Ανάκληση για αερόσακους

Περισσότερα
1 Χρόνος 11 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 11 Μήνες πριν #85959 από AnP
Ανάκληση για αερόσακους δημιουργήθηκε από AnP
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ....
Αν και κάτοχος ενός 1.4 tsi (122) Eos από το 2010 και αρκετά χρόνια μέλος του φόρουμ εντούτοις πρώτη φορά δημοσιεύω κάτι, πιο πολύ με την μορφή πληροφορίας και ενημέρωσης (για όσους δεν γνωρίζουν γιατί και εγώ τυχαία το έμαθα) σχετικά με ανάκληση που έχει βγάλει η VW για τους αερόσακους για πολλά μοντέλα της (μεταξύ των οποίων και το EOS) από το 2005 έως το 2018.
Συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της VW στην Ελλάδα έχει ανακοινωθεί το εξής: Εφαρμογή τεχνικών μέτρων αερόσακων Takata.Οι ανακλήσεις ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο, ως συνέπεια του κινδύνου πρόκλησης θανατηφόρου τραυματισμού, λόγω των ελαττωματικών αερόσακων Takata επηρεάζουν επίσης τα μοντέλα Volkswagen. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και να ελέγξετε εάν το όχημά σας επηρεάζεται.Παραθέτω το link για να ελέγξετε με τον αριθμό VIN αν το όχημά σας εμπίπτει σε αυτή την ανάκληση.
www.volkswagen.gr/el...l

Επειδή το δικό μου εμπίπτει βάσει του VIN όπως προκύπτει από τον παραπάνω σύνδεσμο, επικοινώνησα με την Καρέντα (Μηλιαράκη) να τους ενημερώσω και να με κατευθύνουν σχετικά.
Η απάντηση που έλαβα από την κοπέλα στο κέντρο ήταν ότι δεν φαίνεται κάτι στο δικό τους σύστημα με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας που μου ζήτησε (αλλά και τον αριθμό VIN) και θα επικοινωνούσε με το τεχνικό τους τμήμα και θα με ενημέρωνε.
Όταν με πήρε πίσω επέμενε ότι δεν εμφανίζεται κάτι στο σύστημά τους. Της ζήτησα ένα email να της προωθήσω να δει ιδίοις όμμασι το αποτέλεσμα της αναζήτησης και ότι αναφέρει ρητά να επικοινωνήσω με εξουσιοδοτημένο για ραντεβού και τέλος πάντων αν δεν είναι να μου το αναφέρουν ρητώς και γραπτώς απατώντας στο email που της έστειλα....
μαντέψτε...ακόμα περιμένω.
Θα αφήσω και την αυριανή ημέρα να κυλίσει και αν δεν έχω απάντηση θα στείλω τη σχετική στιχομυθία στην Kosmocar ως επίσημο εισαγωγέα να λάβει γνώση για τους μεταπωλητές της.
Ελπίζω να μην κούρασα με το μακροσκελές μου μήνυμα...
Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει ήδη κατηγορία για το θέμα την οποία δεν βρήκα με την αναζήτηση αλλά θεώρησα το συγκεκριμένο ζήτημα αρκετά σοβαρό ώστε να μην ενημερώσω ιδίως στο ενδεχόμενο να ισχύει και ο κόσμος να μην έχει ενημερωθεί!
Ανδρέας

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": vabatzis, totio

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 11 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 11 Μήνες πριν #85960 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Ανάκληση για αερόσακους
Ευχαριστούμε για τη πληροφορισ,εγώ έχω 2 αυτοκίνητα VW,το EOS και ένα Golf 1.6 tdi του 2014.
Τα κοίταξα και τα δύο είναι ΟΚ,δεν έχουν κατασκευαστικο ελλατωμα

Νikitas TSi

Περισσότερα
1 Χρόνος 11 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 11 Μήνες πριν #85961 από AnP
Απαντήθηκε από AnP στο θέμα Ανάκληση για αερόσακους
Είσαι από τους τυχερούς φαίνεται ιδίως αν αναλογιστείς ότι έχεις 2 οχήματα της εταιρείας...

Πάντως καλό θα είναι σε κάποια μετέπειτα χρονική στιγμή να κάνεις έναν επανέλεγχο για να έχεις τα κεφάλι σου ήσυχο γιατί όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο σημείο της αναζήτησης του VIN
"... Ο έλεγχος αυτός θα πρέπει να πραγματοποιείται τακτικά, καθώς οι λίστες οχημάτων ενημερώνονται συχνά..."

Επίσης, να αναφέρω ότι το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό όπως φαίνεται από δημοσιεύματα καθώς έχει υπάρξει ήδη ένας αριθμός νεκρών καθώς και ένας αρκετά μεγάλος αριθμός τραυματιών...

Συντονιστές: nikitas tsi