- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Έρευνα αγοράς για service 30000 χλμ
- santiohos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Rorris Λ. Παπασπύρου κατάστημα Λυκόβρυσης 210 2851381 εσωτ. 215 230 320
Autonet 2ο χλμ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης & Ήρωνος , Κορωπί, 210 6621130 193 240
Fillipaios 210 5157940 210 290
Gratsias Λ.Μεσογείων 496-8, 210 6071000 220 320
Pazaropoulos Kosmocar, Βυζαντίου κ Κύμης 1, 210 2710035 145 250
Μερικές σημειώσεις:
- Ο Ρόρης έχει ένα 10 % μείωση επί των ποσών που αναγράφονται και μεγαλύτερες για ειδικές κατηγορίες (πολυτέκνους, πρόσφατα απολυθέντες, κτλ.)
- Ο Γρατσίας εμφάνισε τις αλλαγές των φίλτρων (πλήν του φίλτρου λαδιού) προαιρετικά και έδωσε μια τιμή στα 70-80 με τα λάδια δικά μου και μόνο αλλαγή φίλτρου λαδιού. Οι τιμές που εμφανίζονται πιο πάνω είναι με αλλαγή και των 4 φίλτρων.
- Συνολικά κυμαίνονται στα ίδια όπως φαίνεται με τον Παζαρόπουλο να είναι ο πιο φτηνός. Ωστόσο αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι πλέον δεν χρησιμοποιεί ανταλλακτικά της VW (βρώμα από αγορά αυτό).
Για λάδια σκέφτομαι τα Castrol Edge 5w30 ή τα αντίστοιχα Aral μέσω tradewind.
Την γνώμη σας; υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο προς Β. Προάστια;
Σ.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
Εχεις την εντυπωση οτι τα ανταλλακτικα της vw και αναφερομαι στα γνησια οτι ειναι 100 % γνησια;
Εγω οταν αλλαξα πρωτη φορα φιλτρο βενζινης και φ.λαδιου ειδα κατι μαρκες που δεν τις ηξερε ουτε η μανα τους αλλα ουτε κι'ο πατερας τους,ασε που ειχαν και σε περιοπτη θεση ενα made in china.
Exεις ξαν'ακουσει φ.βενζινης μαρκας UFI?
Φ.λαδιου μαρκας ΜΗΤ ?
Εγω προσωπικα το πηγα σε ενα συνεργειο της γειτονιας που εμπιστευομαι μιας και δεν ειμαι πλεον στην εγγυηση και με 80 ευρω συν 30 τα λαδια εκανα το σερβις.
Και εβαλα τα πολυ γνωστα ΜΑΝΝ.
Λαδια εβαλα τα Fuchs 5-30 LL3
Το μονο που δεν αλλαξα ηταν φ.αερος διοτι εχω φιλτροχοανη.
Παρ'αυτα καλες τιμες αν επιμενεις για εξουσιοδοτημενο θα βρεις στην Autonet Κορωπιου οπως εχεις ηδη γραψει.
Νikitas TSi
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- santiohos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Εγω προσωπικα το πηγα σε ενα συνεργειο της γειτονιας που εμπιστευομαι μιας και δεν ειμαι πλεον στην εγγυηση και με 80 ευρω συν 30 τα λαδια εκανα το σερβις.
Και εβαλα τα πολυ γνωστα ΜΑΝΝ.
Λαδια εβαλα τα Fuchs 5-30 LL3
Το μονο που δεν αλλαξα ηταν φ.αερος διοτι εχω φιλτροχοανη.
Παρ'αυτα καλες τιμες αν επιμενεις για εξουσιοδοτημενο θα βρεις στην Autonet Κορωπιου οπως εχεις ηδη γραψει.
Νικήτα ευχαριστώ για το welcoming, η αλήθεια είναι πως οι γνώσεις μου περί αυτοκινήτων γενικά είναι περιορισμένες και μέσω του forum θα προσπαθήσω να σας "στραγγίξω" προς ενημέρωση και γνώση. :clap:
αν κατάλαβα καλά "κλείνεις" προς Pazaropoulo, η αλήθεια είναι ότι είχα μείνει ικανοποιημένος από την πρώτη αλλαγή λαδιών στα 15000 και ο μηχανικός ακούστηκε ευγενικός και συνενοήσιμος στο τηλ.
Η φιλτροχοάνη είναι χαρακτηριστικό του δικού σου μοντέλου ή έχεις κάνει κάποια επέμβαση; πως μπορώ να ξέρω αν έχω και εγώ και ποια τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα για πιθανή τοποθέτηση στο μέλλον;
ευχαριστώ για τον χρόνο
Στέλιος
- santiohos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Γνώμη μου να παρεις τα Castrol Edge 5W30 ειναι αξιολογα ως τωρα αυτα χρησιμοποιω. Επειδη τον Ιουνιο εκανα και εγω την ιδια ερευνα για το ιδιο ακριβως σερβις κατεληξα στον Γρατσια (το πρωτο το ειχα παει στο Ρωρρη και για καποια ακομα cruise control κλπ εκει τα ειχα κανει) αλλα δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος εκανα να το παρω (μαζι με την συντηρηση οροφης) 2 εβδομαδες και το αυτοκινητο οταν το παρελαβα ηταν λερωμενο παντου μεσα-εξω σαν να το ειχα σε στανη, και απεκτησα και εναν λεκε λαδιου στη ταπετσαρια που μου βγηκε η πιστη να τον βγαλω (μαλλον κατα την συντηρηση οροφης θα τους επεσε) ισως να ειμαι λιγο αυστηρος αλλα οποτε τους επαιρνα τηλ για το ποτε θα ειναι ετοιμο μου εδιναν ο ενας τον αλλο γιατι ο υπαλληλος που το ειχα αφησει ελειπε με αδεια...! Και οταν εφυγα το μονο που μου ειπαν ειναι αν θελω να μου καλεσουν ταξι για να φυγω καθως δεν ειχα μεταφορικο μεσο :crazyman: Παντως μου αλλαξαν μπαταρια μεσα στην εγγυηση εκαναν και συντηρηση μεσα στην εγγυηση. Τωρα στο Ρωρρη αντιθετως δε μπορω να πω οτι μου το καθυστερησαν καλη δουλεια ως τωρα την ιδια αντιμετωπιση χωρις καθυστερησεις ομως. Οσο για το ποσο το προσεχουν και εκει δεν το ξερω, αυτο που ξερω ειναι οτι οταν το πηγα για αλλαγη στην εγγυηση του πισω δεξια φαναριου επειδη καηκε και κανονικα δεν θα επρεπε μου το αλλαξαν χωρις να πληρωσω ουτε ευρω αλλα οταν το παρελαβα το πορτ-παγκαζ πηγαινε μονοπαντα γιατι ο υπαλληλος ειχε ξεχασει να βαλει το λαστιχο του πορτ παγκαζ καλα και μεσα κατω απο την επενδυση βγαζοντας την καλωδιωση μου ειχε σπασει και ενα κλιπς που την κρατουσε ωστε να μην φευγει... ασχετο βεβαια αυτο με το σερβις αλλα καταλαβαινεις και στα υπολοιπα ποσο βαση θα δινουν. Αυτα απο εμενα πιστευω οτι σου εδωσα μια εικονα...!
Βαγγέλη ευχαριστώ, νομίζω περιγράφεις επαρκώς Ελληνικά φαινόμενα στην εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα να ενθουσιαζόμαστε όταν απλά γίνονται τα αυτονόητα από κάποιο service. καλά λόγια σε αυτό το κομμάτι έχω ακούσει για τον Καμπίλη στον Σταυρό, είναι λίγο τσιμπημένος (στο τηλ μου είπε ότι θα μου έρθει φτηνότερα από Γράτσια π.χ.) αλλά το προσέχει. νομίζω δεν είναι εξουσιοδοτημένος βέβαια, αλλά - για ανθρώπους που έχει λήξει η εγγύηση - πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό είναι όντως πρόβλημα..

- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Η φιλτροχοάνη είναι χαρακτηριστικό του δικού σου μοντέλου ή έχεις κάνει κάποια επέμβαση; πως μπορώ να ξέρω αν έχω και εγώ και ποια τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα για πιθανή τοποθέτηση στο μέλλον;
ευχαριστώ για τον χρόνο
Στέλιος
Στέλιο κατ'αρχάς καλως ήλθες και από μένα.
Η φιλτροχοάνη (όπως και το πιο "ελεύθερο" φίλτρο που μπαίνει στο κουτί του φ.αέρος που ήδη έχει το αυτοκίνητό σου) μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα. Αρκεί βέβαια να διαλέξεις τον σωστό τύπο για το δικό σου.
Ο Νικήτας έχει κάνει ένα how to για φιλτροχοάνη στο 160άρι - ίσως να σου φανεί χρήσιμο.
Για αλλαγή φίλτρου σε Κ&Ν για το 1.6 έχει κάνει ο Guardian, για φιλτροχοάνη σε 1.4 122 κάνε κλικ εδώ , ενώ για αντικατάσταση φίλτρου μαμά σε Κ&Ν για 1.4 122 δες εδώ .
Όπως βλέπεις από όλα έχει το μαγαζί.. :shy:
Δημήτρης
- santiohos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- cdoum
- Senior Μέλος
-
και η σφραγίδα στο βιβλίο κανονικά...
Μετά που έφευγα ήρθε ένα ασημένιο εος δεν είδα διακριτικά,δεν γνώρισα φάτσες αλλά του δώσα αυτοκόλητο και του πα για αύριο για την συγκέντρωση στον μαραθώνα...
Πάνο έχεις χαιρετισμούς από τον Ηλία...
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Ευχαριστώ για τις ευχές και θα ανταποδώσω σύντομα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI