Κωδικοποιήσεις VAG COM

Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19765 από djlgm
Γελάδι έγραψε:

Η διαδικασία απ' ότι θυμάμαι είναι ότι στο μενού mirrors υπάρχει το mirror down το οποίο και ενεργοποιούμε. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη των καθρεπτών στον δεξί καθρέπτη (R), να βάλουμε όπισθεν και μετά να κατεβάσουμε τον καθρέπτη μέχρι εκεί που θέλουμε. Αφού το ρυθμίσουμε βγάζουμε την όπισθεν και η ρύθμιση αποθηκεύεται.

Δοκιμάστε το και πείτε μου. Όπως σας είπα παραπάνω ίσως τα τελευταία μοντέλα έχουν την δυνατότηατα αυτή χωρίς κάποιο module που χρειάζεται σε εμάς και εννοείται χωρίς κωδικοποίηση...

Δημήτρη ακριβώς έτσι γίνεται και σε μένα και δουλεύει μια χαρά χωρίς να έχω πακέτο light n sight...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19770 από Christaras
Εντυ ποιας χρονολογιας ειναι το EOS σου?

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

• nikitas tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19771 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
Oποτε ενδεχομενως να υπαρχει καποια κωδικοποιηση που να εμφανιζει αυτο το υπομενου.

@ touzas088,djlgm
Tι εξτρα εχετε που δεν εχουμε οι υπολοιποι??

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19776 από touzas088
Ελα μου ντε. Τι εχουμε? Παντως mirror down εχω. Ετος, τελος 2007

Έντυ

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19777 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
Γίνεται να κατεβαίνουν και οι δυο καθρέφτες γιατί την μια θέλω να κάνω δεξιο παρκάρισμα και την άλλη αριστερό βρε αδερφέ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19783 από touzas088
Οχι με τιποτα. Το ειχα προσπαθησει.. Και μενα μου την σπαει αυτο. Και επισης μου την σπαει που πρεπει να το βγαζω απ το R για να επανελθει.

Έντυ

• nikitas tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19785 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
Jimmy LarisEOS έγραψε:

Γίνεται να κατεβαίνουν και οι δυο καθρέφτες γιατί την μια θέλω να κάνω δεξιο παρκάρισμα και την άλλη αριστερό βρε αδερφέ...

Γινετε αλλα πως,απο το μενου ρυθμισε both mirrors και οταν εχεις τον ρυθμιστη των καθρεφτων στο L τοτε οποια κινηση κι'αν κανεις στον αριστερο θα επηρεαζει και τον δεξι καθρεφτη.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19786 από touzas088
Ναι, αλλα οχι αυτοματα μολις μπαινει η οπισθεν με το L να κατεβαινουν..

Έντυ

• nikitas tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19912 από nikitas tsi
Σκεφτομαι μηπως χρειαζεται πρωτα καποια ρυθμιση στο comfort menu (μενου ανεσης) αλλα αν θυμαμαι καλα με αυτο ρυθμιζεις τα φλας.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19920 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
touzas088 έγραψε:

Ναι, αλλα οχι αυτοματα μολις μπαινει η οπισθεν με το L να κατεβαινουν..

Έντυ δεν γίνεται. Και για να μην είμαστε και απόλυτοι, τουλάχιστον ποτέ δεν το έχω ακούσει ή το έχω διαβάσει κάπου. Προσωπικά δεν έχω αυτή την λειτουργία. Απλά έχω πάντα τον διακόπτη στο L και με επιλογή Both είτε παρκάρω αριστερά είτε δεξιά απλά κατεβάζω τον καθρέπτη και τέλος...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19967 από Coo
touzas088 έγραψε:

Οχι με τιποτα. Το ειχα προσπαθησει.. Και μενα μου την σπαει αυτο. Και επισης μου την σπαει που πρεπει να το βγαζω απ το R για να επανελθει.

Έντυ, δε χρειάζεται να το αλλάζεις από το R για να επανέλθει. Επανέρχεται αυτόματα μόλις ξεκουμπώσει η όπισθεν. Το σπαστικό για μένα είναι που ενώ τελειώνω με το παρκάρισμα, πρέπει να το βγάλω από το R και να το βάλω στη θέση "0" (αν θυμάμαι καλά και δε λέω σαχλαμάρες) για να κλείσουν οι καθρέφτες για προστασία. Και είναι σπαστικό γιατί παρεμβάλεται η θέση της ενεργοποίησης θέρμανσης των καθρεφτών και τρελαίνομαι, θα έπρεπε να μπορεί κάποιος να το πηγαίνει κατευθείαν. Οπως σωστά είπε κάποιος μήπως μέσω can-bus μπορεί να ρυθμιστεί κάθε φορά που σβήνει το αυτοκίνητο να κλείνουν και οι καθρέφτες αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να γυρίσω το διακόπτη;

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20037 από touzas088
Ξεκουμπωνω την οπισθεν αναπτυσω και ταχυτητα και τιποτα.. Αν δεν το βαλω στο 0, βλεπω την ζαντα δεξια σε ολη την διαδρομη..:wtf:

Έντυ

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20047 από Magnum
coo έγραψε:

touzas088 έγραψε:

Έντυ, δε χρειάζεται να το αλλάζεις από το R για να επανέλθει. Επανέρχεται αυτόματα μόλις ξεκουμπώσει η όπισθεν. Το σπαστικό για μένα είναι που ενώ τελειώνω με το παρκάρισμα, πρέπει να το βγάλω από το R και να το βάλω στη θέση "0" (αν θυμάμαι καλά και δε λέω σαχλαμάρες) για να κλείσουν οι καθρέφτες για προστασία. Και είναι σπαστικό γιατί παρεμβάλεται η θέση της ενεργοποίησης θέρμανσης των καθρεφτών και τρελαίνομαι, θα έπρεπε να μπορεί κάποιος να το πηγαίνει κατευθείαν. Οπως σωστά είπε κάποιος μήπως μέσω can-bus μπορεί να ρυθμιστεί κάθε φορά που σβήνει το αυτοκίνητο να κλείνουν και οι καθρέφτες αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να γυρίσω το διακόπτη;

Απο εβδομάδα θα πειραματιστώ με το VagCom μπας και βρω τίποτα...

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20054 από vaggelis4
touzas088 έγραψε:

Δε χρειαζεται αυτο απλα μετα απο τα 15 χλμ 'η μολις σβησεις τη μηχανη επνερχεται μονος του...
Εμενα μου τη σπαει οταν τους κλεινω που πρεπει να γυρησω το διακοπτη μονο αφου αναψω τη μηχανη γιατι αλλιως ακομα και αν το γυρησω αλλου παραμενουν κλειστοι αυτο δε το καταλαβαινω!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20057 από touzas088
Δεν κουνιεται αν δεν το παω στο 0 και με 100 χλμ /ωρα να τρεχω.. Αυτο ειναι το θεμα.

Έντυ

• nikitas tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20058 από nikitas tsi
Πασχαλη δοκιμασε και τη κωδικοποιηση που περιγραφεται στο τοπικ με τις κωδικοποιησεις.
Ισως σου βαλει στο μενου το Mirror down

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20063 από Coo
Άκυρο, όταν παραπάνω αναφερόμουν στη θέση "0" για να κλείσουν απ'έξω εννοούσα αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία με το σηματάκι πάνω από το "L"

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20095 από touzas088
Τωρα μαλιστα!.. Πηγα "ολη" την κηφισιας με τον ενα καθρεφτη να βλεπει κατω μπας και.....

Έντυ

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20118 από Magnum
nikitas tsi έγραψε:

Πασχαλη δοκιμασε και τη κωδικοποιηση που περιγραφεται στο τοπικ με τις κωδικοποιησεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Το πήγαινε-έλα το έχω στο Light & Sight.
To DRL δεν με ενδιαφέρει.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20204 από vaggelis4
Magnum έγραψε:

nikitas tsi έγραψε:

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Το πήγαινε-έλα το έχω στο Light & Sight.
To DRL δεν με ενδιαφέρει.

Το DRL πως θα το βαλετε θα βαλετε αλλα φωτα ή θα αναβουν αυτα που εχουμε απλα συνεχεια;
Εμενα οταν τα εχω στο AUTO και πηγαινω για λιγη ωρα με 150χλμ (εθνικη βλεπε) αναβουν μονα τους και μενουν ετσι μεχρι να πεσει ταχυτητα κατω απο 65χλμ για λιγη ωρα αλλα μονιμα δεν εχει....

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20235 από Γελάδι
vaggelis4 έγραψε:

Το DRL πως θα το βαλετε θα βαλετε αλλα φωτα ή θα αναβουν αυτα που εχουμε απλα συνεχεια;
Εμενα οταν τα εχω στο AUTO και πηγαινω για λιγη ωρα με 150χλμ (εθνικη βλεπε) αναβουν μονα τους και μενουν ετσι μεχρι να πεσει ταχυτητα κατω απο 65χλμ για λιγη ωρα αλλα μονιμα δεν εχει....

Βαγγέλη μία απλή κωδικοποίηση είναι. Εντελώς απλό. Μπορείς να το κάνεις να έχεις μόνιμα τα φώτα αναμμένα είτε την μεσαία σκάλα, είτε τα προβολάκια και τα θέσεως.
Έτσι όταν γυρίζεις τον διακόπτη αυτά ανάβουν ανεξάρτητα σε ποια θέση έχεις τον διακόπτη των φώτων.

Μήτσος

• nikitas tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20261 από nikitas tsi
Επιπλεον με τη ρυθμιση για Βορεια Αμερικη μπορει το DRL να αναβει οταν κατεβαζουμε το χειροφρενο.
Γελαδι καπου ειχα δει τη κωδικοποιηση για τα φωτα να αναβουν πανω απο τα 150 και να σβηνουν στα 65.
Αυτο μου φαινεται πιο λογικο απο το μονιμο DRL,μηπως την εχεις τη κωδικοποιηση?

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20292 από Γελάδι
Την έχω, την έχω...
:shades:

Είναι για πάνω από 140 αν θυμάμαι καλά.

Μήτσος

• nikitas tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20358 από nikitas tsi
Λοιπον,η αρχη εγινε.
Με τη κωδικοποηση αυτη

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

εμφανισα το μενου mirror down στην οθονη MFD ,μου μενει τωρα να μαθω και πως λειτουργει....

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20362 από vabatzis
Μήπως το only with memory seats που αναφέρεται στην επιλογή σημαίνει ότι για να δουλέψει θέλει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα ;
:thinking

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Συντονιστές: nikitas tsi