- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
- Christaras
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ο νέος με το EOS είναι ωραίος!
Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Christaras
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps
- aris
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Και του χρόνου να'μαστε καλά :agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Τα νέα μέλη, τα παλιά μέλη...Οι υπέροχες κυρίες που μας συνόδευαν όλους...
Τελικά ο Πάνος το 'πε και το 'κανε...Το κέρδισε το φλουρί...
Όλα ήταν τέλεια...Για το φαγητό δεν έχω λόγια...
Εννοείται θα ξαναπάμε...
Ο καφές ηταν ότι έπρεπε...Η σοκολατόπιτα το ίδιο...
Να μαστε καλά να έχουμε πάντα τέτοια....
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Coo ----> Θα σε σιγυρίσω σε λίγο.Στο γράφω στα Ουγγρικα:: Milyen fajta volt a ló?
Βαγγέλη ----> Άψογος διοργανωτής :ole: :ole: :ole
Γελάδιε
> Και μαζί και μόνος εσύ αγόρι μου ξέρεις να γλεντάς τη ζωή.
Νικήτα
> Συμπάσχω μαζί σου :woohoo: :woohoo: Σπαϊρους
> Πήρες μια γεύση απο μια ήσυχη Κυριακάτικη Βόλτα :bye: :bye: :bye: Μήπως να το ξανασκεφτείς?
Λευτέρη
> Πάμε γι άλλα
Πασχάλη
> Φοβερή η μοντίφα με τα led. Έγραψες ιστορία εσύ κι ο χειρούργος
Πάνο----> Πολύ χαίρομαι που ξεφορτόθηκες το παλιοσαράβαλο.
Χρηστάρα και Εντυ, χαρηκα πολύ που σας γνώρισα απο κοντά εσας και τα τουτουνια σας. Εντυ το χεις φτιάξει πολύ ωραίο και το zenec είναι όλα τα λεφτά.
Roupas
> Καλωορισες και συ στις συναντήσεις μας. Απο δώ και μπρός ελπίζω να σ εχουμε πάντα στην τρελοπαρέα μας.
Πήλιο περίμενε μας σου ρχόμαστε!!!!!!!!
Και σαν ο τυχερός της χρονιάς, αφού βρήκα το φλουρί ευχομαι ο χρόνος αυτός να είναι γεμάτος υγεία αγάπη και μοντιφιές (οχι καγκουριές) για όλους μας και να μας βρεί και του χρόνου σε κάποιο άλλο μέρος να γιορτάζουμε έτσι πάλι όμορφα.
Ειστε καταπληκτική παρέα, και έτσι καταπλητικοί να μείνετε!!!!
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Παλια και καινουργια μελη εδεσαν αρμονικα,γνωρισαμε και δυο ακομα δεσποινιδες μελη του vweos.gr EOSlove nyxinyxi καi πραγματικα κριμα που δεν ακολουθησαν το κονβοι μας στο Vive Mar.
Περιμενουμε με ανυπομονησια την επομενη συναντηση παλιων και καινουργιων,παντα τετοια.
Τελικα δεν ειναι τυχαιο,ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!!!!!
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Milyen fajta volt a ló?
szabad tartású χαχαχα χαχαχα
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Corbil έγραψε:
Milyen fajta volt a ló?
szabad tartású χαχαχα χαχαχα
Ρε δεν παίζεστε... χαχαχα:ole: :ole: :ole:
Franz Kafka
Σπύρος
- rallakias
- Senior Μέλος
-
Δεν πειράζει-next time.
Καλή χρονιά στο κλάμπ μας και στα μέλη του.:clap:
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Franz Kafka
Σπύρος
- touzas088
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Ειναι πολυ συμαντικο πως ενα αμαξι και ενα φορουμ δημιουργησε μια παρεα, σημερα που δεν ξερουμε ουτε τον γειτονα μας :wall: ..
Υ.Γ. Special thx to Nikitas, για τις κωδικοποιησεις.
Και φυσικα ολη την παρεα!!
Έντυ
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Παροτι ειχα καιρο να ρθω στης συναντησεις...η χθεσινη συναντηση ηταν πολυ ωραια.
Ολα ηταν υπεροχα...Απο την επιλογη του μαγαζιου..μεχρι το συνολο της παρεας.
Αν και ζηλεψα κατι σοκολατοπιτες που αναφερε το γελαδι...στο καφε μετα που δεν ηρθα.
Αν και ξερω οτι ελειπε αυτο το Meganeos, απο το παρκινγκ που ειχαμε καταληψει...για να κλειση το σκηνικο.
Συνοψιζοντας...μπορει να μην κερδισα το φλουρι και να ειμουν ενα κοματι πισω...αλλα μου φερε και μενα τυχη μιας και βγηκαν σημερα τα αποτελεσματα που περιμενα και εχω περασει το πρωτο σταδιο...Γελαδιε σου ερχομαι!!!
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Να πω και εγω...
Παροτι ειχα καιρο να ρθω στης συναντησεις...η χθεσινη συναντηση ηταν πολυ ωραια.
Ολα ηταν υπεροχα...Απο την επιλογη του μαγαζιου..μεχρι το συνολο της παρεας.
Αν και ζηλεψα κατι σοκολατοπιτες που αναφερε το γελαδι...στο καφε μετα που δεν ηρθα.
Αν και ξερω οτι ελειπε αυτο το Meganeos, απο το παρκινγκ που ειχαμε καταληψει...για να κλειση το σκηνικο.
Συνοψιζοντας...μπορει να μην κερδισα το φλουρι και να ειμουν ενα κοματι πισω...αλλα μου φερε και μενα τυχη μιας και βγηκαν σημερα τα αποτελεσματα που περιμενα και εχω περασει το πρωτο σταδιο...Γελαδιε σου ερχομαι!!!
To καλύτερο φλουρί σου έκατσε !!! Μπράβο Λευτεράκη, συγχαρητήρια! Άντε να γίνει και αυτό που θέλεις και να σε καμαρώσουμε και με το Eos σου... :clap:
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Να πω και εγω...
Λευτέρη μπράβο!!! Μακάρι να φτάσεις ως το τέλος και να παραμείνεις ευχαριστημένος με την επιλογή σου...!!
Η συνάντηση παίδες ήταν όλα τα λεφτά!!!
Αρχικά πολλά μπράβο στον Βαγγέλη για την επιλογή του χώρου, όπου όλα ήταν άψογα!!! Φαγητό απλά τέλειο, εξυπηρέτηση επίσης άριστη!!
Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε λίγο πρόβλημα στον δρόμο γιατί ώρες ώρες τον μπλοκάραμε από τα αυτοκίνητα, αλλά δεν πειράζει. Γϊναμε θέαμα!! :lol:
Η παρέα όλα τα λεφτά!! Να ευχαριστήσω πολύ και τους καινούριους φίλους μας (γνωστούς μεν, αλλά πρώτη φορά σε συνάντηση...). Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
Θα μπορούσα να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά αλλά ένα είναι αυτό που μπορώ να πω σε όλους σας μαζί...
Ευχαριστώ για την όμορφη συνάντηση και το γέλιο που είχαμε!!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Christaras
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Περασαμε καταπληκτικα! Βαγγελη το φαγητο ηταν υπεροχο, κυριοι διαχειριστες η οργανωση αψογη, το κλιμα ζεστο και πολυ φιλικο.
Ειλικρινα δεν εχω λογια! Ηταν ολα τελειαααααααααα!!!!! Πραγματικα οσοι δεν ηρθαν εχασαν! :klaps:
Και ξερετε κατι?
Ενιωσα οτι γνωριζομασταν χρονια ολοκληρα! Ενιωσα οτι σας ηξερα! Ηταν πολυ περιεργο το συναισθημα! :PPPP
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολη τη παρεα του club!
Χαρηκα που σας γνωρισα ολους σας και να ειστε σιγουροι οτι αυτο το meeting ηταν μονο η αρχη! Επισης ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια που προσφερθηκαν να με βοηθησουν στις κωδικοποιησεις. :ole: GoodJob
Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σε αναμονή της επόμενης συνάντησης λοιπόν. FILARAKI
Δημήτρης
- Christaras
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Υ.Γ Οι φωτογραφιες ειναι πολυ ωραιες! Συγχαρητηρια στους φωτογραφους
Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι. Πως; Άγνωστο.
Το EOS είναι απλά το σημείο επαφής.
Και αυτό είναι κάτι που όσο και να το περιγράφεις στο forum δεν μπορείς να το καταλάβεις πλήρως αν δεν το νιώσεις από κοντά.
Οπότε, απυευθύνομαι στα καινούρια μας μέλη, να μην είναι διστακτικά και ας έρθουν σε μία συνάντηση να δουν κ απο κοντά πως είναι.
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Είναι πολύ καλό το πόσο όμορφα δένουν τα παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά σε κάποια συνάντηση με τα πιο παλαιά μέλη. Και νομίζω ότι αυτή είναι η επιτυχία του club πέρα από την καθημερινή μας διαδικτυακή επαφή και τον πλούτο των γνώσεων που μαζέυεται και προσφέρεται ελεύθερα σε αυτό το φόρουμ με προσπάθεια όλων των μελών. Στο ότι είμαστε πραγματική παρέα και σκοπός μας είναι να τα περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είμαστε 5 αυτοκίνητα είτε ...25!
Σε αναμονή της επόμενης συνάντησης λοιπόν. FILARAKI
+1.000.000
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Franz Kafka
Σπύρος