XENON 6000Κ D1C

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37297 από tomary
Απαντήθηκε από tomary στο θέμα Απ:XENON 6000Κ D1C
δεν αναφερουν κατι για error free. Δεν θα υπαρχει προβλημα καμενης λαμπας?

Θωμάς EOS TSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37299 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:XENON 6000Κ D1C
Αυτό δυστυχώς δε διευκρινίζεται... Μπορεί να απευθύνονται σε αυτοκίνητα χωρίς canbus, μπορεί και όχι, δεν ξέρω σίγουρα. Από ότι βλέπω χρησιμοποιείται σε BMW, Mercedes...
Εκτός αν βρεις κάποιο που να το αναφέρει ότι είναι error free, θα έλεγα να μην το ρισκάρεις. Μπορείς με 60-70 ευρώ να βρείς xenon, απλά εκεί έχεις τη μανούρα με τα ballast...
Εγώ πάντως που τα έχω πάνω από 1½ χρόνο δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο και δε μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37300 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:XENON 6000Κ D1C
tomary έγραψε:

δεν αναφερουν κατι για error free. Δεν θα υπαρχει προβλημα καμενης λαμπας?

Δεν μας κάνουν τα συγκεκριμένα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37397 από Coo
Από σήμερα επέστραψα στα 6000Κ και στα προβολάκια, μετά από περίπου μία ώρα εργασίας.

Ομολογώ ότι δεν είμαι και ο καλύτερος ηλεκτρολόγος αλλά είμαι υπερήφανος για το τρανό κατόρθωμά μου να περάσω μόνος μου λάμπες xenon και να μοντάρω καλώδια! Αφού δεν έγινα κάρβουνο και εγώ και το Eos Μου...

Περιμένω να μου έρθουν και τα "καλά" led ώστε να ολοκληρωθεί η... ασπρίλα! Θυμάμαι πόσο (καλή) εντύπωση μου είχαν κάνει τα 6άρια του Guardian στο Eν Πλώ...
Είναι αρκετά εντυπωσιακό πραγματικά και πράγματι η στο δρόμο είναι αισθητή. iloveu

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37445 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:XENON 6000Κ D1C
Βροχή μην μας πιάσει μόνο και τους 2... Σε μερσώ για το σχόλιο σου

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37447 από Coo
E ναι ρε συ, από εκεί είχα πριζωθεί... Απίστευτα όμορφα... :hello:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37453 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:XENON 6000Κ D1C
Πάντως εγώ χθες που ήμουν στο δρόμο με τη μεγάλη καταιγίδα δεν είχα κανένα πρόβλημα, μια χαρά μου φώτιζε...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37455 από Coo
Νομίζω οτι το μεγάλο μείον είναι η ομίχλη, εκεί που θέλεις πιο χαμηλό φως.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #51600 από Coo
Σήμερα, μια ημέρα πριν ξεκινήσω για το ταξίδι των διακοπών μου, μου άναψε ένδειξη καμμένης λάμπας.. Και δυστυχώς είναι η λάμπα από τα φώτα πορείας.
Η λάμπα Bi-xenon (d1C) από τη μεριά του οδηγού κάνει κόλπα. Αρχικά δεν άναψε καθόλου. Μετά γυρνάω στο off και πάλι στο on τον διακόπτη φωτών και άναψε. Μετά το ξαναδοκίμασα και δεν άναψε. Μετά έπρεπε να κλείσω και να ανάψω πάλι τη μίζα για να ανάψει. Με λίγα λόγια, έχετε γειά βρυσούλες. Και ήταν και μάρκας, που να μη σώσουν...
Οπότε με βλέπω πάλι για ξηλώματα και να περάσω άλλη λάμπα. Πιθανότατα να τον πήρε το κύκλωμα της. Για να γυρίσω στα 4300Κ ούτε που το συζητάω, πρέπει να αλλάξω 500 λάμπες πάλι..

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #51602 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:XENON 6000Κ D1C
Ελπίζω να μη χρειαστεί ν αλάξεις ολόκληρο φανάρι μόνο.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #51648 από Coo
Όχι η λαμπα είναι.. Τα ίδια έκανε στο Tomary μόλις αλλαξε τις λάμπες (έβαλε παλι τις εργοστασιακες) όλα κομπλέ.
Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν έχω τον διακόπτη των φώτων στο auto. Εκεί, 3/4 φορές η λάμπα δε θα ανάψει. Αντίθετα, όταν ανάβω τα φώτα γυρνώντας το κουμπί η λάμπα ανάβει κανονικά, μέχρι τώρα τουλάχιστον..

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #51759 από Coo
Μετά από μερικές ημέρες "συμβίωσης" με το πρόβλημα, η συγκεκριμένη λάμπα έπαψε να συμβαδίζει με το "auto" στον διακόπτη. Απέκτησε άποψη..
Μετά από συνεχόμενες δοκιμές, όταν ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "auto" και παίρνει εντολή από τον αισθητήρα εξωτερικού φωτός είτε δεν ανάβει καθόλου, είτε ανάβει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σβήνει. Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά έχω την ένδειξη στον πίνακα για καμμένη λάμπα. Αυτή η περίπτωση μου θύμισε κάποια led που είχα δοκιμάσει παλαιότερα για τα θέσης τα οποία από λάθος του πωλητή (αργότερα μου τα αντικατέστησε) δεν ήταν error-free, και ως εκ τούτου φυσικά και είτε άναβαν και έσβηναν είτε δεν άναβαν καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να υποθέσω ότι το "κύκλωμα-αντίσταση-δεν ξέρω τί" που βρίσκεται πάνω στο κουτί (starter) της λάμπας έφαγε φρίκη και έτσι δεν την αναγνωρίζει σωστά το αυτοκίνητο. Όμως, αυτή τη θεωρία την καταρρίπτει το γεγονός ότι γυρνώντας το διακόπτη στη θέση των αναμμένων φωτών, η λάμπα δουλεύει κανονικά.
Οπότε να συμπεράνω ότι ειναι (ή τη διαβάζει λάθος η λάμπα) η εντολή που παίρνει από το αυτοκίνητο; Σε αυτή την περίπτωση τί θα μπορούσα να κάνω;
Σκέφτηκα δοκιμαστικά να περάσω τη μαμά λάμπα στη θέση της προβληματικής και να δω αν παίζει σωστά στο "auto". Αν παίζει, σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η λάμπα, αν δεν παίζει νομίζω ότι μπλέκει το πράγμα.. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι για να περάσω τη λάμπα, πρέπει να βγεί το φανάρι και για να βγεί..

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #52038 από Coo
Μετά από συζήτηση με ηλεκτρολόγο και φίλο σε τοπικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η δυσλειτουργία οφείλεται στη λάμπα. Για να το διαπιστώσουμε 100% θα γίνει δοκιμή με νέα λάμπα αλλά και με την εργοστασιακή. Σε κάθε περίπτωση πάντως και μετά την πανομοιότυπη "περιπέτεια" και άλλου μέλους, έχω σχεδόν αποφασίσει να γυρίσω όλο τον φωτισμό σε default να τελειώνω, μέσα στην εβδομάδα ή στην επόμενη.

:klaps:

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #52039 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:XENON 6000Κ D1C
Μια απορία ως άσχετος επί του θέματος. Αν αντί μόνο της λάμπας άλλαζε όλο το σύστημα και έμπαινε το κιτ που έχουν τα παιδιά που δεν έχουν εργοστασιακά xenon θα γινόταν δουλεία; Φυσικά αν γίνετε το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο.

1,4 TSI 2?? PS