Hello, απο entelost!!

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14620 από entelost
Hello, απο entelost!! δημιουργήθηκε από entelost
Καλησπέρα σας.
Είμαι ο Entelost, κοινώς Χρήστος.
Χαίρομαι που βρήκα ένα τόσο καλοδουλεμένο φόρουμ για το αμαξάκι μας...
Οχι...δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου ακόμη..το έχω παραγγείλει και είναι καθοδόν,Δεκέμβριο θα το έχω.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος .και σίγουρα θα μείνω και ικανοποιημένος.
Διάβασα αρκετά σε αυτό το φόρουμ και βλέπω οτι έχετε σχηματίσει μια καλή παρέα.
Ελπίζω με το καλό να μπορέσουμε στο μέλλον να ταιριάξει να βρεθούμε.

Επειδή θα θέλετε να μάθετε..σας λέω με τι συνδιασμούς χρωμάτων και εξτρα το παρείγγειλα.
Λοιπόν χρώμα White candy (το white night δεν κυκλοφορεί στην Ελλαδίτσα?τέλειο είναι)
Δέρμα καφέ nappa,αλουμίνιο εσωτερική επένδυση,συρταράκια οδηγού-συνοδηγού,γυάλινο ανεμοθραύστη,cruise control,solitude 17 ζαντολάστιχα και το σημαντικότερο είμαι το 1.4 στα 122 αλογάκια.Αργότερα θα βάλλω και φωτογραφίες.

Εχω 2 απορίες αν μπορείτε να μου απαντήσετε (εκτός αν έχει γραφτεί σε ποστ και δεν το έψαξα)
1****** 17αρες με 122 άλογα θα έχω καμία επιβάρινση σε επιδόσεις ή κατανάλωση?είναι καλύτερα με 16άρες?
2****** Αεροτομή μαμίσια παίζει απο VW ή να πάω ΑΒΤ? και άν ναι πόσο κάνει? abt τιμοκατάλογος body kit

Καλά να περνάτε .τα λέμε :agree:

ΥΓ. Μόλις είδα κ κάτι ποστς απο Θεσσαλία!! Και εγώ και εγώ! Καλαμπάκα Μετέωρα.:clap:

ENTE LOS T Χρήστος 122TSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14621 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Καλώς ήρθες Χρήστο, με το καλό να το παραλάβεις (ο καιρός περνάει γρήγορα, θα δεις)... Θα σε παρακαλέσω να ενημερώσεις το προφίλ σου σε πρώτη ευκαιρία.

...γυάλινο ανεμοθραύστη...??? Αυτό το αξεσουάρ δεν το έχουμε ξανακούσει. Έχεις να μας πεις περισσότερα;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14625 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Χρήστο καλωσ μας βρήκες ! :lol:

Με το καλό να παραλάβεις το κουκλί σου και ελπίζω στη συνάντηση που θα κάνουμε στη Θεσσαλία στο κοντινό μέλλον να είσαι και εσύ εκεί με το Eos σου!
Ο συνδυασμός που περιγράφεις χρωματισμού εσωτερικού-εξωτερικού ακούγεται απίθανος!!!
Τα 122 θα σου είναι υπέρ-αρκετά για να τσουλήσουν τις 17" σου μη σε απασχολεί.
Για αεροτομή δες στο χώρο Eos Tuning ή εξωτερικο, εν συντομία υπάρχει και εργοστασιακή που είναι διακριτική, υπάρχουν και άλλες (ABT, Caractere κλπ) πιο .."σπόρ".
Τα Μετέωρα είναι φανταστικά, πήγα πέρσι και πραγματικά μου άρεσε πολύ...

Δημήτρης

• marios_eos_160ps
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14632 από marios_eos_160ps
Απαντήθηκε από marios_eos_160ps στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
καλος ηρθες φιλε.σιγουρα θα καψει παραπανω με τις 17.εγω εχω τις 18"chicago με το 160αρι και μου εχουν αδιασει οι τσεπες σε σχεση με αλλους 160ρηδες συμφορουμιτες.

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14633 από entelost
Απαντήθηκε από entelost στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Καλώς σας βρήκα
1)σόρρυ, απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα γυάλινος ανεμοθράυστης αντί για γυάλινος ανεμοθώρακας...........άλλο το ένα ,αλλο το άλλο!
2)Φίλε vabatzi ενημέρωσα το προφίλ,όσο αφορά στοχεία προσωπικά,αν αυτό εννοείς.Αν εννοείς αβαταρ και κατι άλλο δεν ξέρω.Θα το κάνω αργότερα.παρακαλώ πες μου.
3)Ενημερώνω οτι ο δρόμος στα Μετέωρα ,έχει φέτος το καλοκαίρι γίνει καινούργιος,η ασφαλτόστρωση είναι παρα πολυ καλή και προσφέρεται για μια όμορφη εμπειρεία ώς διαδρομή.

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14644 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Μια χαρά είναι Χρήστο...αν θες ενημερώνεις την υπογραφή και το avatar σου (για να υπάρχει ομοιομορφία στις δημοσιεύσεις). Αν δυσκολευτείς, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με πμ...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14646 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Kαλως ηλθες κι'απο εμενα,αλλος ενας θεσσαλος προστεθηκε στη παρεα μας.
Το χωριο μου ειναι στη Καρδιτσα στο Δ.Δ,Σοφαδων.
Για βοηθα λιγο,τι σημαινει κι τι ειναι ο γυαλινος ανεμοθωρακας?
Οσο γι τις ζαντες αν τις αλλαξεις φροντισε να μην αλλαξει πανω απο 1% το βημα.

Νikitas TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14647 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
:welcome φίλε μου στην παρέα μας...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14663 από entelost
Καλώς σας βρήκα .Θεσσαλία rules man.
Ο ανεμοθώρακας μπαίνει πίσω απο τα μαξιλάρια,πλάτες καθισμάτων οδηγού - συνοδηγού για να προστατεύει απο τους στροβιλισμούς του αέρα όταν το αμάξι είναι ανοιχτό.
Thanks για την συμβουλή.

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14664 από Coo
entelost έγραψε:

Καλώς σας βρήκα .Θεσσαλία rules man.
Ο ανεμοθώρακας μπαίνει πίσω απο τα μαξιλάρια,πλάτες καθισμάτων οδηγού - συνοδηγού για να προστατεύει απο τους στροβιλισμούς του αέρα όταν το αμάξι είναι ανοιχτό.
Thanks για την συμβουλή.

Και είσαι σίγουρος ότι είναι γυάλινος.... :exm: :rooleyes

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14665 από entelost
Δεν ξέρω,στην σελίδα 34 του φυλλαδίου που πήρα απο αντιπροσωπία τον αναφέρει ως προαιρετικό ανεμοθώρακα και στην φωτο εμένα μου φαίνεται σαν γυάλινος.Βέβαια φωτό είναι.Είναι στα εξτρας,ισως κάποιος συν-eosίτης να το έχει βάλει και να ξέρει.

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14666 από Coo
Ίσως αυτό να σε βοηθούσε λίγο...

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14667 από entelost
Thanks ,
δεν είναι όντως γυάλινος...
είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν γραφτεί στο φόρουμ που ούτε μια μέρα να διαβάζω ποστς δεν μου φτάνει.!
Εκπληκτική δουλειά ,πάρα πολύ χρήσιμα και λειτουργικά πραγματάκια και καλόυδια έδω πέρα.
Καταπληκτικό εγχειρίδιο.έπαθα πλάκα.
respect.

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14668 από Coo
Αυτή είναι η ουσία του φόρουμ... Να γνωριστούμε και να μαθαίνουμε... Ουσιαστικά με το να αλλάζουμε γνώσεις και απόψεις, δημιουργείται μια μεγάλη βάση γνώσεων για το αυτοκίνητο, αυτό κάνουμε... Μόνο που αυτό έχει συνδυαστεί με μια απίθανη παρέα... :rooleyes

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14670 από CRISEOSS
Απαντήθηκε από CRISEOSS στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Καλως ηρθες και απο εμενα Χρηστο,!!!!!!:agree:

Μπραβο και για την επιλογη των δερματινων καθισματων!!Πρεπει να του παει πολυ!! :super:

ΧΡΙ$ΤΙΝΑ

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14710 από entelost
CRISEOSS έγραψε:

Καλως ηρθες και απο εμενα Χρηστο,!!!!!!:agree:

Μπραβο και για την επιλογη των δερματινων καθισματων!!Πρεπει να του παει πολυ!! :super:

Ευχαριστώ!
κρέμα-σοκολάτα θα βγεί! ασπρο-σοκολατίζον καφέ.Μούρλια..μόλις με το καλό έρθει θα πέσουν τα uploads:agree:

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14713 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Καλως ηρθες και με το καλο να ρθει και το εος σου

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15033 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Hello, απο entelost!!
Καλως ήρθες και από εμένα Χρήστο!
Όντως πολύ όμορφο συνδιασμό έχεις κάνει! Μακάρι να τα πούμε κάποια στιγμή και από κοντά και εννοείται να έχεις και το αυτοκίνητό σου!

Σου θυμίζει κάποιο μέρος αυτό;;

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15038 από Coo
Μήτσε καταπληκτική φωτό... :good:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15072 από entelost
Γελάδι έγραψε:

Καλως ήρθες και από εμένα Χρήστο!
Όντως πολύ όμορφο συνδιασμό έχεις κάνει! Μακάρι να τα πούμε κάποια στιγμή και από κοντά και εννοείται να έχεις και το αυτοκίνητό σου!

Καλώς σε βρήκα γελάδι,
Χα! ωραία φωτό! ελπίζω να σου άρεσε η βόλτα και η θέα στα Μετέωρα.
Παιδιά είμαι μέσα αν κάνετε κάποια συνάντηση στην Αθήνα ,για καφέ ή φαγητό ή οτιδήποτε.Θά θελα να έρθω κ στην έκθεση να γνωριστούμε άλλα είχα ήδη κανονίσει και πήγα στο γήπεδο. Θα μαι Αθήνα μέχρι πρώτο 10ήμερο Δεκέμβρη.Κάπου εκεί λογικά θα έρθει και το Χριστουγεννιάτικό μου δώρο..:agree:

Διαβάζοντας τα περισσότερα ποστς στο φόρουμ, να πώ για τα "μελανά" - "αδύνατα" σημεία του αυτοκινήτου είναι τα φρένα,το κούμπωμα σε κάποιες σχέσεις? και ...μμ δεν θυμάμαι κάτι άλλο. :agree:

ΥΓ.Πολύ κούκλα το αυτοκίνητο παρεπιμπτώντως.beauty:clap:

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15141 από Γελάδι
entelost έγραψε:

Καλώς σε βρήκα γελάδι,
Χα! ωραία φωτό! ελπίζω να σου άρεσε η βόλτα και η θέα στα Μετέωρα.
Παιδιά είμαι μέσα αν κάνετε κάποια συνάντηση στην Αθήνα ,για καφέ ή φαγητό ή οτιδήποτε.Θά θελα να έρθω κ στην έκθεση να γνωριστούμε άλλα είχα ήδη κανονίσει και πήγα στο γήπεδο. Θα μαι Αθήνα μέχρι πρώτο 10ήμερο Δεκέμβρη.Κάπου εκεί λογικά θα έρθει και το Χριστουγεννιάτικό μου δώρο..:agree:

Διαβάζοντας τα περισσότερα ποστς στο φόρουμ, να πώ για τα "μελανά" - "αδύνατα" σημεία του αυτοκινήτου είναι τα φρένα,το κούμπωμα σε κάποιες σχέσεις? και ...μμ δεν θυμάμαι κάτι άλλο. :agree:

ΥΓ.Πολύ κούκλα το αυτοκίνητο παρεπιμπτώντως.beauty:clap:

Χρήστο αυτά δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι προβήματα. Ίσως να υπάρχουν σε κάποια αυτοκίνητα, αλλά δεν νομίζω ότι αποτελούν προβλήματα. Σίγουρα θα μπορούσαν π.χ. τα φρένα, ιδιαίτερα στους γρήγορους, να είναι λίγο καλύτερα! Όχι όμως ότι δεν φρενάρουν! Λίγη προνοητική οδήγηση και καλά ελαστικά και δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα κανένα! Ακόμη και σε φρενάρισμα πανικού που μου έχει τύχει εγώ έμεινα ικανοποιημένος. Όσο για τις σχέσεις το συγκεκριμένο απασχολεί και άλλα μοντέλα αυτοκινήτων. Είναι καθαρά το πως κάθονται τα γρανάζια.

Το κυριότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα με την οροφή και σου μπάζει νερά! Είναι σπάνιο μπορώ να πω. Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι τώρα να το έχουμε δει στην Εύη. Μακάρι επομένως κι εσύ να μην έχεις πρόβλημα κανένα!

Υ.Γ. Τα Μετέωρα είναι φοβερά! Έχω πάει 3 φορές μέχρι τώρα! Άλλωστε δεν είμαι και μακριά! Από Βόλο κρατάω! Ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα!

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15160 από entelost
Ναι,Δημήτρη καταλαβαίνω οτι τα προβλήματα δεν είναι πάγια για όλα τα αυτοκίνητα,και οτι δεν υπάρχει το τέλειο πουθενά.Φυσικά η ιδιαιτερότητα ενός ανοιχτού ενέχει κάποια πιθανή ευπάθεια στην στεγανότητα.Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν και να λυθεί κ το πρόβλημα της Ευης.
Η πρόληψη,δηλ η σωστή φροντίδα παρατείνει το χρόνο ζωής των υλικών.Και αυτό θέλω να ακολουθήσω,και ευκολότερα πλέον αφού έχουν γραφτεί τόσες πολλές συμβουλές κ εμπειρίες εδώ.respect

Κ γω εύχομαι να μπορέσω να παρεβρεθώ σε κάποια συνάντηση:agree:

Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Γενικά.
Ενας γνωστός μου που είχε το megane το cabrio, του είχανε πεί να μην το παρκάρει με τις 2 ρόδες η μια ,πάνω σε πεζοδρόμιο σκαρφαλωμένο,γιατί χαλάει η ευκαμψία του αυτοκινήτου και της οροφής....κλειστό η ανοιχτό.Ισχύει κάτι τέτοιο?νομίζω πως ίσως ναι.
Αλλά δεν μπορώ να ξέρω

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15161 από Γελάδι
Σου παραθέτω την δική μου άποψη...

Σϊγουρα όλα τα κάμπριο εμφανίζουν μικρότερη ακαμψία συγκριτικά με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Βέβαια το Eos σε αυτόν τον τομέα υπερτερεί όπως λέγεται, λόγω των συγκολήσεων με λέιζερ, την μεγάλη ενίσχυση στα πλαινά του αμαξώματος και διάφορα άλλα. Όπως και να έχει πάντως το σίγουρο είναι ότι στραβώνει σε τέτοιες περιπτώσεις! Αυτό υποθέτω ότι δεν κάνει καλό στην οροφή και γενικά στο υπόλοιπο αυτοκίνητο. Επομένως δεν θα το έκανα, ή τουλάχιστον θα το απέφευγα, όπως και κάνω άλλωστε!

Σίγουρα θα βρεθούνε να σου πούνε κάποιοι ότι και οι λακούβες στον δρόμο σου δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα! Συμφωνώ! Αλλά ότι μπορώ να αποφεύγω το κάνω! Ακόμη και τις λακούβες!

Επιπλέον υπάρχει θέμα στο φόρουμ μας που αναφέρεται στο αναβατώριο και αν θα πρέπει να το ανεβάζουμε ανοιχτό ή κλειστό. Εκεί έχει γίνει αντίστοιχη συζήτηση...
www.vweos.gr/eosforu...0

Υ.Γ. Απ' όλα έχει ο μπακτσές!!!! :agree:

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15167 από Coo
Καλό είναι , όπως συμβουλεύει και το επαναπατρισμενο συμπαθεστατο βουλισιο τετράποδο του φόρουμ μας, να μην καβαλαμε αβερτα πεζοδρόμια. Φαντάζομαι οι αντοχές ενός ανοιχτού αυτοκινήτου είναι μεγάλες αν λάβει υπόψιν κανείς τις δυνάμεις που δέχεται το αμάξωμα αλλά δε χρειάζεται να τις δοκιμάζουμε. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κανείς είναι το άνοιξε/κλεισε της οροφής όταν το αυτοκίνητο πατάει με μια δυο ή τρεις ρόδες σε πεζοδρόμια κλπ.
Όσο για τα υπόλοιπα «προβλήματα» που αναφέρεις είναι πράγματα με τα οποία δε θα ασχοληθείς, θα το δεις. Τα κουμπωματα στην πορεία είναι ομαλοτατα. Αυτό που κατα παράδοση βγάζει προβλήματα σε όλα τα αυτοκίνητα της VW χωρίς να είναι σίγουρο, απλά τυχαίνει σε πολλούς, είναι τα μικροπροβλήματα με τα παράθυρα που ότι στραβό έχουν θα στο βγάλουν τον πρώτο καιρό, άρα θα σε καλύψει η εγγύηση. Με την οροφή και τα νερά σπάνια πλέον βγάζει πρόβλημα, τώρα στη φιληνμας έκατσε δυστυχώς η περίπτωση... :(

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15169 από entelost
thanks παιδιά,καλύφτηκα πλήρως. :good:

Συντονιστές: nikitas tsi