Να και κάτι που δεν ήξερα

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30348 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
aceoscy έγραψε:

ρε παιδια κοροιδευομαστε τωρα η vw πουλαει τα περισσοτερα αυτοκινητα και σου λεει ο ταπετσαρης (που μπορει να θελει να σε επειρεασει ) οι καρεκλες ειναι ολες δερμα μιλησα με τον φιλο μου της αντιπροσωπειας.Και μου εδειξαν πως ειναι η δερματινη σε σχεση με το δερμα και ειναι εσθητη η διαφορα με το ματι και οταν αγορασα τα αυτοκινητο μου εδειξαν τα αξεσουαρ καθαρισμου και ειχε για δερμα οχι για δερματινη

Πάντως και η Mercedes στον κατάλογο γράφει δέρμα και το αυτοκίνητο σου έρχεται με δέρμα και δερματίνη (τουλάχιστον στην έκδοση C200 AMG-L) σε ορισμένα σημεία τα οποία είναι τα προφανή και πιο επικύνδυνα για γρήγορη φθορά από το μπες-βγες κλπ. Επέτρεψέ μου να το γνωρίζω αυτό από ...πείρα.
Δεν πρόκειται για κοροϊδία, έτσι είναι η τακτική των εταιρειών για να μη σκίζονται γρήγορα και εύκολα τα δέρματα.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30391 από tomary
Απαντήθηκε από tomary στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
Στα εργοστασιακα nappa δεν ειναι ολες οι περιοχες nappa. Τα πλαινα στα καθισματα ειναι ποιοτητας vienna. για τα vienna δεν ξερω αν ειναι οντος δερματινη, γιατι οι πλατες απο τα καθισματα που ειναι δερματινη (βγαζει μάτι!) εχουν τρελη διαφορα απο τα πλαινα!

Θωμάς EOS TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30394 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
Δε ξέρω παιδιά απο δέρματα και γούνες, πάντως ο τύπος μου το έφτιαξε πάλι σαν καινούργιο. Ούτε στάμπες πια ούτε τιποτα κι ολα αυτά με 50 €.

Ο φίλος σου στην αντιπροσωπεία Αντρέα ειναι πωλητής ή τεχνικός? Το ρωτάω διότι εδώ στην Ελλάδα οι τύποι στις αντιπροσωπείες μας, περί Eos δε σκαμπάζουν και πολλά πράγματα.
Τελικά η διαφορά των Vienna από τα Nappa ειναι οτι τα Nappa ειναι φυσικά καλύτερη ποιότητα δέρματος και ειναι ποιο μαλακά στην υφή.Η δερματίνη ειναι η ποιο σκληρή κι απ τα 2.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30399 από aceoscy
Απαντήθηκε από aceoscy στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
Φιλε Πανο ειναι απο τους τεχνικος και τους στελνουν και σεμηναρια αφου για να φανταστεις τους πηρα για την οροφη οταν εμπαιναν μερικες σταγονες και γνωστης του θεματος το εφτιαξε αμεσως και πολλα.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αντιπροσωποια

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30400 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
Αυτό ειναι πολύ ευχάριστο Αντρέα. Ειναι πολύ καλό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που ξέρουν.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30407 από aceoscy
Απαντήθηκε από aceoscy στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
Ξερουν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα ειναι μονοπωλειο και ειναι πολυ ακριβα ολα

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

• marios_eos_160ps
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30415 από marios_eos_160ps
Απαντήθηκε από marios_eos_160ps στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
Εμένα πάντως μου είχαν πει όταν έκανα την παραγγελιά για τις διαφορές nappa και vienna.Tο nappa είναι ελαφρός καλύτερης ποιότητας, το nappa σε κάποια σημεία έχει vienna λόγο φθοράς ενώ το vienna έχει δερμάτινη και ως σημαντικότερη διάφορα ο υπάλληλος τόνισε το πόσο μαλακό είναι το nappa σε σχέση με το vienna. Mε απλά λόγια ο ποπός μας βουλιάζει περισσότερο στο nappa σε σχέση με το Vienna.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30420 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
marios_eos_160ps έγραψε:

Εμένα πάντως μου είχαν πει όταν έκανα την παραγγελιά για τις διαφορές nappa και vienna.Tο nappa είναι ελαφρός καλύτερης ποιότητας, το nappa σε κάποια σημεία έχει vienna λόγο φθοράς ενώ το vienna έχει δερμάτινη και ως σημαντικότερη διάφορα ο υπάλληλος τόνισε το πόσο μαλακό είναι το nappa σε σχέση με το vienna. Mε απλά λόγια ο ποπός μας βουλιάζει περισσότερο στο nappa σε σχέση με το Vienna.

Θα συμφωνήσω με τον Μάριο, κι εγώ έτσι ξέρω. Από Γρατσία μου είχαν πει ακριβώς τα ίδια...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #31315 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Να και κάτι που δεν ήξερα
Corbil έγραψε:

Λοιπόν παίδες ο ταπετσέρης έλεγε τελικά την αλήθεια αλλα όχι όλη.
Όπως προείπε και ο Βασίλης τελικά τα Vienna ειναι δερμάτινα αλλά σε ποσοστό.
Δερματίνη είναι .....τα πλαϊνα στις πόρτες οι πλάτες των καθισμάτων μαζί με τα πλαϊνά και τα πίσω προσκέφαλα και το υποβραχιόνιο συν τα πλαϊνα του πίσω υποβραχιόνιου..
Δέρμα είναι .........όλα τα υπόλοιπα μέρη του καθίσματος σύν το κεντρικό μέρος του πίσω υποβραχιόνιου.

Η διαφορά γίνεται αισθητή όταν αγγίξεις τα 2 διαφορετικά μέρη. Η δερματίνη είναι ποιο σκληρή στην υφή και το δέρμα ποιο μαλακό και γλιστράει. Επίσης το δέρμα μετά απο αρκετή χρήση κάνει ραγάδες ενω στη δερματίνη δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα
Αυτά τα εξακρίβωσα σήμερα απο 2ο ταπετσέρη. Δεν μπορεί και οι 2 να κάνουν τόσο λάθος

Και δεν με έπαιρνες ένα τηλέφωνο να μην χάσεις άδικα τον ύπνο σου;; Γιατί νομίζω ότι κάπου το είχα ξαναπει αυτό; Μήπως στο θέμα με τα aftermarket δερμάτινα καθίσματα; Δεν θυμάμαι... Πάντως σίγουρα το είχα αναφέρει κάπου.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi