- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Αλλαγή απο RCD 510 σε RNS 510
- gazza307
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Constantinos-vw eos 2.0 FSI
Less
Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #77847
από gazza307
Αλλαγή απο RCD 510 σε RNS 510 δημιουργήθηκε από gazza307
Καλησπέρα σε ολους,
Προσφάτως ο οικογενειακός στόλος καλωσόρισε το νέο της μέλος ένα VW Polo (2011 ) Gti DSG που προστέθηκε στο VW Eos 2.0 FSI (2007) και στο VW Golf GT (2008).
Το εν λόγω έχει σαν πηγή το RCD 510 (6 Disc) και θέλω να κάνω την αναβάθμιση με ένα RNS 510 ( 1T0035680B).
Και στα δυο που ανέφερα προηγουμένως έχω RNS 510 χωρίς να έχω και φοβερή ενασχόληση με αναβαθμίσεις software ή χαρτών. Το Eos είχε το κλασσικό πρόβλημα με battery drain αλλά λύθηκε με νέο gateway.
Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και εάν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το πολυ-λειτουργικό τιμόνι , το park assist, το auxiliary η κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ;
Ευχαριστώ.
Κωνσταντίνος
Προσφάτως ο οικογενειακός στόλος καλωσόρισε το νέο της μέλος ένα VW Polo (2011 ) Gti DSG που προστέθηκε στο VW Eos 2.0 FSI (2007) και στο VW Golf GT (2008).
Το εν λόγω έχει σαν πηγή το RCD 510 (6 Disc) και θέλω να κάνω την αναβάθμιση με ένα RNS 510 ( 1T0035680B).
Και στα δυο που ανέφερα προηγουμένως έχω RNS 510 χωρίς να έχω και φοβερή ενασχόληση με αναβαθμίσεις software ή χαρτών. Το Eos είχε το κλασσικό πρόβλημα με battery drain αλλά λύθηκε με νέο gateway.
Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και εάν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το πολυ-λειτουργικό τιμόνι , το park assist, το auxiliary η κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ;
Ευχαριστώ.
Κωνσταντίνος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #77864
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Αλλαγή απο RCD 510 σε RNS 510
Λογικά η αλλαγή είναι plug-n-play αλλά καλό θα ήταν να έχεις ένα vag-com καλώδιο σε ακραία περίπτωση που χρειαστεί επαναπρογραμματισμός.
Πόσο το αγόρασες το RNS αν επιτρέπεται και από που;
Ψάχνω και γω να βάλω στο Polo Tdi 2014 της αδελφής μου.
Πόσο το αγόρασες το RNS αν επιτρέπεται και από που;
Ψάχνω και γω να βάλω στο Polo Tdi 2014 της αδελφής μου.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- gazza307
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Constantinos-vw eos 2.0 FSI
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #77873
από gazza307
Απαντήθηκε από gazza307 στο θέμα Re:Αλλαγή απο RCD 510 σε RNS 510
Θα το πάρω απ έναν γνωστό 450€ και θα δώσω το RCD 220€...
Συντονιστές: nikitas tsi