Καλησπέρα στην κοινοτητα μελων eos owners club

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29339 από rafale
Καλησπέρα σας, σε ολα τα μελη της κοινότητας. Ειμαι νεο εγγεγραμένο μελος, που απο καιρό ηθελα να συμμετάσχω και συνεχώς αμελούσα!

:surrender:
Πολύ ενδιαφέρον το site και πιστευω αντίστοιχο του εξωτερικού, που επισης ειμαι μέλος.

Ειμαι απο τους σχετικά παλιούς κατόχους Eos, εχω ενα 2.0L FSI του 2007, ασημί χρώματος. Μενω στη Αθήνα.
Αγαπητοί φιλοι ανυπομονώ να ανταλlάξω απόψεις και εμπειρίες, για το αυτοκίνητό μας και τη VW.

:good:

Rafale

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29340 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Καλησπέρα στην κοινοτητα μελων eos owners club
Καλώς ήρθες Δημήτρη. Θα χαρούμε να σ'έχουμε στη παρέα μας, τόσο online όσο και στις συναντήσεις μας.
Εδώ θα βρεις αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα για το αυτοκίνητο, και φυσικά πιο κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29344 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Καλησπέρα στην κοινοτητα μελων eos owners club
Καλως ήρθες Δημήτρη

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29345 από sakisdal
Απαντήθηκε από sakisdal στο θέμα Απ:Καλησπέρα στην κοινοτητα μελων eos owners club
Καλως ηλθες και απο εμενα

tsi

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29347 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Καλησπέρα στην κοινοτητα μελων eos owners club
Καλώς τον!!Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29351 από Coo
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλά ποσταρίσματα. Σαν νέο μέλος, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, καλό θα ήταν να διαβάσεις τους κανονισμούς του φόρουμ και κατ'επιλογή να ενημερώσεις την υπογραφή σου.
Μπορείς επίσης να γραφτείς και στη λίστα ενημέρωσης (newsletter) που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του vweos.gr ώστε να ενημερώνεσαι και μέσω του email σου για τα νέα της λέσχης μας (ομαδικές αγορές, συγκεντρώσεις, κλπ)
Καλώς ήρθες και πάλι ! :superman:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29352 από aceoscy
Απαντήθηκε από aceoscy στο θέμα Απ:Καλησπέρα στην κοινοτητα μελων eos owners club
καλως ηρθες

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #29362 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Καλησπέρα στην κοινοτητα μελων eos owners club
Καλοσώρισες φίλε μου...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Συντονιστές: nikitas tsi