Πιθανό πρόβλημα στο immobilizer

• ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #75391 από ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Πιθανό πρόβλημα στο immobilizer δημιουργήθηκε από ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Καλησπερα και απο εμενα.
Αγορασα ενα ΕΟS FSI 1.6 μεταχειρισμενο.
Οταν το βαλαμε με τον μηχανικο στον εγκεφαλο,εδειξε μια μικρη βλαβη στο immobilizer.

Μετα απο 2 μηνες και ενω ημουνα σε φαναρι σταματημενος,εσβησε το αμαξι και δεν επαιρνε μπροστα.Επισης,δε δουλευανε τα παραθυρα,το κλεισιμο της ηλιοροφης και τα φλας(τα αλαρμ,το ραδιοφωνο και αλλα δοθλευανε κανονικα).
Μετα απο 5 λεπτα το αμαξι λειτοθργουσε σε ολα κανονικα.Το εκανε αλλη μια φορα και μετα μεχρι το συνεργειο την επομενη μερα δεν ειχαμε καποιο περιστατικο

στο συνεργειο μου αλλαξανε την ασφαλεια του γενικου διακοπτη.Ομως,μετα απο ενα μηνα ξανασυνεβει ενω γυρναγα απο Λουτρακι, δεν λειτουργουσανε τα παραθυρα,το air condition και τα φλας.Μετα,απο 10 λεπτα ολα δουλευανε κανονικα.

σημερα, το τελιωτικο χτυπημα.Μου εσβησε εν κινισει.Βγηκα στο πλαι και μετα απο 10 λεπτα πηρε μπρος.Μετα απο 1 χιλ ξαναεσβησε.

Θα το παω την Δευτερα στον μηχανικο,μου ειπε οτι μπορει να φταιει η μπαταρια(καποια συνδεσμολογια κλπ).Καποιος αλλος μου μιλησε ακομα και για εγκεφαλο.

Θα ηθελα να ακουσω της αποψεις σας πριν παω στο συνεργειο,αφου δεν ειμαι και τερας εμπειριας σε τετοια προβληματα

Ευχαριστω

Κωστοπουλος Αριστοτελης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #75392 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Πιθανό πρόβλημα στο immobilizer
Kαλως ηρθες στη παρεα μας Αριστοτελη.
Aν το immobilizer για καποιο λογο εχανε την επικοινωνια με τον εγκεφαλο τοτε ακουγεται λογικο να σβησει η μηχανη οχι ομως να νεκρωσουν και τα περιφερειακα συστηματα.
Με το δευτερο κλειδι δοκιμασες,σου κανει τα ιδια;
Αν η ECM η ο CECM ειχαν βλαβη θα το κατεγραφε ο εγκεφαλος.
Μπορεις να μας δωσεις το report του διαγνωστικου;
Ενα εγκυρο διαγνωστικο ειναι το vcds και οχι καποιο universal.

Νikitas TSi

• ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #75534 από ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Απαντήθηκε από ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στο θέμα Πιθανό πρόβλημα στο immobilizer
Καλησπέρα Νικήτα και ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Καναμε καποιες διορθωσεις στο συνεργειο σχετικα με τα ηλεκτρολογικα,συνδεσεις του εγκεφαλου μηπως και το σωσουμε.Στο συνεργειο μου ειπανε οτι αν το ξανακανει θα πρεπει να αλλαξουμε την πλακετα(εγκεφαλο).

Μετα απο 2 εβδομαδες μου το ξανα εμφανισε.

θα ηθελα να κανω 2 επισυμανσεις¨

1.Ολες τις φορες συνεβει μεσημερι και ενω η εξωτερικη θερμοκρασια ητανε υψηλη(36-40)
2.Καθε φορα που ειχαμε περιστατικο, το απογευμα το αυτοκινητο συμπεριφεροτανε αψογα, λες και δεν εχει συμβει τιποτα.

θα ηθελα να ακουσω σχολια για αυτο.

το θεμα μου ειναι οτι μπορει να ειναι κατι πολυ πιο απλο και να μην χρειαζεται να μπουμε σε αλλαγη εγκεφαλου(ειτε απο τρακαρισμενο ειτε καινουργιο)

οσο αφορα για τους ελεγχους που μου γραφεις, δεν εχω ιδεα.Οπως εχω αναφερει δεν ειμαι κοντα στα επιπεδα γνωσεων σας

Σε ευχαριστω και περιμενω σχολια

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #75536 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Πιθανό πρόβλημα στο immobilizer
Να μετρήσεις για αρχή την μπαταρία σου αν δίνει σωστή τάση.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #75537 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Πιθανό πρόβλημα στο immobilizer
Δεν νομιζω να ειναι μπαταρια,μαλλον ειναι θεμα εγκεφαλου immobilizer ή και διακοπτη μιζας,δεν κανει επαφη με τη κεραια του immobilizer,κατι επηρεαζεται απο τη ζεστη.
Να τους κανεις ομως ζηγα,πεστους ωραια τα αλλαζουμε και εγω πληρωνω,αν παραμεινει το προβλημα τι γινεται,πληρωσα για ενα εξαρτημα που δεν ηθελε αλλαγη;
Mη σε βαλουν στο χερι και εσυ πανω στην απογνωση σου να δινεις νταβατζιλιδικα λ7.
Δυστυχως δεν εχω πολλες γνωσεις πανω σε αυτο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #75550 από sferidis
Απαντήθηκε από sferidis στο θέμα Πιθανό πρόβλημα στο immobilizer
προβλημα οχι τελειας ηλεκτρικης επαφης ,που εμφανιζεται με υψηλες θερμοκρασιες
οπως και αντιστοιχα χαμηλες. Ελεγχος πιθανος και σφιξιμο στον ηλεκτρικο διανομεα
ισως και σπραυ contact επαφων ασφαλειων.Και ακολουθει κουμπωμα εγκεφαλου.
Το θεμα ειναι το οτι δεν σταθεροποιηται η βλαβη για τον εντοπισμο της.
Ολα θα πανε καλα..

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2.0FSI

Συντονιστές: nikitas tsi