- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Kαλησπέρα κι από μένα :)
- nikos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Σου ξαναλέω λοιπόν ότι μπορείς να στείλεις ένα pm στον Coo για περισσότερες λεπτομέρειες (ο οποίος είναι και ο πιο κατάλληλος να απαντήσει στο ερώτημα σου) :good:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
- betoven
- Senior Μέλος
-
Καλησπέρα κι από μένα -αρχίζω νέο τόπικ μετά από προτροπή του Λευτέρη. Ξαναλέω ότι θα με βοηθούσε όποιος μπορεί να με πληροφορήσει τι έχει συμβεί με τα δύο σάιτ, γιατί σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεως.
Νικο καλως ηρθες και απο μενα.
εγω δεν καταλαβαινω τουλαχιστον εν μερη την εκπληξη σου αλλα αυτο που συμβαινει με τα δυο σαιτ ειναι πολυ απλο για να το καταλαβει καποιος.
ειναι πολυ απλα δυο διαφορετικα σαιτ με ενα κοινο ενδιαφερων.την αγαπη μας προς το εος.
ΑΥΤΟ αρκει για ολους.
- lyko81
- Senior Μέλος
-
Καλωσήρθες Νίκο και από μένα! Καλά postαρίσματα
- nikos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Δηλαδή μου λες ότι δε δημιουργήθηκε οποιοδήποτε ζήτημα, απλώς ένα πρωί π.χ. ο Coo ή ο Magnum (τυχαία αναφορά ονομάτων, επειδή τους θυμάμαι από τα πρώτα βήματα του weosclub το Μάρτη όταν και εγώ είχα γίνει μέλος) αποφάσισαν να αποχωρήσουν απ' το vweos club και να γίνουν μέλη στο vweos; Δέχομαι να μου πεις ότι είναι προσωπικά ζητήματα χωρίς δημόσιο ενδιαφέρον, όχι όμως ότι όλα είναι καλά και τα δύο σάιτ αδελφά, με την κοινή αγάπη για το Eos να τα ενώνει...nikos έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα -αρχίζω νέο τόπικ μετά από προτροπή του Λευτέρη. Ξαναλέω ότι θα με βοηθούσε όποιος μπορεί να με πληροφορήσει τι έχει συμβεί με τα δύο σάιτ, γιατί σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεως.
εγω δεν καταλαβαινω τουλαχιστον εν μερη την εκπληξη σου αλλα αυτο που συμβαινει με τα δυο σαιτ ειναι πολυ απλο για να το καταλαβει καποιος.
ειναι πολυ απλα δυο διαφορετικα σαιτ με ενα κοινο ενδιαφερων.την αγαπη μας προς το εος.
ΑΥΤΟ αρκει για ολους.
- betoven
- Senior Μέλος
-
betoven έγραψε:
Δηλαδή μου λες ότι δε δημιουργήθηκε οποιοδήποτε ζήτημα, απλώς ένα πρωί π.χ. ο Coo ή ο Magnum (τυχαία αναφορά ονομάτων, επειδή τους θυμάμαι από τα πρώτα βήματα του weosclub το Μάρτη όταν και εγώ είχα γίνει μέλος) αποφάσισαν να αποχωρήσουν απ' το vweos club και να γίνουν μέλη στο vweos; Δέχομαι να μου πεις ότι είναι προσωπικά ζητήματα χωρίς δημόσιο ενδιαφέρον, όχι όμως ότι όλα είναι καλά και τα δύο σάιτ αδελφά, με την κοινή αγάπη για το Eos να τα ενώνει...nikos έγραψε:
ΑΥΤΟ αρκει για ολους.
μαλλον δεν καταλαβες τι ηθελα να πω αλλα ενταξει προβλημα κανενα αφου και εσυ απο μονος σου συμφωνεις....Δέχομαι να μου πεις ότι είναι προσωπικά ζητήματα χωρίς δημόσιο ενδιαφέρον.........
αυτο εννοουσα και εγω
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 166
Νikitas TSi
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- N-EOS
- Senior Μέλος
-