Αισθητήρας Πίεσης Ελαστικών - Auto Down Παράθυρο Οδηγού

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79689 από pavlito
Καλημέρα στην παρέα.
Έχει δυο εβδομάδες περίπου που το αυτόματο κάτω του παραθύρου του οδηγού δεν λειτουργεί ενώ έχει γίνει αρχικοποίηση 2-3 φορές. Όταν κάνω την αρχικοποίηση ή μηδενισμό όπως θέλετε πείτε το, δουλεύει μια φορά και μετά το αυτόματο κατέβασμα πάλι δεν λειτουργεί. Τι να κάνω; Παίζει να θέλει πλακέτα οδηγού παραθύρων (ελπίζω πως όχι);;
Δεύτερο πρόβλημα, ενώ είχα κλαταρισμένο λάστιχο, δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση από τον αισθητήρα πίεσης ελαστικών. Την πρώτη φορά είπα έτυχε (και πήγα και το φούσκωσα να δω τι γίνεται), την δεύτερη τα ίδια αλλά το πρόβλημα συνέχιζει να υπάρχει. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση από εμένα σχετικά με τον αισθητήρα ή από αντιπροσωπεία; Αν έχει τύχει και σε κάποιον άλλο παρακαλώ πολύ να μου δώσει τα φώτα του.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίδες.

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79695 από nikitas tsi
Για το δευτερο σκελος της ερωτησης σου,αυτο θα αναψει αφου διανυσεις περι τα 15 χλμ,επιπλεον νομιζω πως ειναι απενεργοποιημενο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79696 από Candlemass
Το TPMS στα αυτοκίνητά μας χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του ABS για να ανιχνεύσει απώλεια πίεσης, οπότε η ειδοποίηση γίνεται αν το αμάξι κινείται. Αν δε σε ειδοποίησε εν κινήσει δες μήπως θέλει καμμιά ενεργοποίηση. Αν το κρατήσεις πατημένο με σωστές πιέσεις ακούς το μπιπ;

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79697 από nikitas tsi

CandlemassGR έγραψε: Το TPMS στα αυτοκίνητά μας χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του ABS για να ανιχνεύσει απώλεια πίεσης, οπότε η ειδοποίηση γίνεται αν το αμάξι κινείται. Αν δε σε ειδοποίησε εν κινήσει δες μήπως θέλει καμμιά ενεργοποίηση. Αν το κρατήσεις πατημένο με σωστές πιέσεις ακούς το μπιπ;

Παναγιωτη,αυτο πως το σχολιαζεις?
Kανονικα ειναι τικαρισμενο.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Νikitas TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79698 από Candlemass
Νικήτα θα κοιτάξω και το δικό μου με την πρώτη ευκαιρία και θα σου πώ. Έχεις κουμπάκι TPMS και σου είναι απενεργοποιημένο;

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79705 από pavlito
Το θέμα είναι ότι και με κανονική πίεση ελαστικών και με κλαταρισμένο λάστιχο που είχα, όταν κρατάω παρατεταμένα το κουμπί ακούω το μπιπ.
Το κουμπί ΤΡΜS ποιο είναι; Μήπως αυτό με το θαυμαστικό και τις παρενθέσεις;
Να σημειώσω ότι πήγα στο βουλκανιζατέρ, κοντά 1,5 χιλιόμετρο, με κλαταρισμένο λάστιχο και δεν μου έδωσε καμιά ένδειξη.
Αυτό που φαίνεται στο screenshot πως μπορώ εγώ να το δω; Ή να μου πείτε πως μπορώ να το ενεργοποιήσω.

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79706 από Corbil
Επειδή όπως έγραψε και ο Πάνος παραπάνω το Ευρωπαϊκό tpms δουλεύει μέσω των αισθητήρων του ABS. Όταν χάσει τον αέρα του το λάστιχο μικραίνει η διάμετρος και τότε ενεργοποιείται η ένδειξη.
Ξαναεπαναλαμβάνω τo ποστ που είχα κάνει παλιότερα για το ίδιο θέμα, αλλά κανείς δεν κάνει τον κόπο να κάνει ένα search σ αυτό το γ@μωforum να λύσει όλες του τις απορίες

" Ολες οι συμβουλές για τη σωστή λειτουργία του tpms βρίσκονται στο έντυπο :RTFM: παράγραφος 3.2 στη σελίδα 70~72. Ποιο συγκεκριμένα στη σελίδα 70 αναφέρει.

Μετά απο αλλαγή της πίεσης ελαστικών ή μετά απο αλλαγή ενός η περισσοτέρων τροχών ακόμη και μετά απο την αλλαγή των ελαστικών πρέπει με αναμμένη την ανάφλεξη να πατήσετε το πλήκτρο για την ένδειξη ελέγχου ελαστικών εως ότου ακουστεί ένας ήχος επιβεβαίωσης......μπλα μπλα μπλα"

Όπως είπε και ο φίλος μου ο Guardian σε παρόμοιο post..... Διαβάζοντας περισσότερο είναι δεδομένο οτι θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο . Καντε εναν κοπο!!

Το ξέρω καταντάω γραφικός με το να επιμένω στο να ψάχνετε μεσα στο forum αλλά δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να εκτιμήσετε αυτό το οποίο λέω.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79711 από Guardian

Corbil έγραψε: Επειδή όπως έγραψε και ο Πάνος παραπάνω το Ευρωπαϊκό tpms δουλεύει μέσω των αισθητήρων του ABS. Όταν χάσει τον αέρα του το λάστιχο μικραίνει η διάμετρος και τότε ενεργοποιείται η ένδειξη.
Ξαναεπαναλαμβάνω τo ποστ που είχα κάνει παλιότερα για το ίδιο θέμα, αλλά κανείς δεν κάνει τον κόπο να κάνει ένα search σ αυτό το γ@μωforum να λύσει όλες του τις απορίες

" Ολες οι συμβουλές για τη σωστή λειτουργία του tpms βρίσκονται στο έντυπο :RTFM: παράγραφος 3.2 στη σελίδα 70~72. Ποιο συγκεκριμένα στη σελίδα 70 αναφέρει.

Μετά απο αλλαγή της πίεσης ελαστικών ή μετά απο αλλαγή ενός η περισσοτέρων τροχών ακόμη και μετά απο την αλλαγή των ελαστικών πρέπει με αναμμένη την ανάφλεξη να πατήσετε το πλήκτρο για την ένδειξη ελέγχου ελαστικών εως ότου ακουστεί ένας ήχος επιβεβαίωσης......μπλα μπλα μπλα"

Όπως είπε και ο φίλος μου ο Guardian σε παρόμοιο post..... Διαβάζοντας περισσότερο είναι δεδομένο οτι θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο . Καντε εναν κοπο!!

Το ξέρω καταντάω γραφικός με το να επιμένω στο να ψάχνετε μεσα στο forum αλλά δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να εκτιμήσετε αυτό το οποίο λέω.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Συντονιστές: nikitas tsi