Παρουσιάσεις Vag Com Mods
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΗΛΙΟΡΟΦΗΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΒΡΟΧΗΣ
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
α)link κωδικοποίησης
β) video mfd
Δημήτρης
- entelost
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- eos Πότε?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Βασικά δεν έχω πειράξει κωδικοποιήσεις.
Εχω λοιπόν αποφασίσει να παρκάρω κ βαριέμαι να κλείσω ηλιοροφή και παράθυρα απο μέσα.
Με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου κλειδώματος απο τα κλειδιά αρχίζουν να κλείνουν όλα.
Το πίσω παράθυρο συνοδηγού ,όταν κλείνουν όλα,αυτό κατεβαίνει όλο κάτω και ανεβαίνει μέχρι την μέση κ μένει εκεί!!
Μπαίνω μέσα βάζω το κλειδί στην 1 σκάλα κ προσπαθώ να το κλείσω.Αυτό κάνει ακριβώς το ίδιο.Κλέινει άλλα όταν φτάνει πάνω ,ξανακατεβαίνει κ μετά πάλι ως την μέση.
Απο κεί και πέρα μόνο σιγά σιγά μπορώ να το φέρω πάνω κ να κλέισει.
Οταν όμως βάλω μπροστά το αυτοκίνητο τότε το πίσω παράθυρο κ γενικά όλα τα παραθυρα λειτουργούν κανονικά.
Στο μάνιουαλ δεν γράφει για κλείδωμα αυτοκινήτου κ κλείσιμο τυχόν ανοιχων παραθύρων κ ηλιοροφής.
Ξέρει κανείς κάτι?
το μοντέλο είναι νοε 2009
ENTE LOS T Χρήστος 122TSI
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 164
Το πιθανοτερο ειναι να κανει reset ο εγκεφαλος.
Νikitas TSi
- entelost
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- eos Πότε?
ENTE LOS T Χρήστος 122TSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Εχω να αναφέρω κάτι που μου συνέβει με τα παράθυρα κ το κλείδωμα.
Βασικά δεν έχω πειράξει κωδικοποιήσεις.
Εχω λοιπόν αποφασίσει να παρκάρω κ βαριέμαι να κλείσω ηλιοροφή και παράθυρα απο μέσα.
Με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου κλειδώματος απο τα κλειδιά αρχίζουν να κλείνουν όλα.
Το πίσω παράθυρο συνοδηγού ,όταν κλείνουν όλα,αυτό κατεβαίνει όλο κάτω και ανεβαίνει μέχρι την μέση κ μένει εκεί!!
Μπαίνω μέσα βάζω το κλειδί στην 1 σκάλα κ προσπαθώ να το κλείσω.Αυτό κάνει ακριβώς το ίδιο.Κλέινει άλλα όταν φτάνει πάνω ,ξανακατεβαίνει κ μετά πάλι ως την μέση.
Απο κεί και πέρα μόνο σιγά σιγά μπορώ να το φέρω πάνω κ να κλέισει.
Οταν όμως βάλω μπροστά το αυτοκίνητο τότε το πίσω παράθυρο κ γενικά όλα τα παραθυρα λειτουργούν κανονικά.
Στο μάνιουαλ δεν γράφει για κλείδωμα αυτοκινήτου κ κλείσιμο τυχόν ανοιχων παραθύρων κ ηλιοροφής.
Ξέρει κανείς κάτι?
το μοντέλο είναι νοε 2009
Φίλε μου αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ από τον πρώτο καιρό που είχα το αυτοκίνητο. Το πίσω αριστερό ανέβαινε και ξανακατέβαινε μέχρι την μέση. Γινόταν πολύ σπάνια βέβαια. Το είχα αναφέρει στην αντιπροσωπεία με την ευκαιρία του πρώτου σέρβις και κάτι είχαν κάνει. Μου είχαν πει ότι ήθελε μία κωδικοποίηση (και καλά...) πράγμα που σχεδόν το αποκλείω διότι το αυτοκίνητο το είχα αφήσει χωρίς την παρουσία μου μόνο για 3 λεπτά που έκανα ένα τηλέφωνο και δεν ήταν κοντά στον υπολογιστή που το συνδέουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τότε δεν το έχει ξανακάνει. Και επίσης ότι ξη κωδικοποίηση για το ανεβοκατάβασμα των παραθύρων - ηλιοροφής με τηλεχειρισμό δεν ευθύνεται γι' αυτό. :agree:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Mπορουμε να δουμε αν τα οργανα ελεγχου και η οθονη λειτουργουν οπως πρεπει.
Για παραδειγμα στο Instruments,
Στο Cent.electronics μπορουμε να ελεγξουμε αν οι πορτες,τα παραθυρα,φωτα κλπ λειτουργουν οπως πρεπει.
Στο Engine βλεπουμε αν το βεντιλατερ δουλευει,αν ο συμπλεκτης του κομπρεσσορα ανοιγοκλεινει,αν η τρομπα βενζινης λειτουργει στο μαξιμουμ και αλλα πολλα.
Στο ABS τσεκαρει ολες τις παραμετρους των φρενων,καποια στιγμη ζηταει να πατησετε το φρενο και νιωθετε τους παλμους του ABS.
Oσοι το δοκιμασουνε σιγουρα θα εντυπωσιαστουνε.
Νikitas TSi
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Θα ειχε εξαιρετκο ενδιαφερον απο τους φιλους που εχουν αγορασει μεταχειρισμενο αυτοκινητο ο παρακατω ελεγχος εφ'οσον διαθετουν vagcom για να δουνε τα πραγματικα χιλιομετρα του αυτοκινητου,δηλαδη αυτα που εχουν καταγραφει στην Εcu και οχι αυτα που ειναι γραμμενα στο κοντερ.
Στην αρχικη σελιδα παταμε,
application,μετα
ΕDC 15-16 mileage και
Read.
Θα σας βγαλει τα χιλιομετρα που εχουν γραφτει στον εγκεφαλο και οχι στα οργανα.
www.ross-tech.com/vc...l
Νikitas TSi
- xristos
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
2007
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Bρηκα ενα βιντεακι στο youtube που ο τυπος το κανει επιτυχως και δυστυχως απ'οτι διαβαζω αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο στα diesel.
Oποτε ανθρακας ο θησαυρος.....
Νikitas TSi
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Αφού συνδεθούμε με vag-com στο αυτοκίνητο πηγαίνουμε στo Select Control Module ύστερα στο 03-ABS και πατάμε adaption. Ανοίγοντας το adaption επιλέγουμε να διαβάσει το κανάλι 55 και σε περίπτωση που είναι απενεργοποιημένο το ενεργοποιούμε. Αυτό ήταν...
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- andreas73
- Senior Μέλος
-
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Νikitas TSi
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- andreas73
- Senior Μέλος
-
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Μπαίνουμε μέσω vag-com στο module 03-ABS Brakes και επιλέγουμε το 10-adaption που είναι δεξια ύστερα γράφοντας και επιλέγοντας να διαβάσει (Read) το channel 09 μας βγάζει την προεπιλεγμένη ρύθμιση που είναι το 0 = center (το οποίο λογικά πιάνει αν πατήσουμε απότομα το πενταλ του φρένου τουλάχιστον μέχρι την μέση). Οι άλλες επιλογές που έχουμε είναι οι εξής: 1 = small και η 2=hard. Στην επιλογή hard τα φρενα είναι λίγο πιο απότομα και πιάνουν πιο άμεσα σε σχεση με την προεπιλεγμένη. Η ρύθμιση αυτή είναι κατ'εμέ ανάλογη με τον οδηγό του αυτοκινήτου καθώς είναι δύσκολο να περιμένει κανείς να πατήσει κάποιος σχετικά αδύναμος (π.χ. γυναικα) το πενταλ του φρενου με πίεση τουλαχιστον 30 bar ωστε να εκμεταλλευτεί πλήρως την ικανοτητα πεδησης του αυτοκινήτου αλλα όλα είναι σχετικά! :ouaaaaaaa
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Το τελευταιο εχει ενδιαφερον,εκανες καμια δοκιμη;
Νikitas TSi
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Kαι το δικο μου οπως και του Αντρεα ηταν ενεργοποιημενα.vaggelis4 έγραψε: Κάτι που ανακάλυψα στην προσαρμογή του abs και αφορά όσους έχουν αισθητήρα βροχής ( ίσως όχι μόνο). Όπως είχα διαβάσει κάποτε σε κάποιο άρθρο τα Audi έχουν στο πακέτο εξοπλισμού του αισθητήρα βροχής την δυνατότητα όταν αυτός θα αναγνωρίζει ότι βρέχει και ότι λειτουργούν οι υαλοκαθαριστήρες, να μικραίνει την απόσταση ανάμεσα στα τακάκια και στους δίσκους ώστε να εφάπτονται και να στεγνώνει το νερό που είναι πιθανόν να μαζεύουν ως αποτέλεσμα το φρενάρισμα να είναι ομαλό και αποτελεσματικό ακόμα και στη βροχή αυξάνοντας την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Αν και διαφορετική μάρκα (αλλά ίδιος όμιλος) είδα ότι και το δικό μας μπορεί να το κάνει αυτό ύστερα από κατάλληλη ρύθμιση μέσω vag-com ως εξής:
Αφού συνδεθούμε με vag-com στο αυτοκίνητο πηγαίνουμε στo Select Control Module ύστερα στο 03-ABS και πατάμε adaption. Ανοίγοντας το adaption επιλέγουμε να διαβάσει το κανάλι 55 και σε περίπτωση που είναι απενεργοποιημένο το ενεργοποιούμε. Αυτό ήταν...
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Νikitas TSi
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
vaggelis4 έγραψε: Καλησπέρα κάτι ακόμα που είδα και σχετίζεται με το brake assist, συστημα το οποίο υπολογίζει πόσο γρήγορα πατάει ο οδηγός το πεντάλ του φρένου, την ταχύτητα του αυτοκινήτου και την πίεση στα φρένσ προσφέροντας τη μέγιστη ισχύ πέδησης ανεξάρτητα από την πίεση που ασκεί ο οδηγός στο πεντάλ του φρένου καθώς αυξάνει την πίεση στο σύστημα πέδησης υδραυλικά μέσω του ABS. Όταν η πίεση που εφαρμόζει ο οδηγός στο πεντάλ του φρένου μειώνεται, το σύστημα μειώνει την πίεση των φρένων και πάλι στο πραγματικό επίπεδο. Τωρα για το πόσο "εύκολα" θα επεμβαίνει αυτό το σύστημα είναι μία ρύθμιση που γίνεται ως εξής:
Μπαίνουμε μέσω vag-com στο module 03-ABS Brakes και επιλέγουμε το 10-adaption που είναι δεξια ύστερα γράφοντας και επιλέγοντας να διαβάσει (Read) το channel 09 μας βγάζει την προεπιλεγμένη ρύθμιση που είναι το 0 = center (το οποίο λογικά πιάνει αν πατήσουμε απότομα το πενταλ του φρένου τουλάχιστον μέχρι την μέση). Οι άλλες επιλογές που έχουμε είναι οι εξής: 1 = small και η 2=hard. Στην επιλογή hard τα φρενα είναι λίγο πιο απότομα και πιάνουν πιο άμεσα σε σχεση με την προεπιλεγμένη. Η ρύθμιση αυτή είναι κατ'εμέ ανάλογη με τον οδηγό του αυτοκινήτου καθώς είναι δύσκολο να περιμένει κανείς να πατήσει κάποιος σχετικά αδύναμος (π.χ. γυναικα) το πενταλ του φρενου με πίεση τουλαχιστον 30 bar ωστε να εκμεταλλευτεί πλήρως την ικανοτητα πεδησης του αυτοκινήτου αλλα όλα είναι σχετικά! :ouaaaaaaa
Το δικο μου το ορισα στο 2.
Θα κανω δοκιμουλες αυριο.
Εμενα Βαγγελη το Hard μου το λεει large.
Νikitas TSi
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
nikitas tsi έγραψε:
vaggelis4 έγραψε: Καλησπέρα κάτι ακόμα που είδα και σχετίζεται με το brake assist, συστημα το οποίο υπολογίζει πόσο γρήγορα πατάει ο οδηγός το πεντάλ του φρένου, την ταχύτητα του αυτοκινήτου και την πίεση στα φρένσ προσφέροντας τη μέγιστη ισχύ πέδησης ανεξάρτητα από την πίεση που ασκεί ο οδηγός στο πεντάλ του φρένου καθώς αυξάνει την πίεση στο σύστημα πέδησης υδραυλικά μέσω του ABS. Όταν η πίεση που εφαρμόζει ο οδηγός στο πεντάλ του φρένου μειώνεται, το σύστημα μειώνει την πίεση των φρένων και πάλι στο πραγματικό επίπεδο. Τωρα για το πόσο "εύκολα" θα επεμβαίνει αυτό το σύστημα είναι μία ρύθμιση που γίνεται ως εξής:
Το δικο μου το ορισα στο 2.
Θα κανω δοκιμουλες αυριο.
Εμενα Βαγγελη το Hard μου το λεει large.
Ισως φταίει το module δεν εβγαλα και φωτο ομως για να ειναι πληρεστερο, με την πρωτη ευκαιρία θα ανεβάσω!
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Δοκιμασα να μπω και μου εβγαλε no response from controller.
Oποτε ισως να μην εχουμε Βrake assist.
Νikitas TSi
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Στο 46
byte 10 bit 7 το ξετικαρουμε
Νikitas TSi