Καθαρισμός ταμπλό
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4922
από Coo
Δημήτρης
Καθαρισμός ταμπλό δημιουργήθηκε από Coo
Μύθοι και πραγματικότητα....
Ρε παιδιά, τί χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό του ταμπλό ή τί προτείνετε; Έχω ακούσει πολλές απόψεις, αλληλοσυγκρουόμενες τις περισσότερς φορές. Από τη μία άλλοι μιλούν για κανονική σιλικόνη που γυαλίζει το πλαστικό και το τρέφει.... Άλλοι προτιμούν τα σπρέϊ (προφανώς και αυτά έχουν σιλικονούχες ουσίες) τα οποία με ένα πανάκι υπόσχονται "παπάδες' και ευκολία... Και τώρα τελευταία έχω προσέξει σε μαγαζιά κάτι σφουγγαράκια 'ειδικά για τον καθαρισμό του ταμπλό'...... Υπάρχει και ο κλασσικός τρόπος, με ένα βρεγμένο δέρμα....
Ποιό είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο τελικά; Εσείς πώς καθαρίζετε;
:wacko:
Ρε παιδιά, τί χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό του ταμπλό ή τί προτείνετε; Έχω ακούσει πολλές απόψεις, αλληλοσυγκρουόμενες τις περισσότερς φορές. Από τη μία άλλοι μιλούν για κανονική σιλικόνη που γυαλίζει το πλαστικό και το τρέφει.... Άλλοι προτιμούν τα σπρέϊ (προφανώς και αυτά έχουν σιλικονούχες ουσίες) τα οποία με ένα πανάκι υπόσχονται "παπάδες' και ευκολία... Και τώρα τελευταία έχω προσέξει σε μαγαζιά κάτι σφουγγαράκια 'ειδικά για τον καθαρισμό του ταμπλό'...... Υπάρχει και ο κλασσικός τρόπος, με ένα βρεγμένο δέρμα....
Ποιό είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο τελικά; Εσείς πώς καθαρίζετε;
:wacko:
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4923
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Καθαρισμός ταμπλό
Τίποτα απ'όλα αυτά, ιδιαίτερα όσο το αυτοκίνητο είναι ακόμα καινούριο. Εγώ χρησιμοποιώ ένα πανάκι microfiber το οποίο έχω βρέξει σε καθαρό νερό. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του...
Όταν με το καλό περάσει ο καιρός, τότε είναι που χρειάζεται το σπρέι σιλικόνης, και όχι συνέχεια βέβαια...
Όταν με το καλό περάσει ο καιρός, τότε είναι που χρειάζεται το σπρέι σιλικόνης, και όχι συνέχεια βέβαια...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- serres tsi
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4938
από serres tsi
Απαντήθηκε από serres tsi στο θέμα Απ:Καθαρισμός ταμπλό
εγω να σου πω την αληθεια οσο ειναι χειμωνασ μονο με ενα βρεγμενο πανι το σκουπιζω και ειναι σαν καινουριο.αλλα το καλοκαιρι στο ταμπλο στα πλαστικα πανω απο τισ πορτες μεχρι και πισω απο τα πισω προσκεφαλα περναω γαλακτωμα (περιεχει και σιλικονη) που (υποτιθεται τουλαχιστον)μαλακωνει τα πλαστικα και δεν τα αφηνει να σκασουν απο τις υψηλες θερμοκρασιες.εχω δει σκασμενο πλαστικο απο τη ζεστη και ειναι μια αηδια.ξεφλουδιζεται στην αρχη και μετα κανει ζαρες σαν χιλιοφορεμενο παπουτσι:bye: .μια φορα πηρα σπρευ και το πεταξα οπως το πηρα γιατι αφησε λεκεδες και δεν ελεγε να αποροφηθει με τιποτα :booo:
Συντονιστές: nikitas tsi