- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ταπετσαρια πορτας συνοδηγου.
- gazza307
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Constantinos-vw eos 2.0 FSI
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #33262
από gazza307
Ταπετσαρια πορτας συνοδηγου. δημιουργήθηκε από gazza307
Γνωριζει καποιος εαν η ταπετσαρια της πορτας αμα την λυσεις ειναι ενα κομματι η μπορει να ειναι περισσοτερα..?
προκειται να αλλαξω το πλαινο διοτι εχει υποστει μια πολυ περιεργη φθορα το πλαστικο μερος επανω,ακριβως στο τελειμα της πορτας προς τον καθρεπτη...
τι γινεται με το δερμα στα πλαγια θα πρεπει να παω να μου βαλουν νεο δερμα στο καινουργιο πλαινο της πορτας?
θα μπορει να μπει το ιδιο που εχω τωρα?διοτι αν βαλω καινουργιο θα υπαρχει μια σχετικη δυχρωμια..
προκειται να αλλαξω το πλαινο διοτι εχει υποστει μια πολυ περιεργη φθορα το πλαστικο μερος επανω,ακριβως στο τελειμα της πορτας προς τον καθρεπτη...
τι γινεται με το δερμα στα πλαγια θα πρεπει να παω να μου βαλουν νεο δερμα στο καινουργιο πλαινο της πορτας?
θα μπορει να μπει το ιδιο που εχω τωρα?διοτι αν βαλω καινουργιο θα υπαρχει μια σχετικη δυχρωμια..
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #33265
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Ταπετσαρια πορτας συνοδηγου.
Η ταπετσαρια βγαινει μονοκομματα.
Νikitas TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #33267
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Ταπετσαρια πορτας συνοδηγου.
Η ταπετσαρία είναι ένα κομμάτι, εκτός αν τη ζορίσεις οπότε μπορεί να γίνει και περισσότερα...
Το δέρμα αν είναι από το εργοστάσιο θα έρεθ πακέτο με το πλαινο βάση πλαισίου...
Αν το έχεις βάλει μετά μπορεί να μπεί το ίδιο που έχεις αλλά θα παίξει κόψε ράψε..
Το δέρμα αν είναι από το εργοστάσιο θα έρεθ πακέτο με το πλαινο βάση πλαισίου...
Αν το έχεις βάλει μετά μπορεί να μπεί το ίδιο που έχεις αλλά θα παίξει κόψε ράψε..
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Συντονιστές: nikitas tsi