Τα περάσαμε όμορφα...
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σα δε ντρεπεστε λιγο,απλα ηθελε να δαμασει η γυναικα μου τα 160 αλογα του Εος,μονο το καθισμα δεν ειπατε οτι ξαπλωσα.....
Απο δω και στο εξης VHF-UHF θα κατασχονται διχως δευτερη κουβεντα.
... και οι ωτασπίδες για τα ροχαλητά; :PPP
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- paterak
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Επειδή δεν έκανα ακόμα σχόλιο για την εκδρομή (οχι όσα ήθελα δηλαδή να κάνω) ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ!!!!!
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Επάξια όπως προείπα οι δυο μας διπλοθεσίτες οι οποίοι σίγουρα δουλευουν στο ΥΠΕΟSΔΕ αποκαλύφθηκαν. Πρόκειται για τους Βαγγέλη και Σπύρο. Οι λόγοι ευνόειτοι. FILARAKI FILARAKI FILARAKI
Ζεύγος Leftn3d LOVE family :kissing: :filaki: LOVE :kissing: :louloudia: :filaki: :kissing: :louloudia: :filaki: LOVE :kissing: :louloudia: :filaki: :kissing: :louloudia: :filaki: LOVE....όσα και τα emotions τόσα και τα φιλάκια που ανταλάξατε. Μας δουλέυεις βρε Λευτέρη? Τι 2 φιλάκια.
Νικήτα..... Εφτά σε παίρνει αριστερά μη το ζορίζεις που λέει κι ο Μικρούτσικος.... Δε ξερω αν θα την βγάλεις καθαρή εαν πάμε καμια εκδρομή στο Πήλιο. Μαλλον θα πρέπει να το πάρει η γυναίκα, που παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες κατα τη διάρκεια του ταξιδιού :nysta: :nysta: :nysta: :nysta: :nysta: στάθηκε επάξια στη δύσκολη αποστολή. Απέκτησες και παρατσούκλι καινούργιο και δε το ξέρεις. Νικτήτας ο TSI ο Χουζούρης :nysta: :nysta: :nysta: :nysta:
Ζεύγος Paterak μας πείσατε οτι πρέπει να ξανακάνουμε ενα ταξίδι στα Κυθηρα. Επίσης οι συμβουλές περι ταξιδιών θα μας φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον για το τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου φευγοντας... :ole: :ole: :ole: Συγνώμη που σας σπασαμε και το πιατάκι....
Γιάννη μετα της συζυγου και της πεντάμορφης τρελοκοτσιδους :girl: Νάνσυς, χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε απο κοντά και ευελπιστούμε να σας ξαναδούμε για να έχει κι ο Στελάκος μας δικαιολογία υπάρξης σ αυτον το κόσμο. Κρίμα που δε κατάφερε ο Γελάδιος λόγω συναγερμού την κωδικοποίηση που ήθελες.
Παιδιά απ την Πάτρα πάντοτε χαιρομαστε για ανθρώπους που προσπαθούν να παρευρίσκονται σ αυτη την παρέα όπου κι αν πάμε. Το θεωρώ πραγματικά τιμή μας που συμμετέχετε.
Πριγκιπικό ζέυγος...... Ο φίλος μας ο Πετρος βρήκε επιτέλους τον μάστορα του. Πραγματικά χάζευα το πίσω του αυτοκινήτου καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς τη μάσα. Πάρα πολύ καλό στο στήσιμο του αυτοκινήτου σου.
Γελάδιος ο Τουρτούρης :mprrrrrrrrr :mprrrrrrrrr :mprrrrrrrrr. Βρε αθεόφοβε με 160 στην Εθνική και ξεσκέπαστος και 20 βαθμούς Κελσίου,,, που πας βρε καραμήτρο???? Καλά δε ξεπάγιασες???? Τι να πώ άξιος παλικάρι μου. Τα φούξια πουκαμισάκια με χαλάσανε λίγο και το φούξια ντεκόρ του μαγαζιού αλλά δε βαριέσαι τα ράσα δε κανουν τον papas
Και τελοοοοοοος αχ βρε συ κούκος κούκος κούκος Cooko. Λίγο αυτοσαρκασμός δε βλάπτει. Παρακαλώ όπως μας αποδοθεί ο τίτλος " οι Κυρα Κατίνες του Eos.gr." Νικήτα, Γελάδιε, Βαγγέλη, Σπύρο, πρέπει να φταρνιζόσασταν συνεχώς κατα τη διαδρομή. Δεν αφήσαμε ασχολίαστο τίποτα να σα στε ήσυχοι. Μέχρι για τα παιδικά μας χρόνια μιλήσαμε και για την αδικη μετάθεση του στο στρατό. Φτου φτου η Cookida είναι μια κουκλάρα. Αν δε πάρει τίποτε απο σένα φυσικά:friend:
Τέλος θέλω να επισημάνω την παρά πολύ καλή συμπεριφορά που επεδείξαμε ως οδηγοί (Δε λέω για σένα Νικήτα, τη γυναίκα σου εννοώ) και βοηθήσαμε όλοι στο να κάνουμε ένα ασφαλές ταξίδι και να απολάυσουμε πραγματικά αυτό που είχαμε προγραμματίσει. Ακόμα και στην επιστροφή που το πατήσαμε λιγάκι, είμασταν άψογοι. DRIVER DRIVER DRIVER
Στο επανιδείν λοιπόν να οργανώσουμε κάτι ακόμα ποιο δυνατό. Αναμένω πως και πώς το διημερο
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ...
Stelios 1.4 TSI
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
1-2 που λεει ο λογος...αμεσως εσυ...δεν μπορει να αγειασει ο ανθωπος να μετρανε τα φυλακια που δινει...χαχαχα
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Για αρχή θέλω να αναφερθώ στα μέλη που βρεθήκαν για πρώτη φορά στην παρέα μας και σίγουρα ήταν κάτι το πολύ ευχάριστο όταν βλέπουμε τέτοια συμπαράσταση!
-Γιάννη (falcon) μετά της συμπαθέστατης συζύγου σου και της ακόμη πιο γλυκιάς κορούλα σου :girl: με τα κοτσιδάκια!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σας. Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα και να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα σε μία επόμενη συνάντηση! Θα κλέψει πολλές καρδιές η μικρή σου και πάλι καλά που δεν είχε ο Νικήτας τον γιόκα του γιατί θα είχαμε κοκορομαχίες με το κανακάρη του Πάνου!! Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι με την κωδικοποίηση :pc αλλά δεν έλεγε να σου βγάλω και τον συναγερμό!
-Για το πριγκιπικό ζεύγος τί να πω; :king: Όπως καταλάβατε το αυτοκίνητό σου Γιώργο ήταν attraction για όλους εμάς! Τράβηξε πολλά βλέμματα και σίγουρα όχι μόνο τα δικά μας, αλλά και όλων απ' όπου περνάγαμε! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και μακάρι να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα! Είναι ευτυχές το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι από διάφορα σημεία της Ελλάδας που μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους αλλά και το ήθος τους!!!
-Στέλιο με την υπέροχη οικογένειά σου σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που δώσατε το παρόν! :clap: Ελπίζω να περάσατε όμορφα και τα παιδάκια σας να το ευχαριστήθηκαν λιγάκι! Εγώ δεν άκουσα όλη την συζήτηση που είχατε σχετικά με διάφορες προτάσεις, που αναφέρει ο Παναγιώτης πιο πάνω, αλλά από τα λίγα που είπαμε στα διόδια περιμένοντας κατάλαβα τί εννοούσες και να είσαι σίγουρος ότι θα το κοιτάξουμε! Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και αυτό επιζητούμε άλλωστε για να περνάμε όλοι ωραία!
Σήμερα δοκίμασες να το βάλεις μπρος;; Ελπίζω να παίρνει μπροστά μετά την κωδικοποίηση...!
-Θάνο με την ευχάριστη παρέα σου! Και πάλι σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας! Αυτή την φορά ήταν φοβερός ο συγχρονισμός που είχαμε στο ραντεβού! (Όχι σαν την άλλη φορά που με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου βγήκατε στον κεντρικό διάδρομο του Ελ. Βενιζέλος με τα Boeing plane #$%#$%@ να περνούν από επάνω!! Βέβαια δημιουργήσαμε έναν πανικό στα διόδια που βρεθήκαμε αλλά δεν φταίμε εμείς που μας ακολούθησαν άλλα 5 άσχετα αυτοκίνητα!!! :wacko: Αυτοί τί έρχονται από πίσω μας;; :wtf: Ελπίζω και η παρέα σου, ο Δημήτρης και οι κοπέλες να πέρασαν ωραία! Πραγματικά είστε γ@μάτα παιδιά και χαιρόμαστε όταν σας βλέπουμε! Μήτσο με το καλό να ευχαρηστηθείς το καινούριο σου αυτοκίνητο και καλοτάξιδο να είναι!! :driver
-Πανο (panoseos) και για σένα ισχύουν όλα τα παραπάνω που έγραψα για τον Θάνο! Είχαμε καιρό να βρεθούμε και χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε! Μπορεί να έχουμε βρεθεί μόλις δύο φορές αλλά εσύ και η γυναίκα σου βγάζετε κάτι το πάρα πολύ οικείο και αυτό είναι που δίνει μία άλλη νότα όταν συναντιόμαστε! :meeting Εις το επανειδήν!! Χτες πρόσεξα ότι το δικό σου αυτοκίνητο είναι το 160άρι!! Πραγματικά πανέμορφο, προσεγμένο και το χρώμα του στον ήλιο φαινόταν καταπληκτικό! :good:
-Σπύρο πότε θα παντρευτείς τελικά;; :louloudia: papas Στον γάμο σου πάντως ένα είναι σίγουρο! Ότι θα προτιμήσω να έρθω με το αγροτικό γιατί χτες σε φοβήθηκε το μάτι μου βρε αδερφέ!! Μέχρι και παππούδες στο χωριό που περάσαμε κουφάθηκαν που μας είδαν να περνάμε από εκεί!! Για εσάς τί να πω;; Σταθερή αξία στις συναντήσεις μας και πάντα δίνετε ένα άλλο χρώμα στην παρέα!! Είστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της παρέας και σίγουρα περιμένω να τα ξαναπούμε από κοντά!! Κωνσταντίνα σε ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες! :takingphoto
-Βαγγέλης και Πόπη (μαζί με την κοιλίτσα...!). Τα άτομα που κρύβονται πίσω από όλη την οργάνωση και την προετοιμασία αυτής της εκδρομής!! Όλα ήταν άψογα οργανωμένα και σίγουρα ήταν αυτό που βοήθησε καταλυτικά στο να περάοσυμε όλοι υπέροχα και να μην έχει κανένας παράπονο! :ole: :ole: :ole: (Εκτός από τον Λευτέρη αλλά θα τα ακούσει κι αυτός σε λιγάκι....). Όσο για την συμπάθεια μου στο πρόσωπό σας δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι. Μπορείτε να την θεωρήσετε δεδομένη! :agree: Αποτελείτε την ήρεμη δύναμη αυτής της παρέας!! Μπράβο σας και πάλι μπράβο!!!
-Πάνο με την όμορφή σου οικογένεια που για πρώτη φορά την γνώρισα από κοντά! family Απ' ότι κατάλαβα έπεσε πολύ θάψιμο αλλά δεν πειράζει! Είμαι σίγουρος ότι για μένα είπατε τα λιγότερα!!!! Καταρχήν βρε άνθρωπε, είχα τέρμα ανεβασμένα παράθυρα και ανεμοθραύστη! Μάλλον δεν έχεις ταξιδέψει καμιά φορά έτσι... Μάλλον άλλοι αποδείχτηκαν τουρτουρούληδες!! Όσο για το φούξια ντεκόρ του μαγαζιού δεν φταίω εγώ! Ρώτα τον Βαγγέλη καλύτερα! Το πουκάμισο πρώτη φορά το έβαλα και μάλλον δεν πρόκειται να το ξαναβάλω απ' ότι φαίνεται!! Άλλωστε φούξια ήταν! Όχι ροζ!!
Φίλε μου είμαι σίγουρος ότι το χάρηκες το χτεσινό όπως και όλοι μας άλλωστε καθώς είμαστε πλέον μία παρέα δεμένη που ταιριάζουμε ο ένας με τον άλλον και γι' αυτό άλλωστε είμαστε τόσο ενωμένοι! FILARAKI Δεν είναι το αυτοκίνητο αυτό που μας κρατάει έτσι δεμένους τόσο πολύ αλλά το ήθος και ο άψογος χαρακτήρας του καθένα! Κι εσύ έχεις πολύ και από τα δύο! Ο γιόκα σου όλα τα λεφτά αν και η ιδιοκτήτρια της καφετέριας πρέπει να χρειάστηκε υπογλώσσιο μέχρι να φύγουμε! :girl_cry: Την ζάλισε την γυναίκα!!!
-Λευτέρη;;;; Λοιπόν φίλε έχεις πρόβλημα!!!! Η κοπέλα σου έχει πάρει τα μυαλά και δεν καταλαβαίνεις ούτε τι βλέπεις, ούτε πού πηγαίνεις και κυρίως με πόσο! Έχεις χάσει την επαφή με το γύρω περιβάλλον! EOSlove EOSlove EOSlove Εντάξει, κι εμείς ερωτευμένοι είμαστε αλλά δεν κάνουμε κι έτσι!!! Μπορώ να πω ότι οι παραπάνω ήταν επιεικείς με αυτά που σου είπαν!!
Πρώτον, στην πορεία πάνω από 120 δεν πήγαμε! Τώρα που χρειάστηκες ESP που μου είπες σε κάποια φάση χτες εγώ δεν μπορώ να καταλάβω... Γενικά η υπερβολή είναι κάτι που χαρακτηρίζει τους ερωτευμένους αλλά δεν ήξερα ότι χτυπάει και στο κοντέρ του αυτοκινήτου! Τί 150 και 160 βρε;;
Δεύτερον, μαλλον από τον έρωτα βλέπεις μυγάκια στον αέρα!! Εγώ μία μύγα είδα όλη κι όλη! Μήπως ήταν τα αστεράκια που έβλεπες μετά τα ρουφηχτά φιλάκια;; :filaki: :filaki: :filaki: :kissing: :kissing: :kissing: Και αν όντως υπήρχαν μύγες ξέρεις γιατί όλες ήταν πάνω σου... Μυρίστηκαν το σιρόπι που έσταζε!!!
Πέρα από την πλάκα ξέρεις ότι σε πηγαίνουμε πολύ και μας αρέσει η παρέα σου! Πόσο μάλλον τώρα που έρχεσαι κι εσύ με παρέα και γεμίζει το MeganEos!! Ελπίζω κι εσείς να περάσατε όμορφα! Σίγουρα θα τα πούμε την επόμενη φορά φίλε μου!!
-Νικήτα εσένα γιατί σε πειράζουν;; Κάποιο επεισόδιο έχασα μάλλον κατά την επιστροφή. Έβαλες βρε την Εύη να σε πάει βόλτα;; DRIVER Μάλλον τα καταφέρνει καλύτερα στο αυτοκίνητο από εσένα ε;; Ήθελες κι εσύ καημένε να ξαμολύσεις τα 174 άλογα σου αλλά πού να το κάνεις;; Στους κατσικόδρομους;; Στην εθνική σε λυπήθηκα λιγάκι γι' αυτό δεν σε προσπέρασα. Δεν θέλω να σε βάζω σε έξοδα πάλι να κάνεις μοντίφες στο αυτοκινητάκι σου!! Μόνο και μόνο ότι άργησες ένα τέταρτο στο ραντεβού καταλαβαίνεις ότι δεν τραβάει το δόλιο!!! Πάρε κανένα ποδήλατο καλύτερα!! RUNOVER Με εσένα τα λέμε συχνά φίλε μου! Ξέρεις ότι γουστάρουμε την παρέα σας και σίγουρα η απουσία του Παναγιωτάκη ήταν αισθητή!!
-Last but not least... Φίλε Coo με την μικρή Cooκίδα baby και την συμπαθέστατη... Cooκα!! Είχαμε καιρό να τα πούμε από κοντά, αν κι εγώ ήμουν αυτός που έλειπε. Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά! Όλη η ουσία κρύβεται σε αυτά που είπαμε στα σοκάκια του Ναυπλίου πηγαίνοντας στην καφετέρια! Όσο για τα υπόλοιπα εγώ κρίνω ότι πρέπει η Αθανασία να σε στρώσει λιγάκι!! hityou Θέλεις πολύ εκπαίδευση για να ανταποκριθείς στον καινούριο σου ρόλο! Αυτή η μικρή Cooκίδα είναι σκέτη τρέλα (φτου να μην την ματιάσω!!) και μακάρι να μην μοιάσει καθόλου στον μπαμπά της!! Άντε εντάξει.... Ας πάρει λίγο την τρέλα του!! :mplrmplr STUPID
Όπως καταλαβαίνετε εγώ πέρασα Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !
Ελπίζω να είμαστε καλά και να βρεθούμε όλοι στην επόμενη συνάντηση!
Θεωρώ ότι όσοι δεν ήρθαν πραγματικά έχασαν πολλά πράγματα που δεν μπορούν να αποτυπωθούν γραπτώς!
Να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ!
Την επόμενη φορά εκτός από την Ράνια θα έχω και το τεραστιό μου τρίποδο!!!
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Το ότι ανυπομονώ για την επόμενη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.. PLATS!
Δημήτρης
- falcon
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
-Πάνο με την όμορφή σου οικογένεια που για πρώτη φορά την γνώρισα από κοντά! family Απ' ότι κατάλαβα έπεσε πολύ θάψιμο αλλά δεν πειράζει! Είμαι σίγουρος ότι για μένα είπατε τα λιγότερα!!!! Καταρχήν βρε άνθρωπε, είχα τέρμα ανεβασμένα παράθυρα και ανεμοθραύστη! Μάλλον δεν έχεις ταξιδέψει καμιά φορά έτσι... Μάλλον άλλοι αποδείχτηκαν τουρτουρούληδες!! Όσο για το φούξια ντεκόρ του μαγαζιού δεν φταίω εγώ! Ρώτα τον Βαγγέλη καλύτερα! Το πουκάμισο πρώτη φορά το έβαλα και μάλλον δεν πρόκειται να το ξαναβάλω απ' ότι φαίνεται!! Άλλωστε φούξια ήταν! Όχι ροζ!!
Φίλε μου είμαι σίγουρος ότι το χάρηκες το χτεσινό όπως και όλοι μας άλλωστε καθώς είμαστε πλέον μία παρέα δεμένη που ταιριάζουμε ο ένας με τον άλλον και γι' αυτό άλλωστε είμαστε τόσο ενωμένοι! FILARAKI Δεν είναι το αυτοκίνητο αυτό που μας κρατάει έτσι δεμένους τόσο πολύ αλλά το ήθος και ο άψογος χαρακτήρας του καθένα! Κι εσύ έχεις πολύ και από τα δύο! Ο γιόκα σου όλα τα λεφτά αν και η ιδιοκτήτρια της καφετέριας πρέπει να χρειάστηκε υπογλώσσιο μέχρι να φύγουμε! :girl_cry: Την ζάλισε την γυναίκα!!!
Ενα σχόλιο μόνο. Please βρες μου ανεμοθραύστη!!!!!!!!....ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΔΑ
Για όλα τ αλλα συμφωνώ απολύτως, η παρέα είναι υπέροχη και περνάμε υπέροχα, και θα συνεχίσουμε να περνάμε υπέροχα.
Ενα ευχαρισώ κι απο μένα στο Βαγγέλη για οτι έκανε για να περάσουμε όμορφα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Για όλα τ αλλα συμφωνώ απολύτως, η παρέα είναι υπέροχη και περνάμε υπέροχα, και θα συνεχίσουμε να περνάμε υπέροχα.
Από ότι βλέπω έχεις κάνει παραγγελία σε όλους για ανεμοθώρακα, έτσι; Φταίω εγώ που ψάχνω για ανεμοθώρακα Burberry με τρύπα για το Στέλιο!
Σου βρήκα ένα τρίποδα σαν του Μήτσου, αλλά λόγω ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ πάει πολύ στα μεταφορικά, άστο...
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Όπως και να'χει, όποιος θα ήταν στη θέση μου τα ίδια θα έκανε...σκοπός είναι να μαζευόμαστε, να περνάμε καλά, να γελάμε και να ξεφεύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητα που μας πήζει....
Να'στε όλοι καλά....:friend:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Γελάδι έγραψε:
Σου πουλάω τον δικό μου αλλά πρέπει να το κατεβάσω με το αγροτικό να χωράει στην καρότσα! Πού να το βάλω στο Eos...;; χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Μήτσος
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
συνεχιζοντας να πω οτι οντως σε καποια φαση πηγενα με 140-150...δεν καναν πουλακια τα ματακια μου
οσον αφορα το esp δημητρη αναφερα για καποιες στροφες οτι εγω δεν εχω τα esp σας να μπω με την ιδια ταχυτητα.
Συνεχιζοντας να πω οτι και εγω χαρηκα παναγιωτη που επιτελους σε ειδαμε με την οικογενεια σου, και ας μην πολυμιλησα με την γυναικα σου, παρα μονο στο τελος εκει που σταματησαμε για τον καφε, αλλα χαρηκα που σας ειδα οικογενειακως,
και τελειωνοντας ως απαντηση προς ολους που με κατηγορησαν για μερικα φυλακια που πεσανε,
και αμεσως βαλθηκαν να με παντρεψουν...τελως δεν ξαναερχομαι με κοπελα...απο εδω και περα θα ερχομαι με 2 κοπελες...χαχαχα
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
τελως δεν ξαναερχομαι με κοπελα...απο εδω και περα θα ερχομαι με 2 κοπελες...χαχαχα
Είσαι το ίνδαλμά μου !!!!! :ole: :ole: :ole: :ole:
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Λοιπον να ξεκαθαρισω πρωτα οτι δεν εχω παραπονα, ολα ηταν πολυ ωραια σχεδιασμενα και ευχαριστουμε βαγκελη, μιας και τωρα εμαθα εγω ποιος συνεβαλε για την ομορφη μερα που περασαμε,
συνεχιζοντας να πω οτι οντως σε καποια φαση πηγενα με 140-150...δεν καναν πουλακια τα ματακια μου, τωρα δεν ξερω πως ολοι η αλοι ησασταν σταθεροι, ισως εμεινα εγω λιγο πισω και να το πατησα για να σας φτασω και να ανεβηκε τοτε,
οσον αφορα το esp δημητρη αναφερα για καποιες στροφες οτι εγω δεν εχω τα esp σας να μπω με την ιδια ταχυτητα.
Καλά ντε μην αρπάζεσαι!!! Για να σε πειράξω τα λέω γιατί λες πολύ πετυχημένα όταν σε πειράζουν!!!! Η απόδειξη παρακάτω...
leftin3d έγραψε:
και τελειωνοντας ως απαντηση προς ολους που με κατηγορησαν για μερικα φυλακια που πεσανε,
και αμεσως βαλθηκαν να με παντρεψουν...τελως δεν ξαναερχομαι με κοπελα...απο εδω και περα θα ερχομαι με 2 κοπελες...χαχαχα
Είσαι απίστευτος!! Έμπαινε!!
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- paterak
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Βαγγέλη παίρνεις άριστα για την οργάνωση, και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ
Δημήτρη Υπερτρίποδε Πολεμιστή ευχαριστώ για την κωδικοποίηση, σήμερα πήγα με εξπρές (σέρβις) στο γραφείο...
Πάνο και φάμιλυ νοου πρόμπλεμ για το φλυτζανάκι, εγώ πίνω φραπέ.
Νικήτα και Εύη να είστε πάντα καλά και να ξεκινάτε μια μέρα νωρίτερα :driver
Λευτέρη μην τους ακούς, ζηλεύουν
Σπύρο, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τα καθίσματα, θα γίνεις χορηγός?
Δημήτρη χαζομπαμπά, έχεις ανήφορο ακόόόόόόμα
Γιάννη και φάμιλυ, χαρήκαμε για την γνωριμία
Χαιρετισμούς σε όλους και σι γιου ολλ νεξτ τάϊμ
Stelios 1.4 TSI
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Corbil έγραψε:
Από ότι βλέπω έχεις κάνει παραγγελία σε όλους για ανεμοθώρακα, έτσι; Φταίω εγώ που ψάχνω για ανεμοθώρακα Burberry με τρύπα για το Στέλιο!
Σου βρήκα ένα τρίποδα σαν του Μήτσου, αλλά λόγω ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ πάει πολύ στα μεταφορικά, άστο...
Αντε κάντε κάτι γιατι σκεφτομαι ν αφησω μαλλί και δε θέλω να μου το παίρνει ο αέρας.
Γελάδιε θα σου κάνω αντεπίθεση με τριπόδιο αλλα James Bond πατέντα στο Moorings. Ειδική παραγγελία για πράκτορες.
Cooke ασε τα ψόφια και ετοίμασε κανα βίντεο να δούμε. Εστω κι αυτο απ την Παλλήνη.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης