Re:Συναντήσεις Αττικής.

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82434 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Να μαζευτείτε να κόψετε καμια τυρόπιτα. Μέχρι εκεί πλέον έτσι όπως είναι η κατάσταση.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82436 από NAF_GR
Απαντήθηκε από NAF_GR στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Γεια σας. Καταλαβαίνω το πόσο δύσκολο είναι να συντονίσεις μια ομάδα και μάλιστα ένα club να μαζευτεί για έναν καφέ, μια βόλτα κλπ, το έκανα πιο παλιά και με περισσότερα άτομα και δεν βγαίνει! Είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος των συντονιτσών και οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση σε αυτό! Επίσης να σας ενημερώσω ότι εγώ μπορώ κάθε μέρα μέχρι και τις 2 Απριλίου.

Η Ζωή ξεκινάει στα 200! (km/h)

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82450 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Καλώς η κακώς οι διαχειριστές εχουν δίκιο, δυστυχώς οι εποχές εχουν αλλάξει για όλους μας. Πάντως με τη πρώτη ευκαιρία που θα γυρίσω αθήνα θα οργανώσω εγω κάτι και οσοι πιστοί προσέλθετε.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": denkar13

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82451 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Θοδωρή τι εννοείς οι εποχές έχουν αλλάξει για όλους μας;
Αν εννοείς οικονομικά,δεν νομίζω οτι το πρόβλημα που δεν κανουμε κάτι ειναι ενας καφές των 4€ αλλα οτι δεν υπάρχει όρεξη απο τους διαχειριστές με το δίκιο τους αφου δεν υπάρχει συνέπεια απο τα απλά μέλη.

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82453 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πραγματα.Αν δε κάνω λάθος συζητούσατε συνάντηση για κοπή της πίτας, αν και το παρών νήμα αναφέρεται σε συναντήσεις γενικώς. Η κοπή της πίτας στους 5 μας εκτός απο χρόνο και τα 4 €, στοιχίζει κάτι παράνω απο 4 € εαν συνυπολογίσεις οτι οι 3 βρισκομαστε σε ακτίνα > των 50 χλμ απο την Αθήνα. Αλλά και για έναν απλό καφέ να μιλήσουμε πάλι ξεπερνάμε το τετράευρο.
Δες όμως το τελευταίο της πρότασης σου περι συνέπειας. Η συνέπεια φέρνει την όρεξη και αμα υπάρχει όρεξη θα βρεθεί και το 4αευρο. Ετσι απλά.
Ας βολευτούμε λοιπόν με τυρόπιτα για φέτος όπως είπε και ο Cookos και..... τα καλύτερα έρχονται :nope:

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82456 από denkar13
Corbil δεν λέω για σένα και τον Coo...Εσείς ούτε είπατε οτι είστε μέσα ούτε το αντίθετο.
Λέω για τόσα άτομα που είπαν ναί και μετα δεν εμφανίστηκαν.
Προφανώς και για εσάς που δεν είστε Αθήνα κοστίζει παραπάνω και σε χρόνο και σε χρήμα και αυτο ειναι απολύτως κατανοητό.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82457 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Re:Συναντήσεις Αττικής.
Όταν λεω ότι οι εποχές άλλαξαν δεν πιστευω ότι ειναι το οικονομικό γιατί όλοι λιγο πολυ παμε μια βόλτα τη Κυριακή. Το θεμα ειναι ο χρόνος για να συντονιστούμε και γι αυτο και εχουμε λιγο πολυ ξενερώσει. Απο τη πλευρά μου μετά τα μεσα Ιουνίου που θα έχω τελειώσει θα οργανώσω κάτι και όσοι πιστοί προσέλθετε, μετά βλεπουμε πως θα πάει πάλι

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": denkar13

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82460 από Corbil

denkar13 έγραψε: Λέω για τόσα άτομα που είπαν ναί και μετα δεν εμφανίστηκαν.

Κλείνουμε χώρο για 40 μια βδομάδα πρίν.....τελευταία μέρα οι μισοί κάτι τους τυχαίνει. Ακυρώνουμε και λέμε στο μαγαζί για 20, παίρνει τηλέφωνο ο υπεύθυνος ρίχνει τα μούτρα του και ανακοινώνει στο μαγαζί απο 40, 20. Έτσι για να σου δώσω και ένα feeling οι συντονιστές με τις οικογενειες μας είμαστε 16.

Ευτυχώς ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις ατόμων οι οποιοι δήλωσαν και ποτέ δεν ήρθαν.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82468 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Παρακολουθώ αθόρυβα τη συζήτηση εδώ και μέρες, θα ήθελα λοιπόν να πω δυο πράγματα (ως Αθηναίος και άρα πιο κοντά και πιο "εύκολος" να κανονίσω κάτι):

Τον τελευταίο χρόνο έχουν προστεθεί μέλη, ενεργά στο φόρουμ, τα οποία δεν έχουμε καταφέρει να γνωρίσουμε από κοντά. Θα έπρεπε λοιπόν, έστω για τους τύπους, να έχουμε κανονίσει κάποια συνάντηση, κατανοητό. Το θέμα είναι ότι τα τελευταία 8 χρόνια που υπάρχει το κλαμπ, η ζωή πολλών από εμάς έχει αλλάξει, δεν είμαστε όμως παλαιότερα, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν και έχουν άλλες ανάγκες, υποχρεώσεις, προβλήματα (σε άλλους μικρά, σε άλλους μεγαλύτερα) και η όρεξη και δυνάμεις είναι πλέον περιορισμένες. Ως εκ τούτου, έχουμε περιορίσει την παρουσία μας στον συντονισμό των θεμάτων και την "ιντερνετική" μας παρουσία. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για εμένα.

Η οργάνωση μια συνάντησης για κοπή πίτας δεν είναι μόνο τα 4 ευρώ ενός καφέ. Είναι η επιλογή του μαγαζιού, είναι ο χρόνος και τα χρήματα για συνεννοήσεις, είναι η αγορά μιας πίτας, είναι τα έξοδα μιας ολόκληρης οικογένειας για να ακολουθήσει. Μέχρι τώρα όλα αυτά τα καλύπταμε με δικά μας έξοδα, γιατί μπορούσαμε και θέλαμε, τώρα αυτό δεν γίνεται πλέον. Πέραν των εξόδων, υπάρχει και το θέμα της οργάνωσης μιας συνάντησης και της ανταπόκρισης των μελών, το σχολιάσατε παραπάνω και δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Δε θα σχολιάσω τις φορές που κάποιοι επέλεξαν να μην έρθουν/να μην ανταποκριθούν σε κάλεσμα/να μην ενημερώσουν ότι ακυρώνουν, δεν έχει νόημα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι από ένα σημείο και πέρα η διαδικασία έγινε αρκετά ψυχοφθόρα για κάποιους από εμάς, οπότε αναγκαστήκαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις σχετικά με τις συναντήσεις, εξ'ου και η απουσία μας. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να αναλάβει την πρωτοβουλία να οργανώσει κάτι, είναι καθόλα ελεύθερος να το κάνει, κι εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε συμβουλευτικά όπου μπορούμε..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82470 από Corbil
....και για να συμπληρώσω τον Βαγγέλη στα λεγόμενά του, για όποιον νομίζει οτι αυτά που λέει ίσως να είναι υπερβολικά, αρκεί να του δείξω τουλάχιστον για τις 4 τελευταίες πίτες, τις αμέτρητες συζητήσεις που έχουμε κάνει στο prive, στο ομαδικό chat του fb, στο viber τα αλλεπάληλα τηλεφωνήματα μεταξύ μας και με τα μαγαζια για θεματα που αφορούσαν απο το ποιο δύσκολο μέχρι το ποιο απλό πράγμα για να πάει καλά μια συνάντηση όπως, την ημερομηνία διεξαγωγής, τον χώρο, το μενού, το πόσο θα κοστίζει το μενού, το αν θα μας χωράει ο χώρος, το banner που θα πρέπει να σχεδιάσει ο Coo, τι καιρο θα κάνει, αν θα έχει parking, το δώρο που θα δώσουμε, .......και άλλα πολλά που ο νούς σας δε χωράει. Πάνω κάτω τα ίδια με τα παραπάνω ισχύουν και για εναν απλό καφέ ή μια εκδρομή.

Ενδεικτικά σας αναφέρω οτι η εκδήλωση του 2012 είχε 6 σελίδες γεμάτες στο prive
Η εκδήλωση του 2013, 3 σελίδες
Η εκδήλωση του 2014, 10 !!!! σελίδες
Η εκδήλωση του 2015 3 σελίδες

Δε σας τα γραφω αυτά για να κλάψετε ή να μας συμπονέσετε. Εμείς το κάναμε τόσα χρόνια γιατι το γουστάραμε και το θέλαμε, ανεξαρτήτως εαν ακούσαμε κάποιο ευχαριστώ μέχρι σήμερα. Όπως πολύ σωστά είπε ο Βαγγέλης ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και προτεραιότητα έχουν πλέον για μας οι οικογένειές μας και οι υποχρεώσεις μας παρά το club, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αν κάποιος απο τα πολλά μέλη μας αποφασίσει να παίξει αυτόν το ρόλο εμείς δε θα σταθούμε στο πλάι του συμβουλευτικά να βοηθήσουμε. Και εαν βολέψει το μέρος και η ημερομηνία θα δηλώσουμε και τη συμετοχή μας εννοείται.

Αυτά τα λίγα φιλικά απο εμένα και με την πεποίθηση οτι θα βρεθεί ο σωστός άνθρωπος με όρεξη να συνεχίσει την καλή αυτή παράδοση που είχαμε ως club!

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82471 από denkar13
Σοκαριστικά όλα...Ειδικά όσα είπε ο Corbil...
Αλλα αλήθεια...

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82481 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Όπως πολύ σωστά ανέφεραν ο vabatzis και ο corbil, μια συνάντηση προϋποθέτει κάποια πράγματα, είτε αυτή η συνάντηση είναι μια "απλή" συνάντηση για καφέ στην οποία θα πρέπει να γίνει συνεννόηση με το κατάστημα που θα μας φιλοξενήσει είτε μια πιο "ειδική" όπως πχ κοπή πίτας η οποία προϋποθέτει συνδυασμό ενεργειών τις οποίες κάποιος που δεν τις έχει οργανώσει δεν τις γνωρίζει.
Όταν ξεκινήσαμε αυτό το club επενδύσαμε πάρα πολύ χρόνο από τις προσωπικές μας ζωές αλλά και χρήματα για να δημιουργήσαμε κάτι ξεχωριστό, και το καταφέραμε. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν γίνει για να αρχίσουμε να τα απαριθμούμε και δεν έχει και νόημα να το κάνουμε. Οι παλαιότεροι ειδικότερα θα θυμούνται/γνωρίζουν. Κάθε ένα από αυτά μας έδινε την ώθηση να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε αυτή την παρέα διαδικτυακά αλλά και σε επίπεδο προσωπικών επαφών. Με την πάροδο του χρόνου τύχαμε σε πολλές περιπτώσεις την απαξίωση και την μη αναγνώριση όλων αυτών των προσπαθειών, κάτι που πολλάκις μας έφερε σε θέση να απολογούμαστε σε μαγαζιά και να μας μειώνει το ενδιαφέρον για να συνεχίσουμε. Όλη αυτη η ιστορία μας έφθειρε σε τέτοιο βαθμό που πλέον θεωρούμε ανούσια την οποιαδήποτε προσπάθεια να επαναλάβουμε αυτές τις ενέργειες και να τις στηρίξουμε και οικονομικά, ειδικότερα από τη στιγμή που δε ζητήθηκε ποτέ κάποια οικονομική ενίσχυση. Προσφέραμε αφιλοκερδώς το μεράκι και την εμπειρία μας για να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης και γέλιου και λαμβάναμε συνεχώς την απόρριψη με τρόπο τουλάχιστον προσβλητικό. Ως εκ τούτου, υποχρεωθήκαμε να διακόψουμε κάθε μελλοντική προσπάθεια γιατί το μοτό του club που ήταν ανέκαθεν ο συνδυασμός παρέας και γνώσης δεν υπήρχε και δεν υπάρχει πλέον.
Αν κάποιος θεωρεί πως μπορεί, εμείς είμαστε εδώ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας να βοηθήσουμε. Εγώ προσωπικά που έχω στήσει μαζί με τα παιδιά όλο αυτό που έχουμε σπαταλώντας άπειρες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, που έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα και έχω συνεισφέρει οικονομικά όπως και οι υπόλοιποι συντονιστές για όλα, θεωρώ τουλάχιστον άδικο και προσβλητικό να υπονοεί ο οποιοσδήποτε για μένα ή για τον κάθε συντονιστή αργοπορία ή έλλειψη ενδιαφέροντος για διοργάνωση event.

Δημήτρης

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82482 από denkar13
Δέν είπε κανεις κατι τέτοιο Δημήτρη!
Ίσα ισα απολύτως κατανοητό και μπραβο για το κουράγιο που το κάνατε για όσο το κάνατε.Εγω δεν θα μπορούσα ποτέ να κάτσω να κανω κατι τετοιο γιατι θα νευριαζα πολύ με τον καθένα που θα ακύρωνε που στο τέλος δεν θα πήγαινα ούτε εγώ.
Και πριν την πίτα λέγαμε για καφέ η και για καφέ χωρίς πίτα μετα τις γιορτες και ήμασταν 4-5 άτομα που ΘΑ πηγαιναμε.Δεν χρειαζόταν παρουσία συντονιστή ή Admin,ούτε κράτηση σε μαγαζί.Αλλα ούτε αυτο δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας...Να πούμε τότε και την τάδε ώρα ραντεβού εκεί...

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": αλεξανδρεος

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #82843 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Συναντήσεις Αττικής.
Μετά απο καιρο και μιας και πλεων θα έχω χρόνο για συναντήσεις προτείνω τη Κυριακή 4/6 στις 10:30 να μαζευτούμε στο parking του σεφ και να παμε προς Βάρκιζα για καφε φαγητό και οποίος θέλει και για μπανιο. Δηλώστε συμμετοχή ώστε να υπάρχει μια εικόνα για το πιοι θα ειμαστε. Αν δε μαζευτούμε τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα ακυρώνεται αυτόματα. Σκοπός μου ειναι να δω τι διάθεση υπάρχει γενικά ώστε σε 2-3 βδομαδες να κανουμε κάτι πιο οργανωμένο.

1,4 TSI 2?? PS