Φιμέ μεμβράνες...

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12389 από Guardian
Φιμέ μεμβράνες... δημιουργήθηκε από Guardian
Επειδή το αντίστοιχο που έχει ήδη ανοιχτεί αφορά τις μεμβράνες 3Μ,
αποφάσισα να ανοίξουμε ένα γενικότερο πού αφορά μεμβράνες για τα τζάμια..
Σήμερα λοιπόν έχω ραντεβού για να τις μαυρίσω λιγάκι παραπάνω....Προσωπικά είχα επιλέξει εξαρχής μεμβράνες της foliatec και αυτές θα ξαναβάλω...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12391 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Εγώ πρίν από μερικές ημέρες πέρασα της LLUMAR το Νο.2. Το αποτέλεσμα αρκετά σκούρο,όχι όσο το περίμενα. Θα πρότεινα το #1 σε όσους βάλουν LLUMAR εκτός αν θέλουν επίτηδες να έχουν πολύ σκούρα τζάμια. Η τροχαία δέχεται μέχρι το #1.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12392 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
coo έγραψε:

Εγώ πρίν από μερικές ημέρες πέρασα της LLUMAR το Νο.2. Το αποτέλεσμα αρκετά σκούρο,όχι όσο το περίμενα. Θα πρότεινα το #1 σε όσους βάλουν LLUMAR εκτός αν θέλουν επίτηδες να έχουν πολύ σκούρα τζάμια. Η τροχαία δέχεται μέχρι το #1....

Όντως, κι εγώ που τα είδα από κοντά φαίνονται πολύ σκούρα. Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα δε με της 3Μ (35%) είναι κατάμαυρες...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12393 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Δημήτρη από κοψίματα στα τζάμια είσαι ευχαριστημένος;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12395 από Coo
Ναι από τεχνικής πλευράς, κοψίματος κλπ είναι άψογη η δουλειά που έγινε!

Δημήτρης

• Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12400 από Argyris
Απαντήθηκε από Argyris στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Δημητρη απλα ειναι τελειο!!!!:clap: :clap:

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12420 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
coo έγραψε:

Εγώ πρίν από μερικές ημέρες πέρασα της LLUMAR το Νο.2. Το αποτέλεσμα αρκετά σκούρο,όχι όσο το περίμενα. Θα πρότεινα το #1 σε όσους βάλουν LLUMAR εκτός αν θέλουν επίτηδες να έχουν πολύ σκούρα τζάμια. Η τροχαία δέχεται μέχρι το #1.

Εμενα (κλασικα) με εχουν σταματησει στο δρομο και για τα φιμε και μου ειχαν πει οτι απαγορευονται ολες οι μεμβρανες και ας ειχα το #2 που ειχε και χαρτι για κτεο.Ο ενας μαλιστα επεμενε να τις βγαλω εκεινη την ωρα.Τελικα βεβαια τα βρηκαμε και εφυγα.Απο τις δικιες μου δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Απο τοποθετηση και αισθητικα ειναι πολυ ωραιες,αλλα απο κοντα εχουν κατι ψιλα στιγματα αναμεσα στο τζαμι και στη μεμβρανη.Μου ειχαν πει τοτε να μου τις αλλαξουν,αλλα βαριομουν να το ξαναφησω.

Πέτρος

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12428 από Guardian
Εγώ παιδιά το πήρα χθες το βράδυ και τα σπάει...αυτή τη φορά έβαλα τις 17% και στο πίσω έβαλα το 5%....
Από δουλειά άψογη και από τιμή τέλεια...
Πέτρο παρεπιπτόντως, Άσχετα με το αν έχεις χαρτί για ΚΤΕΟ δεν σημαίνει ότι δεν σε γράφει η τροχαία....

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12433 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Guardian έγραψε:

Εγώ παιδιά το πήρα χθες το βράδυ και τα σπάει...αυτή τη φορά έβαλα τις 17% και στο πίσω έβαλα το 5%....
Από δουλειά άψογη και από τιμή τέλεια...
Πέτρο παρεπιπτόντως, Άσχετα με το αν έχεις χαρτί για ΚΤΕΟ δεν σημαίνει ότι δεν σε γράφει η τροχαία....

Καλοριζικο ! :clap:

Πέτρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12451 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Με γεια!
Ως προς τα φιμε τωρα, απλα να ξερετε για την τροχαια μπορειται να πατε σε εναν "δικο σας" οφθαλμιατρο και να σας δωσει οτι πασχετε απο ενα ειδος φωτοευαισθησιας στα ματια! και ετσι να βαλετε ο,τι μεμβρανη θελετε πανω και οταν θα σας σταματησουν θα το παιξετε λιγο Βασιλακης Καηλας και θα δειξετε το χαρτι της διαγνωσης (να ειναι ευαναγνωστα τα γραμματα να του πειτε για παν ενδεχομενο) και ετσι θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12453 από Guardian
Σας ευχαριστώ πολύ...αύριο θα πεταχτώ να μου μαζέψει και κάτι ατέλειες κλασικά....
Μια χαρούλα αν και τελικά μάλλον η πίσω ήταν υπερβολή...

Franz Kafka
Σπύρος

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24239 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
καλησπέρα παίδες αποφάσισα να βάλω και εγώ στο eos μου φιμέ μεμβράνες και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος στην 3-S...το θέλω ελαφρώς φιμέ...ξέρει κανείς από μέγεθος φιμέ;πήρα στο μαγαζί στην νέα σμύρνη και μουπαν ότι ισχύει η προσφορά από 210 σε 168 πολύ καλή τιμή ..εύχομαι να κάνουν και καλή δουλειά,ποια η γνώμη σας λοιπόν;ευχαριστώ για την βοήθεια:ole:

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24240 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Να ξερεις οτι γενικα απο τις τιμες τιμοκαταλογου ,ολοι κανουν 10% εκπτωση.Δηλαδη απο τα 210 ,πας αυτοματα στα 190€.Η 3-S κανει αλλα 20€ εκπτωση.Οχι κι ασχημα!
Το ποσο φιμε το θέλεις ,θα το δεις ειτε σε καποια συναντηση ,σε αυτοκινητο αλλου μελους ,ειτε επιτόπου κανοντας δοκιμες με τις μεμβρανες.

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24242 από sakisdal
Απαντήθηκε από sakisdal στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Παιδες Καλησπερα. σημερα περασα και εγω στο δικο μου μεμβρανες(μετα την αντικατασταση του παρ-μπριζ).Εβαλα lumar #2 Alu light. αποτελεσμα για αρχη πολυ καλο(με κατι νερακια στο πισω παρ-μπριζ που θα φυγουν με τον καιρο). Η τιμη τους ειναι 180 ευροπουλα

tsi

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24245 από Coo
Welcome to the club Σάκη.... :clap:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24249 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
sakisdal έγραψε:

Παιδες Καλησπερα. σημερα περασα και εγω στο δικο μου μεμβρανες(μετα την αντικατασταση του παρ-μπριζ).Εβαλα lumar #2 Alu light. αποτελεσμα για αρχη πολυ καλο(με κατι νερακια στο πισω παρ-μπριζ που θα φυγουν με τον καιρο). Η τιμη τους ειναι 180 ευροπουλα

Το ALU LIGHT το είχα στο παλιο μου αυτοκίνητο. Μαυρη μαυριλα και καταχνια το βράδυ!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24250 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
cdoum έγραψε:

καλησπέρα παίδες αποφάσισα να βάλω και εγώ στο eos μου φιμέ μεμβράνες και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος στην 3-S...το θέλω ελαφρώς φιμέ...ξέρει κανείς από μέγεθος φιμέ;πήρα στο μαγαζί στην νέα σμύρνη και μουπαν ότι ισχύει η προσφορά από 210 σε 168 πολύ καλή τιμή ..εύχομαι να κάνουν και καλή δουλειά,ποια η γνώμη σας λοιπόν;ευχαριστώ για την βοήθεια:ole:

Eχω βάλει εγώ Χρήστο. Ο Κώστας της 3S βάζει μεμβράνες της 3Μ. Εγώ εβαλα τις C35(τύπος).Εχει 5 σκάλες και δείγματα σε παμπρίζ στο μαγαζί του για να διαλέξεις.
Κάνει καλή δουλειά αλλά στην πίσω μεμβράνη δεν ειμαι και τόσο ευχαιστημένος καθώς ειναι πολύ δύσκολη η τοποθέτηση της και γι αυτόν το λόγο δικαιολογείται. Απλά πίσω λόγω και της αντίστασης που έχει θα βλέπεις καποιο "νερούλιασμα" στο τζάμι μεσω του κεντρικού καθρέφτη σου, το οποίο πιστεύω οτι θα το συνηθίσεις με τον καιρό και δε θα σε πειράζει. Κατα τ αλλα ολα καλά.
Η τιμή όντως είναι πολύ καλή και η χρησιμότητα των μεμβρανών έχει επίσης ουσία.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24251 από Corbil
rallakias έγραψε:

Να ξερεις οτι γενικα απο τις τιμες τιμοκαταλογου ,ολοι κανουν 10% εκπτωση.Δηλαδη απο τα 210 ,πας αυτοματα στα 190€.Η 3-S κανει αλλα 20€ εκπτωση.Οχι κι ασχημα!
Το ποσο φιμε το θέλεις ,θα το δεις ειτε σε καποια συναντηση ,σε αυτοκινητο αλλου μελους ,ειτε επιτόπου κανοντας δοκιμες με τις μεμβρανες.

20% Βασίλη, όχι 20 €

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24253 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Corbil έγραψε:

cdoum έγραψε:

Eχω βάλει εγώ Χρήστο. Ο Κώστας της 3S βάζει μεμβράνες της 3Μ. Εγώ εβαλα τις C35(τύπος).Εχει 5 σκάλες και δείγματα σε παμπρίζ στο μαγαζί του για να διαλέξεις.
Κάνει καλή δουλειά αλλά στην πίσω μεμβράνη δεν ειμαι και τόσο ευχαιστημένος καθώς ειναι πολύ δύσκολη η τοποθέτηση της και γι αυτόν το λόγο δικαιολογείται. Απλά πίσω λόγω και της αντίστασης που έχει θα βλέπεις καποιο "νερούλιασμα" στο τζάμι μεσω του κεντρικού καθρέφτη σου, το οποίο πιστεύω οτι θα το συνηθίσεις με τον καιρό και δε θα σε πειράζει. Κατα τ αλλα ολα καλά.
Η τιμή όντως είναι πολύ καλή και η χρησιμότητα των μεμβρανών έχει επίσης ουσία.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το δικό μου, ίδιο μαγαζί, ίδια διαβάθμιση κλπ. Το νερούλιασμα πίσω είναι όντως αναπόφευκτο, και δυστυχώς δε το βλέπω να φέυγει (Σάκηηηηηηη)...
Πάντως η δουλειά που κάνουν τα παιδιά στην 3-S είναι πολύ καλή.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24254 από Coo
Να συμπληρώσω κάτι που από ότι νομίζω δεν έχει ειπωθεί. Ακόμα και να διαλέξει κάποιος φιμέ ίδιου τύπου με κάποιον άλλο, το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο. Ο χρωματισμός του σαλονιού παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο σκούρο φαίνεται ένα τζάμι από έξω. Εννοείται πως με σκούρο σαλόνι φαίνεται περισσότερο μαύρο απ'έξω.
Κάπως έτσι ξεγελάστηκα και εγώ, που ήθελα ίδιο χρωματισμό με του Argyris ο οποίος έχει ανοιχτόχρωμο σαλόνι, και ενώ βάλαμε το ίδιο τύπο το δικό μου φαίνεται πολύ πιο σκούρο.

Δημήτρης

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24255 από Guardian
Συμφωνώ απόλυτα με τον coo, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το σαλόνι...
Προσωπικά έχω επιλέξει μεμβράνες της foliatec και αν δεν κάνω λάθος έχουμε και εκεί έκπτωση ως κλάμπ...

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24256 από Corbil
coo έγραψε:

Να συμπληρώσω κάτι που από ότι νομίζω δεν έχει ειπωθεί. Ακόμα και να διαλέξει κάποιος φιμέ ίδιου τύπου με κάποιον άλλο, το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο. Ο χρωματισμός του σαλονιού παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο σκούρο φαίνεται ένα τζάμι από έξω. Εννοείται πως με σκούρο σαλόνι φαίνεται περισσότερο μαύρο απ'έξω.
Κάπως έτσι ξεγελάστηκα και εγώ, που ήθελα ίδιο χρωματισμό με του Argyris ο οποίος έχει ανοιχτόχρωμο σαλόνι, και ενώ βάλαμε το ίδιο τύπο το δικό μου φαίνεται πολύ πιο σκούρο.

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Γιαγκου το ταμπούρι θα λεγα.....

Ειναι απόλυτα αλήθεια αυτο που γράφει ο κούκος. Εμένα που ειναι μπεζ το σαλόνι παρόλο που έβαλα την 3η σκάλα της 3Μ ειναι σαν να μην εχω βάλει. Απ έξω επειδή το χρώμα του αυτοκινήτου ειναι μαύρο το αποτελεσμα ειναι πολύ ωραίο. Δε μ ενοχλεί καθόλου όμως, διότι και τον ήλιο και τη ζέστη έχει κόψει αρκετά, και το βράδι στην οδήγηση βλέπεις έξω πολύ καλα χωρίς πρόβλημα.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24257 από touzas088
Απαντήθηκε από touzas088 στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
3S και εγω.. Απο την πρωτη στιγμη που πηρα το αμαξι. Οπως φενεται και στη φωτο μου, απο φιμε αλλο τιποτα.

Έντυ

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24259 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Φιμέ μεμβράνες...
Εγώ έβαλα φιμε από την Paintbull στο γερακα.160 ευρώ κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.έβαλα την 2 από τις 5 διαβαθμισεις

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24260 από Coo
Corbil έγραψε:

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Γιαγκου το ταμπούρι θα λεγα.....

Κάπως έτσι θα ήθελε να το πει και ο τροχαίος που με σταμάτησε πριν από καιρό ένα βράδυ...

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi