Water Fun, VWEos.gr & Sciroccoclub.gr
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Το VWEOS.gr και το Sciroccoclub.gr σε μια πρωτότυπη, δροσιστική και διαφορετική από τις άλλες συνάντηση, σας προσκαλούν να φορέσετε τα μαγιό σας και να ετοιμαστείτε για παιχνίδια με μικρά και μεγάλα παιδιά στο Πάρκο νερού "Water fun" την Κυριακή 4 Ιουλίου .
Για πρώτη φορά τα δύο club θα βρεθούν μαζί και θα διοργανώσουν μια αξέχαστη Κυριακή.
Η ημέρα μας θα ξεκινήσει με το ραντεβού μας στις 10:50 στα Διόδια της Ελευσίνας, από όπου και θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί προς την Κόρινθο αυστηρά στις 11:00**. Με ασφάλεια και προσεκτική οδήγηση όπως πάντα θα φτάσουμε σε περίπου 40-45 λεπτά.
**Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να παρακάμψει τη συνάντηση στα διόδια και να ξεκινήσει νωρίτερα ή να μας βρει αργότερα στο Water fun, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η έκπτωση, θα πρέπει να πληρώσετε την κανονική τιμή του εισητηρίου
Στο Water fun μπορούμε να απολαύσουμε τις νεροτσουλήθρες τριών τύπων (open slide, black hole και Multi),τις παιδικές πισίνες, τζακούζι, το lazy river, την κεντρική πισίνα όπως επίσης και το εστιατόριο και το bar.
Η ειδική τιμή εισόδου στο Water Fun έχει οριστεί αποκλειστικά για όλα τα μέλη στα ευρώ 8,00 για τους ενήλικες και ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά κάτω των 5 ετών. Επειδή θα χρειαστεί να πληρώσουμε μαζικά στην είσοδο το αντίτιμο των εισητηρίων, καλό θα είναι να υπάρχει το ακριβές αντίτιμο για το σύνολο των ατόμων που θα φέρει το κάθε μέλος, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.
Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο και χάρτη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.waterfun.gr
Άν λοιπόν δεν θα έχετε φύγει για τις διακοπές σας, θα είναι μια τέλεια ευκαιρία για ξεφάντωμα που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!
Παρακαλούμε όπως πάντα, να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η 1η Ιουλίου ώστε να μπορέσεουμε να δηλώσουμε τα άτομα στους υπευθύνους του πάρκου.
Ενημερώνουμε ότι τα καπέλα μας είναι έτοιμα, και θα είναι διαθέσιμα στα μέλη τα οποία έχουν εκδηλώσει ενδιάφερον. Ακόμη και για τα μέλη τα οποία δεν κατάφεραν να παραγγείλουν, θα υπάρχουν προς διάθεση ορισμένα κομμάτια.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Corbil (1 Eos, 2 ενήλικες, 1 παιδί)
Guardian (1 Eos, 3 ενήλικες)
doperman(1 Eos, 1 ενήλικας)
Νikitas tsi(1 Eos, 2 ενήλικες, 1 παιδί)
ManosL (1 Eos, 2 ενήλικες)
Paralias (1 Eos, 3 ενήλικες)
paterak (1 Eos, 3 ενήλικες, 1 παιδί)
Yannis (1 Εοs, 4 ενήλικες)
dina (1 Εοs, 2 ενήλικες)
thodsiout (1 Eos, 4 ενήλικες)
ΣΥΝΟΛΟ: 10 Eos, 26 ενήλικες, 3 παιδιά,
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πάντως από τώρα με φαντάζομαι να έχω λιώσει στις νεροτσουλήθρες και μετά αραχτό στην πισίνα με φραπόγαλο... :smoke:
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
και μία πανοραμική του χώρου που θα επισκευτούμε
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Christaras
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ο νέος με το EOS είναι ωραίος!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να παρευρεθώ! Μιλάμε θα ρίξουμε τρελές βουτιές και θα κάνουμε πολύ τσουλήθρα! :superman:
Οπωσδήποτε να πάρετε αντηλιακό μαζί σας (κατά προτίμηση με μεγάλο δείκτη προστασίας) διότι κατά κάποιο τρόπο ο ήλιος σε καίει ποιο πολύ από το να κάνεις μπάνιο σε θάλασσα. Να είστε σίγουροι ότι θα κοκκινίσετε πάρα πολύ.
Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτή την έκπληξη ομολογώ δε τη περίμενα με τίποτα! Καλώς να έρθετε λοιπόν στα μέρη μου. :clap:
Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να παρευρεθώ! Μιλάμε θα ρίξουμε τρελές βουτιές και θα κάνουμε πολύ τσουλήθρα! :superman:
Οπωσδήποτε να πάρετε αντηλιακό μαζί σας (κατά προτίμηση με μεγάλο δείκτη προστασίας) διότι κατά κάποιο τρόπο ο ήλιος σε καίει ποιο πολύ από το να κάνεις μπάνιο σε θάλασσα. Να είστε σίγουροι ότι θα κοκκινίσετε πάρα πολύ.
Μακάρι να τα καταφέρετε Χρήστο και οι δυο να σας δούμε. Εγώ που αρπάζω εύκολα χρώμα από ότι κατάλαβα θα γυρίσω σπίτι ταμ-ταμ.. χεχε
Δημήτρης
- doperman
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Να περάσετε καλά και να κάνετε και μια βούτα και για εμάς... :smoke:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
3 ατομα 1 Εος
Νikitas TSi
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εμείς δυστυχώς θα είμαστε εκτός :bye: :bye: :bye:
Να περάσετε καλά και να κάνετε και μια βούτα και για εμάς... :smoke:
Δε σε χαλάει.. διακοπές θα είσαι πουλάκι μου! :smoke: :whistle:
nikitas tsi έγραψε:
Κι'εμεις,κι'εμεις!!!
3 ατομα 1 Εος
ω ρε θα γίνει μάχη με τον άλλο μικρό νίντζα... χεχε
:fart:
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Όσα μέλη δήλωσαν ή έχουν πρόθεση να δηλώσουν τις επόμενες ημέρες συμμετοχή για το Water Fun και μετά από τις ρυθμιστικές συνεννοήσεις που έγιναν με τους υπεύθυνους του πάρκου θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:
● Επειδή θα χρειαστεί να πληρώσουμε μαζικά στην είσοδο το αντίτιμο των εισητηρίων, καλό θα είναινα υπάρχει το ακριβές αντίτιμο για το σύνολο των ατόμων που θα φέρει το κάθε μέλος, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η ειδική τιμή έχει διαμορφωθεί στα ευρώ 8,00/άτομο και ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά κάτω των 5 ετών.
● Λόγω του ότι θα μπούμε μαζικά στο water fun ώστε να έχουμε την ειδική έκπτωση, κρίνεται πλέον απαραίτητη η παρουσία όλων στο ραντεβού μας στα Διόδια το αυστηρά μεταξύ 10.30-10.50 και όχι αργότερα. Η αναχώρηση μας θα ξεκινήσει στις 11.00 και αναμένεται να φτάσουμε όλοι μαζί περίπου στις 11.45. Για τους φίλους από την Πάτρα, Κόρινθο, Τρίπολη κλπ δίνεται ραντεβού στο παρκινγκ στις 11.45
● Η καταληκτική ημερομηνία για να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας είναι η Πέμπτη 1η Ιουλίου ώστε να μπορέσεουμε να δηλώσουμε τα άτομα στους υπευθύνους του πάρκου, όπως μας ζητήθηκε. Παρακαλούμε να μας δηλώσετε των αριθμό των μελών και των αυτοκινήτων διότι θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος και στο πάρκινγκ αλλά και εντός του πάρκου για τα μέλη.
Δημήτρης
- ManosL
- Senior Μέλος
-
Άντε τη δροσιά του να 'χετε μου χρειάζεται αυτέ τις μέρες! :smoke:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Paralias
- Senior Μέλος
-
3 άτομα - 1 Eos
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πέραν αυτης της ημερομηνίας καμία συμμετοχή δεν θα λαμβάνεται υπόψιν στην έκπτωση που έχουμε πετύχει, διότι ήδη ο υπεύθυνος του πάρκου θα έχει ενημερωθεί για τον ακριβή αριθμό ατόμων και αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στο event.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας
Εκ του mod-team
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- paterak
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
2 μεγάλοι
2 παιδιά
Corbil ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!
Stelios 1.4 TSI
- Yannis
- Senior Μέλος
-
2 ενήλικες
2 έφηβοι :friend:
Σύνολο 4 άτομα...με ένα EOS φυσικά !!!
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος