2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)

Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28257 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
Λοιπόν, επειδή αρκετοί από εσάς ρωτάτε για τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Την ημέρα που θα κλείσει η παραγγελία, όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα λάβετε προσωπικό μήνυμα (pm) στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και το τελικό ποσό (μαζί με τα μεταφορικά) που θα πρέπει να καταθέσετε. Επίσης θα σας δοθεί email στο οποίο θα πρέπει να στείλετε αντίγραφο συναλλαγής, στο οποίο θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμο και το nickname σας (απαραίτητα!).

Η συμμετοχή σας στη μαζική αγορά θεωρείται έγκυρη μόνο κατόπιν κατάθεσης του απαιτούμενου ποσού και επιβεβαίωσης αυτής από μέρους μας.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και προχωρήσουμε στην πληρωμή του προμηθευτή, θα επικοινωνήσουμε με τον καθένα ξεχωριστά (μέσω πμ) για να μας δώσετε τη διεύθυνση παραλαβής των λιπαντικών. Η αποστολή θα γίνει με ΕΛΤΑ, ενώ το κόστος αυτής θα συμπεριλαμβάνεται στα μεταφορικά έξοδα που έχετε καταθέσει.

Αυτά προς το παρόν...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • kostiscv
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28261 από kostiscv
Απαντήθηκε από kostiscv στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
3 τεμάχια και για μένα.
είμαι νέος στο forum. Καλώς σας βρήκα!
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28262 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
Καλοσώρισες φίλε μου, μακάρι να σε γνωρίσουμε και από κοντά...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28282 από Costas
vabatzis έγραψε:

Λοιπόν, επειδή αρκετοί από εσάς ρωτάτε για τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Την ημέρα που θα κλείσει η παραγγελία, όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα λάβετε προσωπικό μήνυμα (pm) στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και το τελικό ποσό (μαζί με τα μεταφορικά) που θα πρέπει να καταθέσετε. Επίσης θα σας δοθεί email στο οποίο θα πρέπει να στείλετε αντίγραφο συναλλαγής, στο οποίο θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμο και το nickname σας (απαραίτητα!).

Η συμμετοχή σας στη μαζική αγορά θεωρείται έγκυρη μόνο κατόπιν κατάθεσης του απαιτούμενου ποσού και επιβεβαίωσης αυτής από μέρους μας.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και προχωρήσουμε στην πληρωμή του προμηθευτή, θα επικοινωνήσουμε με τον καθένα ξεχωριστά (μέσω πμ) για να μας δώσετε τη διεύθυνση παραλαβής των λιπαντικών. Η αποστολή θα γίνει με ΕΛΤΑ, ενώ το κόστος αυτής θα συμπεριλαμβάνεται στα μεταφορικά έξοδα που έχετε καταθέσει.

Αυτά προς το παρόν...

Μιας και έχει ξαναγίνει παραγγελία, μπορούμε να έχουμε καθόλου εικόνα του ποσού των μεταφορικών;
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28284 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
Κώστα καλησπέρα. Η παραγγελία θα γίνει από διαφορετικό προμηθευτή, οπότε δεν έχουμε κάτι να συγκρίνουμε. Όπως ανέφερα στην αρχή, το κόστος της μεταφοράς θα εξαρτηθεί από το τελικό νούμερο που θα πάρουμε.
Για να έχουμε όμως κάποια ένδειξη, μίλησα σήμερα τηλεφωνικά μαζί του και ζήτησα να μου δώσει το κόστος για 100 μπουκάλια. Μόλις λάβω απάντηση θα σας ενημερώσω...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • PANOSEOS
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28288 από PANOSEOS
Απαντήθηκε από PANOSEOS στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
Καλημερα... χρονια πολλα κ χριστος ανεστη θελουμε και εμεις εγω 6 μπουκαλακια(panoseos) και 5 μπουκαλακια για τον (thanosk6) :good: ευχαριστουμε πολυ!
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28296 από xkokonis
Απαντήθηκε από xkokonis στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
καλησπερα και χρονια πολλα.θα θελα κι εγω 3 τεμαχια.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Κ.
  • nikos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28297 από nikos
Καλημέρα. 5 κομμάτια και για 'μένα (πρόλαβα αυτή τη φορά...) :good:
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28303 από ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73
Απαντήθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73 στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ 5 τεμάχια
  • georgia
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28328 από georgia
Απαντήθηκε από georgia στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
paidia kai go tha ithela 4 lipandika
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28329 από vabatzis
Η συμμετοχή σας στη μαζική αγορά έσπασε κάθε ρεκόρ! Μέσα σε μια μέρα φτάσαμε τα 103 μπουκάλια λιπαντικού, ποσότητα που άγγιξε τα όρια διαθεσιμότητας του προμηθευτή μας. Για το λόγο αυτό το θέμα και οι συμμετοχές κλειδώνονται σήμερα, ώστε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες εξόφλησης.
Αύριο θα επιβεβαιώσουμε και το τελικό κόστος των μεταφορικών για το οποίο θα σας ενημερώσουμε.
Για οτιδήποτε θέλετε όσοι από εσάς δηλώσατε συμμετοχή, μπορείτε να στέλνετε pm σε εμένα ή σε κάποιον άλλο από τους διαχειριστές/συντονιστές.
:shades:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28405 από vabatzis
Ενημερώθηκε η αρχική δημοσίευση με τα ποσά που αντιστοιχούν στον καθένα και το τελικό κοστολόγιο της αγοράς.

Σε λίγο θα λάβετε πμ με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μεταφορικά, τον λογαριασμό κατάθεσης κλπ.

Παρακαλώ όπως προχωρήσετε στην εξόφληση εντός των περιθωρίων για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με την παραγγελία.

Εφόσον είμαστε μέσα στους απιτούμενους χρόνους, ενδέχεται να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις παραδόσεις την επόμενη Κυριακή στην Καρβουνόσκαλα.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • JohnAntoniou
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28439 από JohnAntoniou
Απαντήθηκε από JohnAntoniou στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
2 μπουκαλάκια παρακαλώ
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28440 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105
Φίλε Γιάννη οι παραγγελίες έχουν κλείσει όπως γράφει κ πιο πάνω.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28441 από Coo

Οι παραγγελίες έχουν κλείσει, δυστυχώς δε μπορούμε να δεχτούμε άλλες λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας του προϊόντος από τον προμηθευτή.
Πιθανόν σύντομα στο μέλλον θα υπάρξει νέα παραγγελία, θα ενημερωθείτε όλοι εγκαίρως.

Δημήτρης
  • steve
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28447 από steve
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!
Θα ήθελα να παραγγείλω 5 τμχια.
Μπορείτε να μου πείτε που να απευθυνθώ και αν υπαρχει mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας;Eυχαριστώ.
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28448 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
steve,εχουν κλεισει οι παραγγελιες...

Νikitas TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28449 από vabatzis
steve έγραψε:

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!
Θα ήθελα να παραγγείλω 5 τμχια.
Μπορείτε να μου πείτε που να απευθυνθώ και αν υπαρχει mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας;Eυχαριστώ.

Φίλε μου έχει κλείσει η συγκεκριμένη παραγγελία. Stay tuned, θα έχουμε σύντομα καινούρια για όσους δεν πρόλαβαν.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28454 από Coo

Το θέμα κλειδώνεται. Γίνονται οι πληρωμές. Μόλις υπάρχουν νεότερα θα ειδοποιηθείτε.

:locked:

Δημήτρης
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28553 από vabatzis
Ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες ότι στο μήνυμα που σας στείλαμε σχετικά με το κόστος και την πληρωμή, έχει γραφτεί λανθασμένα η ημερομηνία εξόφλησης. Σας γράψαμε Δευτέρα 14 Απριλίου ενώ το σωστό είναι Δευτέρα 12 Απριλίου !

Κατανοούμε ότι το περιθώριο πληρωμής που σας δώσαμε είναι μικρό, παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε γρήγορα στην εξόφληση διότι η ποσότητα είναι μεγάλη και η τιμή χαμηλή, με αποτέλεσμα να γίνονται ανάρπαστα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28613 από vabatzis
Ενημέρωση προς όλους τους συμμετέχοντες:

Επειδή κάποιοι από εσάς πραγματοποιείτε τις καταθέσεις μέσω κάποιου τραπεζικού υποκαταστήματος χωρίς να μου στέλνετε αντίγραφο καταθετηρίου, παρακαλώ όπως με ενημερώνετε με πμ από ποιό κατάστημα την έχετε κάνει ώστε να μπορώ να ενημερώσω το υπόλοιπό σας.

Ευχαριστώ

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28623 από vabatzis
vabatzis έγραψε:

Επειδή κάποιοι από εσάς πραγματοποιείτε τις καταθέσεις μέσω κάποιου τραπεζικού υποκαταστήματος χωρίς να μου στέλνετε αντίγραφο καταθετηρίου, παρακαλώ όπως με ενημερώνετε με πμ από ποιό κατάστημα την έχετε κάνει ώστε να μπορώ να ενημερώσω το υπόλοιπό σας.

Ευχαριστώ

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ

Παρακαλώ να με ενημερώνετε για τις καταθέσεις σας με πμ ή στο email vabatzis@vweos.gr

Βλέπω ότι βάζετε λεφτά στο λογαριασμό αλλά δε μου στέλνετε ενημέρωση!

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28632 από vabatzis
vabatzis έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Ευχαριστώ

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ

Παρακαλώ να με ενημερώνετε για τις καταθέσεις σας με πμ ή στο email vabatzis@vweos.gr

Βλέπω ότι βάζετε λεφτά στο λογαριασμό αλλά δε μου στέλνετε ενημέρωση!

Σε συνέχεια των παραπάνω, παρακαλώ όσοι κατέθεσαν να με ενημερώσουν για τις κάτωθι κινήσεις:

- [strike]11,25 ευρώ / Κατάστημα Αλεξάνδρας[/strike] kostiscv
- 15,00 ευρώ / Πάτρα
- 23,47 ευρώ / Αργυρούπολη
- [strike]18,75 ευρώ / Πάτρα[/strike] nikos
- 20,00 ευρώ / Αργυρούπολη
- 11,50 ευρώ / Πειραιάς

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28647 από vabatzis
Update

Σε συνέχεια των παραπάνω, παρακαλώ όσοι κατέθεσαν να με ενημερώσουν για τις κάτωθι κινήσεις:

- 15,00 ευρώ / Πάτρα
- [strike]20,00 ευρώ / Αργυρούπολη[/strike] ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73
- [strike]11,50 ευρώ / Πειραιάς[/strike] paterak
- 11,25 ευρώ / Αμπελόκηποι
- 11,25 ευρώ / Θησείο
- 42,00 ευρώ / Πάτρα
- [strike]15,00 ευρώ / Μεταφορά[/strike] gustavo

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #28666 από vabatzis
Update 2

- 15,00 ευρώ / Πάτρα
- [strike]20,00 ευρώ / Αργυρούπολη[/strike] ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73
- [strike]11,50 ευρώ / Πειραιάς[/strike] paterak
- 11,25 ευρώ / Αμπελόκηποι
- 11,25 ευρώ / Θησείο
- [strike]42,00 ευρώ / Πάτρα[/strike] panoseos - thanosk6
- [strike]15,00 ευρώ / Μεταφορά[/strike] gustavo
- 11,25 ευρώ / Αιγάλεω

Βαγγέλης - 1.4 TSi