- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
XENON 6000Κ D1C
- tomary
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Θωμάς EOS TSI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εκτός αν βρεις κάποιο που να το αναφέρει ότι είναι error free, θα έλεγα να μην το ρισκάρεις. Μπορείς με 60-70 ευρώ να βρείς xenon, απλά εκεί έχεις τη μανούρα με τα ballast...
Εγώ πάντως που τα έχω πάνω από 1½ χρόνο δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο και δε μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.
Δημήτρης
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
δεν αναφερουν κατι για error free. Δεν θα υπαρχει προβλημα καμενης λαμπας?
Δεν μας κάνουν τα συγκεκριμένα...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ομολογώ ότι δεν είμαι και ο καλύτερος ηλεκτρολόγος αλλά είμαι υπερήφανος για το τρανό κατόρθωμά μου να περάσω μόνος μου λάμπες xenon και να μοντάρω καλώδια! Αφού δεν έγινα κάρβουνο και εγώ και το Eos Μου...
Περιμένω να μου έρθουν και τα "καλά" led ώστε να ολοκληρωθεί η... ασπρίλα! Θυμάμαι πόσο (καλή) εντύπωση μου είχαν κάνει τα 6άρια του Guardian στο Eν Πλώ...
Είναι αρκετά εντυπωσιακό πραγματικά και πράγματι η στο δρόμο είναι αισθητή. iloveu
Δημήτρης
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Η λάμπα Bi-xenon (d1C) από τη μεριά του οδηγού κάνει κόλπα. Αρχικά δεν άναψε καθόλου. Μετά γυρνάω στο off και πάλι στο on τον διακόπτη φωτών και άναψε. Μετά το ξαναδοκίμασα και δεν άναψε. Μετά έπρεπε να κλείσω και να ανάψω πάλι τη μίζα για να ανάψει. Με λίγα λόγια, έχετε γειά βρυσούλες. Και ήταν και μάρκας, που να μη σώσουν...
Οπότε με βλέπω πάλι για ξηλώματα και να περάσω άλλη λάμπα. Πιθανότατα να τον πήρε το κύκλωμα της. Για να γυρίσω στα 4300Κ ούτε που το συζητάω, πρέπει να αλλάξω 500 λάμπες πάλι..
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν έχω τον διακόπτη των φώτων στο auto. Εκεί, 3/4 φορές η λάμπα δε θα ανάψει. Αντίθετα, όταν ανάβω τα φώτα γυρνώντας το κουμπί η λάμπα ανάβει κανονικά, μέχρι τώρα τουλάχιστον..
Δημήτρης
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μετά από συνεχόμενες δοκιμές, όταν ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "auto" και παίρνει εντολή από τον αισθητήρα εξωτερικού φωτός είτε δεν ανάβει καθόλου, είτε ανάβει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σβήνει. Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά έχω την ένδειξη στον πίνακα για καμμένη λάμπα. Αυτή η περίπτωση μου θύμισε κάποια led που είχα δοκιμάσει παλαιότερα για τα θέσης τα οποία από λάθος του πωλητή (αργότερα μου τα αντικατέστησε) δεν ήταν error-free, και ως εκ τούτου φυσικά και είτε άναβαν και έσβηναν είτε δεν άναβαν καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να υποθέσω ότι το "κύκλωμα-αντίσταση-δεν ξέρω τί" που βρίσκεται πάνω στο κουτί (starter) της λάμπας έφαγε φρίκη και έτσι δεν την αναγνωρίζει σωστά το αυτοκίνητο. Όμως, αυτή τη θεωρία την καταρρίπτει το γεγονός ότι γυρνώντας το διακόπτη στη θέση των αναμμένων φωτών, η λάμπα δουλεύει κανονικά.
Οπότε να συμπεράνω ότι ειναι (ή τη διαβάζει λάθος η λάμπα) η εντολή που παίρνει από το αυτοκίνητο; Σε αυτή την περίπτωση τί θα μπορούσα να κάνω;
Σκέφτηκα δοκιμαστικά να περάσω τη μαμά λάμπα στη θέση της προβληματικής και να δω αν παίζει σωστά στο "auto". Αν παίζει, σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η λάμπα, αν δεν παίζει νομίζω ότι μπλέκει το πράγμα.. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι για να περάσω τη λάμπα, πρέπει να βγεί το φανάρι και για να βγεί..
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Δημήτρης
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
:klaps:
Δημήτρης
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
1,4 TSI 2?? PS