- Ληφθείσες Ευχαριστίες 50
Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
- Goudis
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Less
Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77395
από Goudis
Γιάννης 1.4 TSI
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
ωραια και η dynavin(ειδα μια προσφατα σε clk βεβαια και ηταν κομπλε),ωραια και η s100,αλλα επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και ψαχνω πιο οικονομικη λυση(για rns ουτε λογος),αξιζει τον κοπο κατι τετοιο,η θα ειναι πεταμενα λεφτα?Και ας μην εχει τις επιδοσεις του rns,δεν με πειραζει και τοσο,απλα να την κανει τη δουλεια του..τι λετε?Και εχει δοκιμασει κανεις αντιστοιχο?
www.ebay.com/itm/790...8
Γιάννης 1.4 TSI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77397
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
Όταν δε θέλεις να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για το σύστημα διασκέδασης (sic) τότε ο κινέζος είναι η λύση σου.Σε κάποια σημεία έχει τα πλεονεκτήματά του (πχ ενσωματωμένο ΒΤ ή TV ή ΜΡ4) σε κάποια άλλα (αν και όχι πάντα)τα μειονεκτήματά του που θα τα ανακαλύψεις στην πορεία (πχ ποιότητα κατασκευής, απόδοση, ταχύτητα κλπ)
Αυτό που προβάλεις μου φαίνεται εμφανισιακά μια χαρά, άλλη μία αντιγραφη RNS είναι.
Αυτό που προβάλεις μου φαίνεται εμφανισιακά μια χαρά, άλλη μία αντιγραφη RNS είναι.
Δημήτρης
- Goudis
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 50
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77400
από Goudis
Γιάννης 1.4 TSI
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
Ευχαριστω πολυ,θα το τιμησω απ'ο,τι φαινεται..
Γιάννης 1.4 TSI
- alexistattis
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77409
από alexistattis
Απαντήθηκε από alexistattis στο θέμα Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
Γεια σας! Έχω Εος του 02/2008, και θέλω να βάλω RNS-510. Το αμάξι αρχικά έχει RCD-300. Ειμαι λιγο χαμενος με ολα τα versions και την συμβατοτητα. Νομιζω θελω C απο αυτα που διαβαζω... Ευχαριστω πολυ.
Η VW μου ειπε : Όπως σας αναφέραμε και στην προηγούμενη απάντησή μας, το RNS-510 δεν είναι συμβατό με το αυτοκίνητο σας, όμως εφόσον επιθυμείτε να το προμηθευτείτε πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen, καθώς η Kosmocar ως εισαγωγέας δεν διαθέτει λιανική πώληση ανταλλακτικών.
Η VW μου ειπε : Όπως σας αναφέραμε και στην προηγούμενη απάντησή μας, το RNS-510 δεν είναι συμβατό με το αυτοκίνητο σας, όμως εφόσον επιθυμείτε να το προμηθευτείτε πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen, καθώς η Kosmocar ως εισαγωγέας δεν διαθέτει λιανική πώληση ανταλλακτικών.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77411
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
Την έκδοση εγκεφάλου του τιμονιού πρέπει να ελέγξεις. Λογικά παίρνει Β ή C στην καλύτερη.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77412
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
Αν το πάρεις από ebay, μπορείς να ρωτήσεις τον πωλητή να του περάσει ειδική έκδοση υλικολογισμικού που θα είναι συμβατή με το canbus του αυτοκινήτου.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να κοιτάζεις και για νεότερο και πιο γρήγορο μοντέλο (έκδοση H+).
Βασικά το firmware σε περιορίζει λόγω παλαιού canbus, μόνο ορισμένες εκδόσεις firmware δεν θα σου προκαλέσουν πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να κοιτάζεις και για νεότερο και πιο γρήγορο μοντέλο (έκδοση H+).
Βασικά το firmware σε περιορίζει λόγω παλαιού canbus, μόνο ορισμένες εκδόσεις firmware δεν θα σου προκαλέσουν πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77416
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Προτασεις για αλλαγη RCD-300 με navi
Του 08 και μετά για να μην πώ τγια τα 07 Β εξαμήνου και μετά, έχουν canbus version > K οπότε δεν θα χεις πρόβλημα με την μπαταρία, όποιο RNS και να βάλεις. Για να έχεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο, καλύτερα προσανατολίσου όπως σου είπε και ο Βαγγέλης στις εκδόσεις B&C. Χειρηστήρια τιμονιού έχεις?
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Συντονιστές: nikitas tsi