Τι γινεται οταν το καρε ειναι μεγαλυτερο??

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #50727 από KostiSs13
Εφτασε κ μενα η ωρα μου να βαλω ζαντες στο Eosaki μου... αλλα η συγκεκριμενη ειναι ρεπλικα απο BMW κ το καρε της ειναι 5x120 ενω απ οτι ξερω εμεις εχουμε 5x112.
Απ 'οτι ειδα μπορει ν γινει η δουλεια με κατι ανταπτορες αλλα κατα ποσο ειναι κατι τετοιο ασφαλες κ εφικτο?? Η ζαντα τη βγει πιο εξω κ δν ξερω καθολου τι παιζει με το offset..?? Θα υπαρχει προβλημα?? τι πρεπει ν λαβω υπ'οψιν μου..??

παρακαλω εαν καποιος γνωριζει κατι πανω στο θεμα αυτο ας με ενημερωσει...ευχαριστω.

KostiS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #50729 από Coo
Κατ'αρχάς είσαι σε λάθος ενότητα. Θα μεταφερθεί το μήνυμά σου.

Για ζάντες BMW το είχα ψάξει παλαιότερα, συγκεκριμένα για αυτή:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δυστυχώς δεν ταίριαζε όυτε το offset ούτε το καρέ. Από ότι μου είπαν είναι τελείως ασύμβατες με το Eos (μιλάμε και για πισωκίνητο αυτοκίνητο η ΒΜW, προσθιοκίνητο το δικό μας)...
Και είναι και τα δύο εξίσου σημαντικά για τη σωστή συμπεριφορά του αυτοκινήτου σου. Μπορεί να σου βγεί τρέμουλο στο τιμόνι, στο αμάξωμα, κακή συμπεριφορά στο δρόμο, άλλο κάμπερ.. Αλλάζουν πολλά και μαζί χάνεις την ηρεμία και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.

Έχω καεί πολύ πρόσφατα με προβληματική ζάντα με πρόβλημα στον αφαλό (ακόμα το φυσάω) και καλό θα είναι να πας by the book που λέμε στα ελληνικά, να αποφύγεις τις μόντες. Όταν υπάρχουν διαφορές στο καρέ λύση είναι τόρνος, αλλά δε θα σου το συνιστούσα σε καμία περίπτωση, ειδικά όταν υπάρχει και διαφορά στο offset. Ελάχιστα να ξεφύγει ο τόρνος καληνύχτα... Και για το offset τα έγραψα παραπάνω.

Καλύτερα διάλεξε μια ζάντα που να ταιριάζει όπως είναι στο καρε μας για να μην έχεις θέμα.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #50816 από KostiSs13
Απαντήθηκε από KostiSs13 στο θέμα Απ:Τι γινεται οταν το καρε ειναι μεγαλυτερο??
Ποοο εχει πολλα..Θα μπλεξουμε δλδ..??
απλα ειμαι αναμεσα σ αυτες τις 3 αλλα....

www.google.gr/imgres...0
Η οποια τα σπαει αλλα βγαινει μονο σε 19αρα....

www.google.gr/imgres...0
Η οποια ναι μεν μ αρεσει πολυ κ ειναι κ 18αρα αλλα εχει μεγαλυτερο καρε...

www.google.gr/imgres...0
Και αυτη τν οποια τν ειδα φορεμενη σ Astra cabrio κ τ σπαει πραγματικα..ειναι πολυυυυυ ομορφη αλλα ειναι κ πανακριβη...δν εχω βρει ρεπλικα της..

Εκλεινα πιο πολυ στην 2η γτ ειναι φθηνη ειναι 18αρα κ δν τν εχει αλλος εδω κατερινη...Ενω 1η κ 3η τις ειδα φορεμενες...οχι οτι εχω προβλημα ν βαλω ιδια απλα ελεγα ν βαλω κατι διαφορετικο μν ακουστουν τπτ κλαψες..αμα δεν ομως θα παω προς τις αλλες δυο, τωρα ποια θα ναι dunno... :thinking
Γ αυτο ρωταω ν δω αν μπορει ν γινει η δουλεια μ τους ανταπτορες..
(με κατι τετοιο πχ)
www.google.gr/imgres...0

KostiS

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #50819 από Coo
Αυτό που συνήθως γίνεται με τους αντάπτορες, είναι μεν αλλαγή στο καρέ αλλά θέλει προσοχή και στην αλλαγή του offset!

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #50821 από KostiSs13
Και πως μπορουμε ν μαθουμε τι θα παιζει με τ offset της καθε ζαντας..κ αν ταιριαζει ή οχι.? ειναι κατι π πρεπει ν προσεξω στ χαρακτηριστικα της ζαντας?? ουτως ωστε να υπολογισεις μετα κ με τν ανταπτορα πανω t offset...
(εχω ελαχιστες γνωσεις πανω στ θεμα κ δν ξερω καν αν αυτα π λεω ισχυουν κιολας, αν γινονται ετσι.. απλες σκεψεις κανω)

KostiS

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #50822 από Coo
Ρίξε μια ματιά εδώ, μπορεί να σε βοηθήσει..

www.vwclub.gr/vwforu...0

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #50878 από PETROS
καθαρα εμπειρικα.., οποιο αμαξι εχω οδηγησει με ανταπτορες πανω απο 5mm απλα ειχε καταστραφει η οδηγικη συμπεριφορα του... :bye:

Πέτρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #50892 από KostiSs13
Μολις μου φτιαξες τν μερα αδερφε... :klaps: χαχα...
οποτε αστο ουτε καν να τ σκεφτομαι αν ειναι....
Αρα θα εχω ιδια ζαντα με καποιον αλλον..!! :PPP

Η αληθεια ειναι οτι μου τ 'πανε κ εμενα πως θα χω προβλημα αν βαλω ανταπτορες.. αλλα δν ηθελα ν τ πιστεψω..αλλα απο παντου μονο αρνητικα ακουω για αυτην τν λυση! καλυτερα ν παω σ κατι πιο σιγουρο μν τρεχω κ δν φτανω μετα...!
Ευχαριστω που μπηκατε στν κοπο να με βοηθησετε στν αποφαση μου αυτη..

KostiS

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #50893 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Τι γινεται οταν το καρε ειναι μεγαλυτερο??
Aσε που θα πρεπει να αλλαξεις και τη ρεζερβα,αυτο μη το ξεχνας.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi