την εχω την έκδοση που αναφέρεις Βαγγέλη. Τότε θα είναι τέλειο το i-go σε σχέση με το destinator κι ας μην έχει ακομα αριθούς σπιτιών. Τα τρισδιάστατα γραγικά σε ορισμένα points είναι όλα τα λεφτά.

..... επίσης δυστηχώς Νικήτα στα zenec δεν εχουμε την πολυτελεια να βάλουμε το destinator.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #12046 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
Corbil έγραψε:

..... δυστηχώς Νικήτα στα zenec δεν εχουμε την πολυτελεια να βάλουμε το destinator.

Ενώ στο κινεζάκι και φέτα του τοστ να του βάλεις θα την παίξει!!!! :dance :dance

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #12047 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
:ole: :ole: :ole: υποκλίνομαι στην υπεροχή του κινεζουλη

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #12049 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
vabatzis έγραψε:

Corbil έγραψε:

Το δυνατό σημείο του destinator είναι η πλήρης χαρτογράφηση που έχει. Και ανίδεος να είσαι θα σε πάει εκει που θέλεις. Του έχω πολύ εμπιστοσύνη.Το αδύνατο σημείο του Destinator είναι ότι είναι πολύ βαρύ πρόγραμμα και δεν έχει καλή κίνηση ο κέρσορας.Επίσης έχει δύσκολο μενου στο να βρεις γρήγορα αυτο που ζητάς.
Ολα τα αντίστροφα ισχύουν για το igo.
Πάντα μιλαμε για την Ελλάδα, γιατι στο εξωτερικό το igo μ@μ@ει και δέρνει.
Για το garmin δεν έχω άποψη διοτι δεν το έχω χρησιμοποιησει ποτέ.

Παρόλα αυτά, το iGo, με την έκδοση χαρτών 2009 Q1 η κάλυψη έχει φτάσει στο 99,5%. Εκεί που χρειάζεται βελτίωση είναι τα νούμερα των σπιτιών όπου η κάλυψη είναι ακόμα στο 58%...

Πάνο, τώρα υπάρχει προσφορά στα naviextras για τον καινούριο χάρτη (έχει και την Κύπρο μαζί) στα 29,95€ από 39,95€ και με 1 χρόνο δωρεάν updates! Αξίζει το κόπο....:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #12053 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
Εγω δεν καταλαβενω πως ειναι χρησιμο το igo αν εχει χαρτογραφιση 99,5%, αλα η καλυψη στους αριθμους ειναι μονο 58%
δηλαδη αν θες να πας καπου, και μια οδο εχει 300 νουμερα...θα πρεπει να τα παρεις απο την αρχη και να ψαχνεις...και καλα να ειναι διπλης κατευθηνσης ο δρομος αν ειναι μονης θα πρεπει να ανεβενεις σε απο πανω στενα και να ξανακατεβενεις για να βρεις το νουμερο που θες.
Τι να το κανω να ειναι χαρτογραφημενη καποια οδος αν δεν υπαρχουν τα νουμερα...
Γνωμη μου τουλαχιστον.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #12054 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
leftin3d έγραψε:

Εγω δεν καταλαβενω πως ειναι χρησιμο το igo αν εχει χαρτογραφιση 99,5%, αλα η καλυψη στους αριθμους ειναι μονο 58%
δηλαδη αν θες να πας καπου, και μια οδο εχει 300 νουμερα...θα πρεπει να τα παρεις απο την αρχη και να ψαχνεις...και καλα να ειναι διπλης κατευθηνσης ο δρομος αν ειναι μονης θα πρεπει να ανεβενεις σε απο πανω στενα και να ξανακατεβενεις για να βρεις το νουμερο που θες.
Τι να το κανω να ειναι χαρτογραφημενη καποια οδος αν δεν υπαρχουν τα νουμερα...
Γνωμη μου τουλαχιστον.

Λευτέρη αυτό το 42% αναφέρεται κυρίως σε νούμερα της Επαρχίας. Στις κεντρικές πόλεις όλης της Ελλάδας οι πληροφορίες είναι πλήρεις (τουλάχιστο σε όσες εγώ έχω τσεκάρει μέχρι τώρα), συνεπώς δεν σου δημιουργεί πρόβλημα στην πλοήγηση με την έννοια που εσύ αναφέρεις...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #12056 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
Εγώ θα έβγαζα τελείως από την ερώτηση το Garmin. Πιστεύω ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι τουλάχιστον ένα κλίκ πίσω. Το χρησμιοποίησα δύο φορές και μετά τη δεύτερη το απεγκατέστησα αμέσως - εκτός ότι έλεγε ότι ήθελε και έδινε λάθος οδηγίες σε μονόδρομους κλπ η δρομολόγησή του είναι τουλάχιστον φτωχή. Στη θέση του θα έβαζα το Genius Drive που παρουσίασα σε άλλο θέμα. Είναι μια προσπάθεια παντρέματος της ελαφρότητας σαν πρόγραμμα του iGo με τους χάρτες του Destinator. Ακόμα βέβαια δεν έχει φτάσει το Destinator κατα η γνώμη μου (αν και χρησιμοποιούν τον ίδιο χάρτη!) κάτι που πιθανόν να οφείλεται στο νέο της ηλικίας του προγράμματος. Πάντως όλοι στα φόρουμ συμφωνούν πως στο μέλλον θα κοντράρει πολύ άνετα αν όχι θα ξεπεράσει το Destinator.
Στην παρούσα φάση, συμφωνώ με τον Νικήτα ότι το iGo είναι πιο όμορφο, πιο εύχρηστο και πιο "παρουσιάσιμο" (καλύτερη κίνηση του κέρσορα, δεν "πιξελιάζει" ο χάρτης όπως του D) αλλά προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι θα με πάει σίγουρα εκεί που θέλω όπως λέει και ο Corbilάκος μας...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13626 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
Δειτε ενα βιντεακι που βρηκα οσον αφορα το witson 721 και τη πλοηγηση

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #49127 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
nikitas tsi έγραψε:

Δειτε ενα βιντεακι που βρηκα οσον αφορα το witson 721 και τη πλοηγηση

απλη ερώτηση:

το βιντεάκι κόπηκε απο το youtube λογω πνευματικών δικαιωμάτων της EMI?

Για τσεκάρετέ το παιδιά! ακούγεται περίεργο!

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #49175 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Garmin ή Destinator ή iGo ?
Μήπως περιείχε κάποιο τραγούδι στο βίντεο και επειδή δεν έγινε ερώτηση της εταιρείας το έκοψαν για κατάχρηση των όρων;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi