- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ροδα ειναι και Γυρίζει
- Jimmy LarisEOS
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
Less
Περισσότερα
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85314
από Jimmy LarisEOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Ροδα ειναι και Γυρίζει δημιουργήθηκε από Jimmy LarisEOS
Πάνε πλέον 10 και μισό χρόνια που αποχωρήστηκα το αγαπημένο μου EOS απο τον Ιουνιο του 2010. 2007 μοντέλο 1600 μαυρο με μπορτώ καθίσματα. Τελευταία ατμοσφαιρικά. Ακόμη δεν το εχω ξεπεράσει και εννοείτε οπου βλέπω κοιτάω και μου τρεχουν τα σάλια. Ενίοτε βλέπω και κανενα αυτοκολλητάκι του club και χαίρομαι ακόμη περισσότερο μιας και θυμάμαι τις ωραίες στιγμές όταν πρωτοξεκίνησε η παρέα με τον Coo.
Αλλά ο καιρός περνάει ο τροχός γυρνάει και το πεπρωμένο σε πλησιάζει, με πήρε η αδερφή μου και μου λέει δες ενα μεταχειρισμένο που βρηκα να πάρω..
Και για μαντεψτε τι ήταν;;;
EOS 2009 160 άλογα μαυρο με λευκα δερματα.
Θυμηθηκα ότι κάποια τσιμπούσαν λάδι και κάποια το ρουφούσαν ανελέητα. Εφτιαξε αραγε αυτο η θα παίξω κορόνα γράμματα;
Αλλά ο καιρός περνάει ο τροχός γυρνάει και το πεπρωμένο σε πλησιάζει, με πήρε η αδερφή μου και μου λέει δες ενα μεταχειρισμένο που βρηκα να πάρω..
Και για μαντεψτε τι ήταν;;;
EOS 2009 160 άλογα μαυρο με λευκα δερματα.
Θυμηθηκα ότι κάποια τσιμπούσαν λάδι και κάποια το ρουφούσαν ανελέητα. Εφτιαξε αραγε αυτο η θα παίξω κορόνα γράμματα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": vabatzis, xristos, Alex_Sav
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85315
από thodoris
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Ροδα ειναι και Γυρίζει
Να και ένα ωραιο ποστ από τα παλία!
Λάδι δε τσίμπαγε κανένα από αυτά, τα μόνα βαριά προβλήματα που μπορεί να σου βγάλει είναι καδένα και αντλία νερού και το πολύ πολύ ένα καθαρισμό κινητήρα αν εχει πάνω από 200.000χλμ κατά τα αλλα τα γνωστά
Λάδι δε τσίμπαγε κανένα από αυτά, τα μόνα βαριά προβλήματα που μπορεί να σου βγάλει είναι καδένα και αντλία νερού και το πολύ πολύ ένα καθαρισμό κινητήρα αν εχει πάνω από 200.000χλμ κατά τα αλλα τα γνωστά
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
- Ravgov
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85316
από Ravgov
Απαντήθηκε από Ravgov στο θέμα Ροδα ειναι και Γυρίζει
Παραμενω ευτυχισμενος κατοχος του πρωτου μοντελου 2006, 1.6 fsi. Το αυτοκινητο ειναι καλο έχει βγάλει ελάχιστες ζημιες (πηδηξε καδενα στα 100.000 χλμ περιπου και χθες μου εβγαλε προβλημα αντλιας το οποιο λυθηκε). Μοναδικο εγγενές προβλημα του αυτοκινήτου είναι ότι καιει πολυ λαδι/ το εμφανισε πολυ νωρίς κοντα στα 10 - 15000 χλμ (τωρα έχει 125) και συνεχιζει. Δεν έιναι τπτ σπουδαιο / αντιμετωπίζεται (αρκει να εχεις πάντα ένα μπουκαλακι). Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο λειτουργεί σαν καινουριο μετά από 14 ήδη χρόνια. Ωραιο ποστ φιλε/ σκέπτομαι να μη το δώσω ποτε το αμάξι/ καποια στιγμή θα μεινει μονο για βολτες καλοκαιρινες σε καποιο γκαραζ!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Jimmy LarisEOS
- totio
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- 1,6fsi 2006
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85317
από totio
Silver 1.6 FSI, 2006
Απαντήθηκε από totio στο θέμα Ροδα ειναι και Γυρίζει
Και εγώ παραμένω ευτυχισμένος κάτοχος του πρώτου μοντέλου 2006, 1.6 fsi. Μου έχει βγάλει μόνο την κλειδαριά του πορτμπαγκαζ.
Δεν εχω πολλά χλμ 105,000, λαδιά δεν μου καίει, τώρα αν το αφήσω μετά τα 10.000χλμ αρχίζει και τα καίει με πολύ αργο ρυθμο. Βεβαία όταν το παρατήρησα αυτό στα πρωτα του χλμ, κατάλαβα ότι στα 10,000 χλμ θα κανω αλλαγές. .
Η καδένα σου έκανε ζημία στο μοτέρ ? Στα ποσά χλμ σου έβγαλε πρόβλημα αντλίας και τι σου παρουσίασε??
Δεν εχω πολλά χλμ 105,000, λαδιά δεν μου καίει, τώρα αν το αφήσω μετά τα 10.000χλμ αρχίζει και τα καίει με πολύ αργο ρυθμο. Βεβαία όταν το παρατήρησα αυτό στα πρωτα του χλμ, κατάλαβα ότι στα 10,000 χλμ θα κανω αλλαγές. .
Η καδένα σου έκανε ζημία στο μοτέρ ? Στα ποσά χλμ σου έβγαλε πρόβλημα αντλίας και τι σου παρουσίασε??
Silver 1.6 FSI, 2006
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Ravgov
- Ravgov
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85325
από Ravgov
Απαντήθηκε από Ravgov στο θέμα Ροδα ειναι και Γυρίζει
οχι - καμμια ζημια στο μοτερ, βρηκα μια σχεδον καινουρια απο ενα polo και ολα οκ (ήταν ομως μπελαλοδουλια για το μηχανικο επρεπε να μπει αρκετα στη μηχανη για την αλλαξει).
Εσπασε κατι στο μοτερ του δυναμο (προχθες στα 126000), που δινει ρευμα στην τρομπα και στο τιμονι και φορτιζει και μπαταρια. Το αλλαξα (poly μικρη ζημια). Ολα ΟΚ.
Με τα λάδια δεν εχω βρεί καμμια λυση ακομα - φυσικα θελω να αποφυγω ρεκτιφιε - δεν αξιζει τον κοπο για 12 ευρώ λαδακι μια στο τοσο. Μηπως ξερει κανεις καμια θαυματουργη θεραπεια ??
Εσπασε κατι στο μοτερ του δυναμο (προχθες στα 126000), που δινει ρευμα στην τρομπα και στο τιμονι και φορτιζει και μπαταρια. Το αλλαξα (poly μικρη ζημια). Ολα ΟΚ.
Με τα λάδια δεν εχω βρεί καμμια λυση ακομα - φυσικα θελω να αποφυγω ρεκτιφιε - δεν αξιζει τον κοπο για 12 ευρώ λαδακι μια στο τοσο. Μηπως ξερει κανεις καμια θαυματουργη θεραπεια ??
- polivios89
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 11
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85331
από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα Ροδα ειναι και Γυρίζει
Είχα ρωτήσει και εγώ πέρα απο γνωστούς είχα ρωτήσει και ανθρώπους που ξέρουν κάτι παραπάνω για τα wv λόγο της δουλειάς τους.Μου είπαν 1400cc tsi με τα λίγα άλογα και δεν θα έχεις κανένα θέμα. Εγώ ως κάτοχος gsxr suzuki ήθελα και εδώ να έχω το κάτι παραπάνω όσο αφορά τα άλογα.Μετά όμως σκέφτηκα λογικά και έψαχνα μέρα νύχτα για το 1400ρη με τα 122ps. Σου προτείνω αυτό να παρει όμως και με τα 160 που έχει φίλος,δεν έχει κανένα παράπονο.Το παν είναι να είναι προσεγμένο και ο πρωκάτοχος του να το πρόσεχε. ΥΓ Το 2007-8 είχα τελειώσει το Λύκειο και γύρευα λεφτά για κανένα παπάκι..καλά που είναι ρόδα και γυρίζει αλλιώς ακόμα με το παπί θα ήμουν!
Συντονιστές: nikitas tsi