Να και κάτι που δεν ήξερα
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
ρε παιδια κοροιδευομαστε τωρα η vw πουλαει τα περισσοτερα αυτοκινητα και σου λεει ο ταπετσαρης (που μπορει να θελει να σε επειρεασει ) οι καρεκλες ειναι ολες δερμα μιλησα με τον φιλο μου της αντιπροσωπειας.Και μου εδειξαν πως ειναι η δερματινη σε σχεση με το δερμα και ειναι εσθητη η διαφορα με το ματι και οταν αγορασα τα αυτοκινητο μου εδειξαν τα αξεσουαρ καθαρισμου και ειχε για δερμα οχι για δερματινη
Πάντως και η Mercedes στον κατάλογο γράφει δέρμα και το αυτοκίνητο σου έρχεται με δέρμα και δερματίνη (τουλάχιστον στην έκδοση C200 AMG-L) σε ορισμένα σημεία τα οποία είναι τα προφανή και πιο επικύνδυνα για γρήγορη φθορά από το μπες-βγες κλπ. Επέτρεψέ μου να το γνωρίζω αυτό από ...πείρα.
Δεν πρόκειται για κοροϊδία, έτσι είναι η τακτική των εταιρειών για να μη σκίζονται γρήγορα και εύκολα τα δέρματα.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- tomary
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Θωμάς EOS TSI
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Ο φίλος σου στην αντιπροσωπεία Αντρέα ειναι πωλητής ή τεχνικός? Το ρωτάω διότι εδώ στην Ελλάδα οι τύποι στις αντιπροσωπείες μας, περί Eos δε σκαμπάζουν και πολλά πράγματα.
Τελικά η διαφορά των Vienna από τα Nappa ειναι οτι τα Nappa ειναι φυσικά καλύτερη ποιότητα δέρματος και ειναι ποιο μαλακά στην υφή.Η δερματίνη ειναι η ποιο σκληρή κι απ τα 2.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- aceoscy
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- aceoscy
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009
- marios_eos_160ps
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Θα συμφωνήσω με τον Μάριο, κι εγώ έτσι ξέρω. Από Γρατσία μου είχαν πει ακριβώς τα ίδια...Εμένα πάντως μου είχαν πει όταν έκανα την παραγγελιά για τις διαφορές nappa και vienna.Tο nappa είναι ελαφρός καλύτερης ποιότητας, το nappa σε κάποια σημεία έχει vienna λόγο φθοράς ενώ το vienna έχει δερμάτινη και ως σημαντικότερη διάφορα ο υπάλληλος τόνισε το πόσο μαλακό είναι το nappa σε σχέση με το vienna. Mε απλά λόγια ο ποπός μας βουλιάζει περισσότερο στο nappa σε σχέση με το Vienna.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Λοιπόν παίδες ο ταπετσέρης έλεγε τελικά την αλήθεια αλλα όχι όλη.
Όπως προείπε και ο Βασίλης τελικά τα Vienna ειναι δερμάτινα αλλά σε ποσοστό.
Δερματίνη είναι .....τα πλαϊνα στις πόρτες οι πλάτες των καθισμάτων μαζί με τα πλαϊνά και τα πίσω προσκέφαλα και το υποβραχιόνιο συν τα πλαϊνα του πίσω υποβραχιόνιου..
Δέρμα είναι .........όλα τα υπόλοιπα μέρη του καθίσματος σύν το κεντρικό μέρος του πίσω υποβραχιόνιου.
Η διαφορά γίνεται αισθητή όταν αγγίξεις τα 2 διαφορετικά μέρη. Η δερματίνη είναι ποιο σκληρή στην υφή και το δέρμα ποιο μαλακό και γλιστράει. Επίσης το δέρμα μετά απο αρκετή χρήση κάνει ραγάδες ενω στη δερματίνη δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα
Αυτά τα εξακρίβωσα σήμερα απο 2ο ταπετσέρη. Δεν μπορεί και οι 2 να κάνουν τόσο λάθος
Και δεν με έπαιρνες ένα τηλέφωνο να μην χάσεις άδικα τον ύπνο σου;; Γιατί νομίζω ότι κάπου το είχα ξαναπει αυτό; Μήπως στο θέμα με τα aftermarket δερμάτινα καθίσματα; Δεν θυμάμαι... Πάντως σίγουρα το είχα αναφέρει κάπου.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος