Re:Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84368 από Parmast
Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης δημιουργήθηκε από Parmast
Καλώς σας βρήκα φίλοι! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το υφασμα του καλύμματος της ηλιοροφης έχει πέσει. Παραθέτω και σχετική φωτο για να καταλάβετε. Έχει πάθει κάνεις κάτι αντίστοιχο; Εάν Ναι πως το λύσατε; πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν αλλαγή 560€.

Το συνημμένο αρχείο δε βρέθηκε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84369 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Δεν υπάρχει φωτογραφία!

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84370 από Parmast
Απαντήθηκε από Parmast στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Ζητώ συγγνώμη. Κάτι είχα κάνει λάθος. Νομίζω τώρα όλα καλά!

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84371 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Άσχημο..περαστικά!Σχεδόν σε όλους έχουν θέμα με ρωγμές κλπ αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά βλέπω..
Από καναν ταπετσέρη πήρες τιμή;Γιατί για 560€ καθόμουν και χωρίς χαχαχα

Γιάννης 1.4 TSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Vempire_G4

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84375 από Parmast
Απαντήθηκε από Parmast στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Άστα να πάνε. Πήγα σε 4 ταπετσερηδες. Ο ένας μόνο το αναλαμβάνει και αυτός τύπου να το δουμε βημα βημα και με επιφύλαξη κλπ. Δεν έχω πρόβλημα να το έβγαζα εντελώς και να έβαζα μια πολύ σκούρα μεμβράνη. Αλλά θα λυθεί το θέμα; Γιατί τώρα ούτε το κάμπριο δουλεύει ούτε τίποτα.

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84376 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης

Parmast έγραψε: Άστα να πάνε. Πήγα σε 4 ταπετσερηδες. Ο ένας μόνο το αναλαμβάνει και αυτός τύπου να το δουμε βημα βημα και με επιφύλαξη κλπ. Δεν έχω πρόβλημα να το έβγαζα εντελώς και να έβαζα μια πολύ σκούρα μεμβράνη. Αλλά θα λυθεί το θέμα; Γιατί τώρα ούτε το κάμπριο δουλεύει ούτε τίποτα.

Έχω ρωτήσει για σκούρα μεμβράνη κι εγώ γιατί έχω ραγίσματα στην ταπετσαρία και η απάντηση σε αρκετά μαγαζιά ήταν ότι επειδή είναι ήδη φιμέ βαμμένο, δεν χρειάζεται.
Υπάρχει περίπτωση αν βάλεις έξτρα μεμβράνη να ανέβει η θερμοκρασία του συγκεκριμένου υαλοπίνακα και να έχεις θέμα με ράγισμα στο τζάμι..
Το βρίσκω υπερβολικό βέβαια αλλά αυτή η απάντηση ήταν από 3 ή 4 μαγαζιά με χρόνια στον χώρο..

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84379 από Parmast
Απαντήθηκε από Parmast στο θέμα Re:Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Πάντως αυτό που παρατηρώ τώρα που στην ουσία δεν έχω συρόμενο κάλυμα οροφής το φιμέ τζάμι όπως είναι εργοστασιακό δεν κάνει τίποτα τις καλοκαιρινές ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84380 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Re:Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
@Parmast εγώ έχω βάλει φιμέ παντού εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ και κόβει πολύ την θερμότητα,και πραγματικά πολλές φορές δεν καταλαβαίνω καν ότι δεν έχω τραβήξει το κάλυμμα ! Βέβαια εγώ τις πέρασα σε επώνυμη εταιρία και όχι όπου να ναι και όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά !

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84381 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:Re:Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης

Anargyros έγραψε: @Parmast εγώ έχω βάλει φιμέ παντού εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ και κόβει πολύ την θερμότητα,και πραγματικά πολλές φορές δεν καταλαβαίνω καν ότι δεν έχω τραβήξει το κάλυμμα ! Βέβαια εγώ τις πέρασα σε επώνυμη εταιρία και όχι όπου να ναι και όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά !

Αναργυρε οι περισσότεροι εδώ μέσα όταν έχουν πάρει ένα αυτοκίνητο καινούργιο και έχουν δώσει κοντά στα 30 χιλιάρικα, δεν βάζουν κινέζικες μεμβράνες.. Και οι δικές μου επώνυμες και με πιστοποίηση είναι και ακριβή σειρά. Η θερμότητα που μαζεύει το τζάμι είναι το πρόβλημα. Η ζέστη και οι υπεριώδης ακτίνες του ήλιου περνάνε από το μπροστά τζάμι.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84384 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Re:Re:Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Εε εντάξει σιγά βάζεις ένα κάλυμμα μπροστά ή δεν το βάζεις στον κόντρα ήλιο και είναι μια χαρά ! Το κύριο θέμα με τα φιμέ δεν είναι το καλοκαίρι αλλά ο χειμώνας που πραγματικά όταν μπαίνεις μέσα κάνει 2 φορές περισσότερο κρύο απ ότι έξω .

Περισσότερα
2 Χρόνια 8 Μήνες πριν #85816 από dlamaris
Απαντήθηκε από dlamaris στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Γεια σε όλους..Ήθελα να ξαναθίξω το θεμα σχετικά με το κάλυμμα της ηλιοροφής..Έχουμε κάποιον που έχει βρει κάποια λύση (εκτός από την λύση της αντιπροσωπείας) για την επιδιόρθωση τον ρωγμών; Όταν έχει ήλιο και τραβάω του κάλυμμα βλέπω αυτές τις ρωγμές και μου χαλάει η διάθεσή ρε παιδιά..Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι μια λεπτομέρεια που δείχνει λίγο άσχημα..

Περισσότερα
2 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85817 από totio
Απαντήθηκε από totio στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Είχα πέτυχει στο facebook έναν που έκανε αλλαγή με 250 ευρώ, δεν εχω εικόνα από άποψη ποιότητας / εγκατάστασης. Αν δεν κάνω λάθος στην αντιπροσωπεία είναι διπλή + η τιμή. www.facebook.com/gro.../  

Αν κάνει κάποιος αλλαγή να μας δώσει τα φώτα του. 

Silver 1.6 FSI, 2006

Περισσότερα
2 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85827 από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
250 ευρώ πιστευω ειναι παρα πολλα για τη συγκεκριμένη δουλειά. Ολο το θεμα ειναι να βγει το συρομενο και να το πας σε εναν ταπετσερη

Περισσότερα
2 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85828 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Δεν μπορώ να το βρω,αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιον στο εξωτερικό,που απλά έβαλε ένα λεπτό μαύρο ορθογώνιο αφρολεξ από πάνω χωρίς να βγάλει το συρόμενο κάλυμμα,και δεν φαινόταν τίποτα..

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
2 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85829 από totio
Απαντήθηκε από totio στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Και όμως έχει αρκετό λύσιμο από τι έχω ψάξει.. δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Και δεν θέλω να ανοίξω το σημείο γιατί πολλά μπορούν να πάνε στραβά.Καλή ακούγεται η πατέντα με το αφρολέξ. 

Silver 1.6 FSI, 2006

Περισσότερα
2 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85830 από dlamaris
Απαντήθηκε από dlamaris στο θέμα Συρόμενο κάλυμμα ηλιοροφης
Εγώ πάντως στο παρελθόν είχα πάει σε ταπετσιερη για να ρωτησω αλλά δεν το αναλάμβανε.Μου είπε να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο συνεργείο για να αφαιρεθεί ολόκληρη η ηλιοροφή και μετα θα μπορούσε να επισκευάσει το κάλυμμα..και αμέσως μετά εννοείται θα πρέπει να ξανατοποθετηθει η ηλιοροφη απο το συνεργειο.Φοβηθηκα όμως ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία..θα φτιάξουμε το σκίαστρο αλλά θα χαλάσουμε κάτι άλλο,επομένως το άφησα έτσι..
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": totio, gorinos, polivios89

Συντονιστές: nikitas tsi