- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Νέα κεντρική κονσόλα
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
coo έγραψε:
Σε SKODA που λέει και ο JimmyAthinaios μπορεί να ταιριάζει αλλά σε vw θα ήταν μπλιαχ! :fart:
Ωχ με επικυρήξανε στα μέρη μου!!!!
χαλαρά. Αφίσες και τα σχετικά. :PPP
Δημήτρης
- KostiSs13
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
KostiS
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Επίσης ενημέρωσε την υπογραφή σου και το avatar σου
Καλως ήρθες στην παρεα μας
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Ως προς το θέμα μας τώρα. Θυμάσαι τί εβδομάδα παραγωγής είναι το αυτοκίνητό σου; Το ραδιο-cd που βλέπεις είναι το RCD-310. Είναι κάτι το οποίο έρχεται από τα μοντέλα '08 και μετά. Δεν έχει να κάνει με τη κεντρική κονσόλα. Ως προς το τιμόνι είσαι σίγουρος ότι είναι το καινούριο και όχι το παλιό; Πολυλειτουργικά τιμόνια υπήρχαν και πριν από το συγκεκριμένο "νέο" τιμόνι.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να άλλαξουν τον χρωματισμό στις οθόνες του κλιματισμού με άσπρες...
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Τωρα για τον κλιματισμο,σου εμφανιζει τις λειτουργιες του στο ραδιοφωνο η στις οθονιτσες του κλιματισμου?
Δες και το RCD-310 με πληροφοριες κλιματισμου
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Νikitas TSi
- andreas73
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- rallakias
- Senior Μέλος
-
Τα αυτοκινητα που κατασκευαστηκαν πριν την 22η εβδομαδα του 2009 ειχαν το παλιο τιμονι και τον παλιο κλματισμο.
Την 22η εβδομαδα του 2009 μεταξυ των αλλαγων προστεθηκε και το νεο τιμονι με την λευκη MFI στο καντραν.
Την 45η εβδομαδα του 2009 μεταξυ των αλλαγων προστεθηκε και ο νέος κλιματισμος .
Συμπερασμα:
Ο φίλος μας με τα greeklish ειναι κατοχος ενος αυτοκινητου VW κατασκευης 22ης εως 45ης εβδομαδας του 2009.Τοσο απλά ,τοσο καλά.Δεν προκειται περι συνομωσιας κτλ....
Σημ1:Το ποστ του KostiSs13 δεν το ειχα διαβασει γιατι ειναι μακροσκελες και σε greeklish και ηθελα να αποφυγω απο το να ''βγάλω τα ματια μου''.Μετα τα διαδοχικα σας ποστ το διαβασα ,αναγκαστικά. :klaps:
Σημ2:Μετα την 22η εβδομαδα του 2010 θα αλλάξουν καποια χρώματα , θα προστεθει στανταρ ''Hill hold'' , το λογοτυπο tsi θα ειναι πλέον ολο κοκκινο στο 160αρι , θα μπει δευτερο λαμπακι ESP στο καντραν ,στανταρ σε ολα ενδειξη σκασμενου ελαστικου (μάλλον TPMS) και αλλα......
- KostiSs13
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
επισης θελω να ρωτησω τον corbil που μπορω να διορθωσω την υπογραφη μου και ν αλλαξω το avatar mου..πηγα εκει που λεει "προφιλ" αλλα δεν μπορεσα να αλλαξω κατι δεν μου εχει επιλογη για να συμπληρωσω την υπογραφη μου κ επισης τ avatar δεν αλλαζε..επελεγα φωτο αλλα δεν αλλαζε..δεν ξερω γιατι.αν γνωριζεις κατι πες μου.!
KostiS
- KostiSs13
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
***Επιμένεις βλέπω με τα greeklish edited by corbil***
KostiS
- webmaster
-
- Αποσυνδεμένος
- Administrator
-
vabatzis έγραψε:
Φίλε KostiSs13 η επαναλαμβανόμενη χρήση greeklish παρόλες τις συνεχόμενες προειδοποιήσεις των συντονιστών είναι λόγος διαγραφής του λογαριασμού σου σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας και συμμετοχής στο VWEOS.GR. Σε παρακαλώ να σεβαστείς τους κανόνες γραφής όπως κάνουν και όλα τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα.
KostiSs13 έγραψε:
ποια greeklish ρε φιλε θα με τρελανεις.???την πρωτη φορα μονο το εγραψα ετσι που δεν ηξερα..εχω ποσταρει αλλα 3-4 μηνυματα και ειναι σε ελληνικα..!! δηλαδη εσυ στα τελευταια μηνυματα μου που ειδες να γραφω με greeklish..??
Corbil έγραψε:
1o σου μήνυμα paides eimai kainourios stn parea sas..molis pira t diko m Eos meta apo polu "polemo" edw st spiti..emena exei t timoni(exei k xeiristiria st panw opws akrivws stn fwto) k ta organa (kantran) etsi opws einai sts prosfates fwto k epeisis i othoni (CD player) einai auti i kainourgia m t mauro gurw gurw alla i konsola klimatismou einai opws t palia..m 3 stroggula katw katw..dn kserw ti kai pws..gt exei mono t ena k oxi t allo, an k etsi opws eida tn kainourgia konsola klimatismou dn m arese.mporw n pw pws mallon s kalo m vgike..!!
2o σου μήνυμα Paides o anemothwrakas autos dn mporw n katalavw t akrivws prosdidei.?gt tn xreiazesai apo pisw sou diladi.?se ti voithaei.?
3o σου μήνυμα asto to vrika
άστο το βρήκα
***Επιμένεις βλέπω με τα greeklish edited by corbil***
Δηλαδή πόσες φορές θέλεις να σου γίνει παρατήρηση για να καταλάβεις τους κανόνες που συνομιλούμε όλοι εδω μέσα και να τους σέβεσαι όπως όλοι οι άλλοι?
Και τα ρε φίλε ειναι λίγο νωρίς να τα λές, μιας και δεν έχουμε αναπτύξει και τόση οικειότητα μεταξύ μας ακόμα.
Σ ευχαριστώ....και προσπάθησε στο μέλλον να γράφεις με Ελληνικά
nikitas tsi έγραψε:
To oτι στα διορθωσε το mod team αυτο δεν σημαινει οτι δεν τα εγραψες.
Το offtopic κλεινει εδω.
KostiSs13 έγραψε:
Ναι ηταν αυτα τα 2 πρωτα ποστ που εγιναν την πρωτη μερα..αλλα απο τοτε που μου το ειπατε δεν ξαναεγραψα greeklish..οσο γι'αυτο το "αστο το βρηκα" δεν θυμαμαι να τ εγραψα σε greeklish.απλα ειχα ρωτησει πιο πανω πως κανω καποιες δοιρθωσεις στο προφιλ μου τις οποιες εσεις μου επισημανατε να κανω και απλα ετυχε τελικα να το βρω κ ενημερωσα.ισως και να ηταν greeklish οπως λεει και ο Νικιτας TSi..αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο και απλα παραξενευτηκα γιατι εσυ μου ελεγες παλι για τα greeklish ενω δεν υπηρχε καποιο αλλο ποστ μου (περαν των 2 πρωτων που οπως ειπα δεν γνωριζα) και λεω δεν παιζει πλακα μου κανει..Τελος παντων ολα οκ.!και συγνωμη αν παρεξηγηθηκες ή εστω αν σε πειραξε το "ρε φιλε" ετσι και αλλιως δεν το ελεγα με υφακι απλα ετσι μιλαω γενικα, το χρησιμοποιω πολυ καθημερινα..δεν υπαρχει λογος.
Ελα τελος το ομως, πολυ το κουρασαμε.
γεια χαρα.!
3. Τα μηνύματα είναι υποχρεωτικό να είναι γραμμένα σε εναλλαγή πεζών – κεφαλαίων και όχι αποκλειστικά κεφαλαία. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι φωνάζετε, οπότε η συνεχή χρήση των κεφαλαίων είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Επίσης καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στις δημοσιεύσεις δημιουργώντας πρόβλημα στη λειτουργία του φόρουμ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η χρήση greeklish, δηλαδή ελληνικών λέξεων γραμμένων με αγγλικά γράμματα, όπως επίσης και η σύνθεση προτάσεων σε ξένη γλώσσα. Τα όποια μηνύματα γράφονται με greeklish θα διαγράφονται και θα ενημερώνεται ο χρήστης με ΡΜ!
Παρακαλώ πολύ να κλείσουν τα offtopic. Για πιθανή περαιτέρω άμεση επικοινωνία υπάρχουν τα pm.
Επιστροφή στο θέμα