- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Οροφή
- mougos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Επειδή ετοιμάζομαι τώρα να πάρω ένα eos θα ήθελα τη βοήθεια σας!!!!! Εχω ακούσει ότι ποlλοί έχουν πρόβλημα με την οροφή!!! Ότι βάζει νερά όταν βρέχει, ή ότι δεν κουμπώνει καλά κλπ..... Είχε κάποιος από εσάς τέτοια προβλήματα γιατί με έχουν τρομάξει λίγο με όλα αυτά που ακούω!!!! Help!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Καταρχίν εγώ θα σου πώ συγχαρητήρια για την αγορά που έκανες.Κατα 2ον να σου πω οτι δεν υπάρχει cabrio αυτοκινητο που να μην παιρνει νερά. Δε θα χρησιμοποιήσω τον όρο μπαζει νερά γιατι νερά έμπαζε ο Τιτανικός οταν συγκρουστηκε με το παγόβουνο. Ειναι πολυ φυσιολογικό ενα αυτοκίνητο που η οροφή του διπλώνει σε 5 σημεία να εχει αυτη την αδυναμία του να παιρνει σταγόνες απο τα λάστιχα. Γι αυτο το λόγο χρειάζεται επιμελής καθαρισμός και συντήρηση αυτών των μελών για να έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο.
Επίσης δε ξέρω ποιος σου είπε οτι η οροφή δεν κουμπώνει καλά. Αυτο δεν ισχύει. Εαν παλι δεν προσέξεις τις οδηγίες του κατασκευαστη και της κάνεις κακή χρήση, οχι μονο δε θα κουμπώνει καλά αλλα δε θα κλεινει καθόλου.
Το αυτοκίνητο που αγόρασες δεν ειναι ουτε για αγώνες dragster ουτε για κόντρες στα φανάρια. Ειναι για βόλτες. Εγω προσωπικα το έχω 3 χρόνια και τέτοια προβλήματα δεν εχω. Απο την άλλη, καποια παιδιά εδω μέσα ειχαν παρόμοια προβλήματα με νερα, τριγμούς κτλ. αλλά με λιγη φροντίδα και προδέρμ λύνονται όλα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο και είναι σίγουρο πως θα έχεις κάνει μία πολύ καλή επιλογή.
Τα παλαιότερα μοντέλα η αλήθεια είναι πως έχουν παρουσιάσει κάποια προβλήματα.
Φυσικά έχουν ακουστεί διάφορα και για τα τελευταία μοντέλα.
Αυτό που εγώ οφείλω να σου πώ, είναι πως όλα τα αυτοκίνητα και ειδικά τα coupe/cabriolet θέλουν την φροντίδα τους.
Ειδικά ένα αυτοκίνητο με 5 σημεία κλεισίματος οροφής όπου ανάμεσα σε αυτα υπάρχει και ηλιοροφή, ε όσο και να το πείς, χρειάζεται αρκετή φροντίδα παραπάνω.
Σίγουρα η τελική επιλογή είναι δική σου και οπωσδήποτε μπορεί να σου τύχει το λαχείο, αλλά αυτό δεν το καθορίζουμε εμείς σε καμία περίπτωση.
Τέλος θα σου πώ και την προσωπική μου γνώμη: Και τώρα πάλι eos θα έπαιρνα...Το γουστάρω...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- mougos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Η αγορά δεν έγινε ακόμα.....μήπως να αλλάξω γνώμη??? O άλλος μου λέει να διαβάσω τις βλάβες....Pffff......
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Φίλε μου αν φροντίσεις να συντηρείς την οροφή σου σε τακτά χρονικά διαστήματα και ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή όσον αφορά τον καθαρισμό της, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα...
++1
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ο φιλος μας ο Δημήτρης επειδή ειναι πρωι και βαριέται να σου απαντήσει καθώς φαινεται σε παραπέμπει στην ευκολη λύση του να διαβάσεις τα προβλήματα του καθενός.Ευκολη λύση αλλά ο καθένας μας φερεται στο αυτοκίνητο του διαφορετικά σε κάθε περίπτωση(εκτός πάντα απο ελλατώματα εργοστασίου) και δε θα πρέπει να αποτελεί αυτό μέτρο σύγκρισης για το αν θα αγοράσεις το αυτοκίνητο.
Στην τελική εαν είσαι φίλος του γκαζιού και της vw θα σου πρότεινα να πάρεις το golf vi gti που ειναι για διαφορετικού τύπου συγκινήσεις απο το eos.
Αυτα, η τελική επιλογή ειναι δική σου.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- mougos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
****edited by Corbil****
Εδω μέσα απαγορεύονται τα greeklish 1ον γιατι μας βγαζουν τα ματια για να διαβαστούν και 2ον γιατι έτσι ορίζουν οι κανονες του forum
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Οσο για τα τριξιματα ειναι κατι που αργα ή γρηγορα θα στα εμφανισει.
Αν παρ'αυτα δεν εξαλειφθουν με τη τακτικη συντηρηση απο μερους σου τοτε θα επισκεφθεις ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο πχ Gratsias για να σου λυσει το προβλημα.
Εγω για παραδειγμα εχω τριγμους δεν εχω δει ομως ουτε σταγονα νερο.
Νερο θα δεις (σταγονες) αν βουλωσει η αποχετευση ή αν του ριξεις με πλυστικο πανω στις λαστιχενιες τσιμουχες.
Νikitas TSi