Μετατροπή σε Αεριο

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76736 από Manolis
Μετατροπή σε Αεριο δημιουργήθηκε από Manolis
Καλησπέρα,
Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει σχετικό θέμα στο forum και είπα να το ανοίξω...apologies εάν μου ξέφυγε κάτι...

Επειδή η κατανάλωση στο EOS μου (1.4 TSI 122) είναι γύρω στα 9 και εύκολα αγγίζει τα 10l/100km (τα συμπεράσματα δικά σας...), ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα kit που υπάρχουν διαθέσιμα, την απόδοσή τους, και πάνω απ' όλα την αξιοπιστία τους!!!

Σε σχετική ερώτηση μου σε συνεργείο που εξειδικεύεται, υπάρχει kit αλλά λόγω TSI είναι ακόμα ΠΟΛΥ ακριβό (2,300€) αλλά θα έχω 50% οικονομία. Με κάποια πιο οικονομικά κιτ (1,800€!!!) η οικονομία μου θα περιορίζεται στα 30-40%.

Σαφώς και σε βάθος χρόνου θα τα βγάλει τα χρήματα, αλλά ακούγοντας για μετατροπές 800€, καθώς και μη γνωρίζοντας πολλά, με βάζει σε σκέψεις μήπως και προκαλέσει πρόβλημα μια τέτοια μετατροπή...

Παρακαλώ για τα φώτα σας.

Ευχαριστώ,
Μιχάλης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76737 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Μετατροπή σε Αεριο
Μιχάλη υπάρχει ένα τεράστιο νήμα σχετικό με το θέμα αυτό εδώ . Νομίζω έχει αναλυθεί εκτενώς - ρίξε μια ματιά και αν υπάρχει κάτι άλλο το συζητάμε.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76739 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Μετατροπή σε Αεριο
Πάντως αν Mikeles αναφέρεσαι στο Vialle LPDi, δεν πρόκειται να πέσει η τιμή του, τόσο είχε και πριν 3+ χρονια που είχα ρωτήσει. Και στην αντιπροσωπεία πάει στα 2800 χωρίς ΦΠΑ, τουτέστιν θα αποσβέσεις μόνο αν το μετατρέψεις σε ταξι.
Διάβασε το νήμα που σου λέει ο Βαγγέλης και θα λυθούν λογικά όλες οι απορίες σου.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76740 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Μετατροπή σε Αεριο
... και 9lt είναι πολλά. Βγάλε τα άρβυλα και άσε κανένα αυγό κάτω από το πόδι να δείς πόσο θα πέσει..

Δημήτρης

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76744 από Manolis
Απαντήθηκε από Manolis στο θέμα Μετατροπή σε Αεριο
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Κοιτάζοντας το URL που δώσατε, οι πληροφορίες σταματάνε 4-6 μήνες πίσω. Μήπως υπάρχουν νεώτερες πληροφορίες/τιμές/μοντέλα/συνεργεία?
Οσον αφορά την κατανάλωση σε πολύ χαλαρές συνθήκες να πέσει στο 8... Και στο ταξίδι (το πατάω) ξεπερνάει τα 10... δυστυχώς...

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76745 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Μετατροπή σε Αεριο
Για συνεργείο που μου έρχεται αμέσως ειναι η cargate σε θέματα εξυπηρέτησης ειναι πολύ καλοί αλλά δε γνωρίζω τι παίζει με το αέριο.
Τέτοιες καταναλώσεις που λες δε βλέπω ούτε εγώ που είμαι 220ΗΡ σε ταξίδι σκίσιμο.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76751 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Μετατροπή σε Αεριο
Συμφωνώ κι εγώ στο σχόλιο περί κατανάλωσης του Θοδωρή. Στο δικό μου έχω μέγιστη κατανάλωση 7 με 7,3 εντός πόλης και 6 με 6,3 εκτός, με οδήγηση μεταξύ 2 και 3 χιλ. στροφών, όσο αυτό είναι εφικτό. Τον τελευταίο χρόνο γεμίζω πάντα σε κάθε γέμισμα με vpower από συγκεκριμένο πρατήριο, εκμεταλλευόμενος την εβδομαδιαία προσφορά που κάνουν, και το αποτέλεσμα που έχω δει είναι εντυπωσιακό, ιδιαίτερα στο σύνολο των χιλιομέτρων που βγάζει.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76752 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Μετατροπή σε Αεριο
Οντως τρελο νουμερο το 10..1.4 122 4 ωρες κ 20 λεπτα Μεγαρα-Θεσσαλονικη με 4 ατομα και τερμα φορτωμενο το αυτοκινητο κ ειχα 7,7,και με καλα ανοιγματα..το 10 ειναι υπερβολικο ακομα και για πολη...

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76785 από Manolis
Για να το θέσω διαφορετικά, όταν γεμίζω (περίπου 50ltr) μου βγάζει γύρω στα 500-550klm. Σπάνια 600 αλλά ποτέ με ποτέ το μυθικό 700klm ανά γέμισμα που λέτε (και κάποια γεμίσματα είναι 54ltr αλλά και πάλι τα klm είναι πάνω-κάτω τα ίδια...).
Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα ή να θέλει κάποια ρύθμιση για την κατανάλωση? Δεν νομίζω πως στην οδήγηση είμαι ΤΟΣΟ υπερβολικός...
Επίσης, υποσημείωση, γεμίζω με απλή αμόλυβδη. Κανά-δυο φορές που δοκίμασα 100αρα, είχε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά όχι ιδιαίτερα, που να δικαιολογουν τη διαφορά...

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76786 από dragonfighter
Ανάλογα που κινείσαι και τι πόδι έχεις. Εγώ έχω λίγο βαρύ πόδι... :PPP
Στο κέντρο που πλέον κινούμαι τις καθημερινές, το γεμάτο ντεπόζιτο μου βγάζει 500km, το πολύ 520km.
Εκτός πόλης έχω δει μέχρι 650km με cruise control στα 110-130km/ώρα.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76808 από Manolis
Ευχαριστώ και πάλι. Dragonfighter, αφού έχεις κι εσύ την ίδια κατανάλωση(50ltr 500klm ->10ltr/100klm), κάτι είναι κι αυτό... Άρα φταίη η οδήγηση που κάνουμε και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το ΣΚ φεύγω εκτός, και θα δοκιμάσω να είμαι όσο πιο ελαφροπόδης γίνεται. Αν τα καταφέρω, θα σας πω τα αποτελέσματα με την επιστροφή...

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76809 από dragonfighter
Εντός πόλης πάει 11λίτρα δυστυχώς! 55 λίτρα ρεζερβουάρ. Λόγω κέντρου πάντα!
Εκτός πάει γύρω στα 8,5l/100.

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76811 από Manolis
Τώρα μάλιστα!!! Συμφωνούμε...
Τα άλλα νούμερα που ειπώθηκαν μου φάνηκαν λίγο too good to be true...
Θα το δοκιμάσω όμως στην εθνική, αλλά δεν με βλέπω να πέφτω κάτω από 8...
Με άλλα λόγια, δεν πιστεύω να δω ποτέ να γράφει με ένα ρεζερβουάρ τα 800-900 κλμ...

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #76836 από dragonfighter
Ξέχασα να αναφέρω ένα βασικό παράγοντα για την κατανάλωση που έγραψα παραπάνω. Χρησιμοποιώ τον αυτόματο κλιματισμό συνέχεια. Αν Mikeles τον χρησιμοποιείς και συ συνέχεια, τότε είναι φυσιολογική η κατανάλωση σου, αν όχι, τότε μάλλον είναι πολύ βαρύ το πόδι σου! χαχαχα χαχαχα

Γιάννης 1.4 TSI

Συντονιστές: nikitas tsi