- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Εντυπώσεις 2ης Συνάντησης - Olympico
- leftin3d
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Περασα παρα πολυ καλα και στον καφε...και στα παϊδακια που ειχε after :PPP
Ετσι να συνεχισουμε δυναμικα.
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Που δωράκια;Τι δωράκια; Για μας που λείπαμε δεν έχει τίποτα; Τα δωράκια ήταν η έκπληξη που δεν έλεγε ο Coo?
Το δωράκι ήταν ένα μπουκαλάκι με krytox για κάθε μέλος Δημήτρη :agree:
Να'στε καλά παιδιά για την υπέροχη παρέα που φτιάξαμε σήμερα :clap: :clap: :clap:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Ο Γάμος μου!!!!
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μην ανησυχείς...έρχονται κι άλλες συναντήσεις...:whistle:Φτού ρε γ@@@το!!!:wall: :wall: :wall: Εμείς δηλαδή που σας φυλάμε στα σύνορα για να κάνετε εσείς με ασφάλεια συναντήσεις δεν δικαιούμαστε τίποτις;:no: :no: :no: :no: :no: :no:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Ο Γάμος μου!!!!
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Χαχαχα...δε πειράζει βρε συ...θα στο κρατήσουμε κάβα :PPPΜωρε συναντήσεις έρχονται. Εγώ δεν βλέπω να έρχομαι από εδώ πάνω που είμαι!!!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Argyris
- Senior Μέλος
-
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Οσοι δεν ακολουθησαν στα νηστησιμα που φαγαμε απλα εχασαν.
Εχασαν ομως και το :banana :banana :banana :banana παγωτο και τη μοναδικη ευκαιρια που δεν φωτογραφισε κανεις ομως να δει τον Λευτερη με ενα παγωτο με 10 μπαλες κι απο κατω μια παχια βαφλα!!!!
Νikitas TSi
- leftin3d
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Παιδια,περασαμε υπεροχα σημερα στη 2η μας συναντηση,ευχαριστουμε για το χρησιμο δωρακι.
Οσοι δεν ακολουθησαν στα νηστησιμα που φαγαμε απλα εχασαν.
Εχασαν ομως και το :banana :banana :banana :banana παγωτο και τη μοναδικη ευκαιρια που δεν φωτογραφισε κανεις ομως να δει τον Λευτερη με ενα παγωτο με 10 μπαλες κι απο κατω μια παχια βαφλα!!!!
χαχα
καλα...εγω ουτε της φωτογραφιες με τα παϊδακια που ηταν μπροστα μου δεν πηρα πρεφα ποτε βγαλανε.
χαχα.
Μην πιστευεται παντως οτι βλεπεται τα φενομενα απατουν...(ηταν η τριτη πιατελα αυτη υπαρχαν αλες 2 γεματες :lol: :lol: )
- tee
- Senior Μέλος
-
Επίσης συγχαρητήρια στους συντονιστές που δίνουν πολλά χρήματα για το κλαμπ και επωφελούνται τα μέλη. Ελπίζω σε επόμενη συνάντηση να έχετε κι άλλα δωράκια
και πάλι μπράβο
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Καταγγέλω αυτον τον :shutup: που είχε βάλει δίπλα στις τουαλετες το μηχάνημα με το αλκοτεστ και ο Στέλάκος μου ήθελε καθε τρεις και λίγο να φυσάω με το καλαμάκι για να ανάβουν τα λαμπάκια. Για να μη σας πω για το διπλανο μηχάνημα τι μου λεγε:lol:
Καταγγέλω τον Coo γιατι έκανε όμορφη κόρη. Καλά στο επεισόδιο είχε τελείως φιλική συμμετοχή απ ότι φάνηκε.
Καταγγέλω επίσης τον κουμπάρο μου που σήμερα θυμήθηκε να δει το βαφτηστήρι του και δε μ αφησε να χαρώ την παρέα σας. Την άλλη φορά θα είμαι μόνος.
Παρ όλα αυτά ήταν μια όμορφη συνάντηση με την πλέον όμορφη φιλική ατμόσφαιρα, τα σύνήθη ευχάριστα χαμόγελα και τον αυθορμιτισμό που μας διακατέχει.
Algi , Angel , Coo, Κυριάκο, Halkis, Vabatzi, Γελάδι, Nikita, Aννα, Lefti, ευχαριστώ για τη σημερινή συνεύρεση, έχετε πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Eosis & SDV η απουσια σας σήμερα ήταν αισθητή. Θα τα πούμε σίγουρα στην επόμενη συνάντηση.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- leftin3d
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
καποιος δικηγορος θα εχει να κανει πολυ δουλεια...χαχα.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Είναι πραγματικά πολύ όμορφες οι συναντήσεις, ασχέτου τοποθεσίας ή χώρου, και να βλέπεις πολλούς φίλους μαζεμένους για καφέ, για φαγητό, οι 'παλιοί' να ενημερώνουν αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά για οποιαδήποτε απορία σχετική με το αυτοκίνητο και όχι μόνο, και να βλέπεις συνεχώς καινούργια πρόσωπα να προστίθενται στις συναντήσεις... Επαυξάνω τα περί καθημερινότητας που λέει ο Corbil* και περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση, όπου ελπίζω να καταφέρω να φέρω και την οικογένεια μαζί.
Όσο για τα μπουκαλάκια-αγιασμό της Κrytox από μένα ένα μεγάλο μπράβο στον εμπνευστή και δημόσια... Να είμαστε καλά και στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να υπάρξουν και άλλες παροχές για όλους μας... :clap:
* Όσο για την καταγγελία-καταπέλτη στο πρόσωπό μου για την κόρη, έχω να πώ ότι ίσως για πρώτη φορά την αποδέχομαι τόσο ευχάριστα, έστω και αν βρήκα ήδη συμπέθερο στην συνάντηση !
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Νikitas TSi
- sdv
- Senior Μέλος
-
- leftin3d
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Εγώ λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά με υψηλό πυρετό μου ήταν απαγορευτικό.Εύχομαι να τα πούμε στην επόμενη συνάντηση.
Στελιο περαστικα σου, εσυ να εισε καλα, και μην ανυσιχεις θα γινουν και αλες συναντησεις, να χαρουμε την παρεα σου...και εσυ την δικη μας
nikitas tsi έγραψε:
Για τα μπουγατσακια που τα αποδεκατισε ολα ο Λευτερης ουτε λεξη.......
Ε οχι να με κατηγορισετε και για αυτα που δεν τα αγγιξα καν...ενα βλεμα τους εριξα μονο
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
:clap: :clap: :clap:
Δημήτρης
- stelios
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θα ήθελα με την ευκαιρία, να υπενθυμίσω σε όλους τους φίλους που παρέλαβαν το krytox στη συνάντηση ότι υπάρχει σχετικό θέμα με οδηγίες για τη λίπανση της οροφής, με φωτογραφίες που αναλύουν τη διαδικασία βήμα βήμα.
Το σχετικό θέμα μπορείτε να το βρείτε εδώ .
:agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- eos14turbo
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Κρίμα που δεν ήρθες γιατί θα γνωριζόμασταν και από κοντά. Το δωράκι δεν είναι "καρότο"... Ο σκοπός είναι να βρισκόμαστε για ένα καφέ, να τα λέμε και να γνωριζόμαστε από κοντά! Καλά τα λέμε από τον υπολογιστή, αλλά στις συναντήσεις υπάρχει άλλο κλίμα!
Σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση!
Υ.Γ. Θέλεις να μας πεις ποιος είσαι; Απλά δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητό σου στο Θέμα "Νέα Μέλη"
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- eos14turbo
- Senior Μέλος
-
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
........Λοιπόν στην επόμενη συνάντηση τι χαρίζουμε? Εγώ λέω ΄κάναν ανεμοθώρακα που μου λείπει. Στην επόμενη συνάντηση θα ήθελα ενα Witsonaki, και στην μεθεπόμενη εναν 3,2 turbo κινητήρα με DSG κιβώτιο και αυτάκια στο τιμόνι.
Μετα απο αυτές τις εκπλήξεις μπορούμε πλεόν να πηγαίνουμε στους συντονιστές διαχειριστές, τσιγάρα στη φυλακή αφού θα χρωστάνε της Μιχαλούς.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI