- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Φιμέ μεμβράνες...
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
αποφάσισα να ανοίξουμε ένα γενικότερο πού αφορά μεμβράνες για τα τζάμια..
Σήμερα λοιπόν έχω ραντεβού για να τις μαυρίσω λιγάκι παραπάνω....Προσωπικά είχα επιλέξει εξαρχής μεμβράνες της foliatec και αυτές θα ξαναβάλω...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Όντως, κι εγώ που τα είδα από κοντά φαίνονται πολύ σκούρα. Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα δε με της 3Μ (35%) είναι κατάμαυρες...Εγώ πρίν από μερικές ημέρες πέρασα της LLUMAR το Νο.2. Το αποτέλεσμα αρκετά σκούρο,όχι όσο το περίμενα. Θα πρότεινα το #1 σε όσους βάλουν LLUMAR εκτός αν θέλουν επίτηδες να έχουν πολύ σκούρα τζάμια. Η τροχαία δέχεται μέχρι το #1....
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Argyris
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Εγώ πρίν από μερικές ημέρες πέρασα της LLUMAR το Νο.2. Το αποτέλεσμα αρκετά σκούρο,όχι όσο το περίμενα. Θα πρότεινα το #1 σε όσους βάλουν LLUMAR εκτός αν θέλουν επίτηδες να έχουν πολύ σκούρα τζάμια. Η τροχαία δέχεται μέχρι το #1.
Εμενα (κλασικα) με εχουν σταματησει στο δρομο και για τα φιμε και μου ειχαν πει οτι απαγορευονται ολες οι μεμβρανες και ας ειχα το #2 που ειχε και χαρτι για κτεο.Ο ενας μαλιστα επεμενε να τις βγαλω εκεινη την ωρα.Τελικα βεβαια τα βρηκαμε και εφυγα.Απο τις δικιες μου δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Απο τοποθετηση και αισθητικα ειναι πολυ ωραιες,αλλα απο κοντα εχουν κατι ψιλα στιγματα αναμεσα στο τζαμι και στη μεμβρανη.Μου ειχαν πει τοτε να μου τις αλλαξουν,αλλα βαριομουν να το ξαναφησω.
Πέτρος
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Από δουλειά άψογη και από τιμή τέλεια...
Πέτρο παρεπιπτόντως, Άσχετα με το αν έχεις χαρτί για ΚΤΕΟ δεν σημαίνει ότι δεν σε γράφει η τροχαία....
Franz Kafka
Σπύρος
- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Εγώ παιδιά το πήρα χθες το βράδυ και τα σπάει...αυτή τη φορά έβαλα τις 17% και στο πίσω έβαλα το 5%....
Από δουλειά άψογη και από τιμή τέλεια...
Πέτρο παρεπιπτόντως, Άσχετα με το αν έχεις χαρτί για ΚΤΕΟ δεν σημαίνει ότι δεν σε γράφει η τροχαία....
Καλοριζικο ! :clap:
Πέτρος
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Ως προς τα φιμε τωρα, απλα να ξερετε για την τροχαια μπορειται να πατε σε εναν "δικο σας" οφθαλμιατρο και να σας δωσει οτι πασχετε απο ενα ειδος φωτοευαισθησιας στα ματια! και ετσι να βαλετε ο,τι μεμβρανη θελετε πανω και οταν θα σας σταματησουν θα το παιξετε λιγο Βασιλακης Καηλας και θα δειξετε το χαρτι της διαγνωσης (να ειναι ευαναγνωστα τα γραμματα να του πειτε για παν ενδεχομενο) και ετσι θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι!
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μια χαρούλα αν και τελικά μάλλον η πίσω ήταν υπερβολή...
Franz Kafka
Σπύρος
- cdoum
- Senior Μέλος
-
- rallakias
- Senior Μέλος
-
Το ποσο φιμε το θέλεις ,θα το δεις ειτε σε καποια συναντηση ,σε αυτοκινητο αλλου μελους ,ειτε επιτόπου κανοντας δοκιμες με τις μεμβρανες.
- sakisdal
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- TSI
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
tsi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Το ALU LIGHT το είχα στο παλιο μου αυτοκίνητο. Μαυρη μαυριλα και καταχνια το βράδυ!!Παιδες Καλησπερα. σημερα περασα και εγω στο δικο μου μεμβρανες(μετα την αντικατασταση του παρ-μπριζ).Εβαλα lumar #2 Alu light. αποτελεσμα για αρχη πολυ καλο(με κατι νερακια στο πισω παρ-μπριζ που θα φυγουν με τον καιρο). Η τιμη τους ειναι 180 ευροπουλα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
καλησπέρα παίδες αποφάσισα να βάλω και εγώ στο eos μου φιμέ μεμβράνες και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος στην 3-S...το θέλω ελαφρώς φιμέ...ξέρει κανείς από μέγεθος φιμέ;πήρα στο μαγαζί στην νέα σμύρνη και μουπαν ότι ισχύει η προσφορά από 210 σε 168 πολύ καλή τιμή ..εύχομαι να κάνουν και καλή δουλειά,ποια η γνώμη σας λοιπόν;ευχαριστώ για την βοήθεια:ole:
Eχω βάλει εγώ Χρήστο. Ο Κώστας της 3S βάζει μεμβράνες της 3Μ. Εγώ εβαλα τις C35(τύπος).Εχει 5 σκάλες και δείγματα σε παμπρίζ στο μαγαζί του για να διαλέξεις.
Κάνει καλή δουλειά αλλά στην πίσω μεμβράνη δεν ειμαι και τόσο ευχαιστημένος καθώς ειναι πολύ δύσκολη η τοποθέτηση της και γι αυτόν το λόγο δικαιολογείται. Απλά πίσω λόγω και της αντίστασης που έχει θα βλέπεις καποιο "νερούλιασμα" στο τζάμι μεσω του κεντρικού καθρέφτη σου, το οποίο πιστεύω οτι θα το συνηθίσεις με τον καιρό και δε θα σε πειράζει. Κατα τ αλλα ολα καλά.
Η τιμή όντως είναι πολύ καλή και η χρησιμότητα των μεμβρανών έχει επίσης ουσία.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Να ξερεις οτι γενικα απο τις τιμες τιμοκαταλογου ,ολοι κανουν 10% εκπτωση.Δηλαδη απο τα 210 ,πας αυτοματα στα 190€.Η 3-S κανει αλλα 20€ εκπτωση.Οχι κι ασχημα!
Το ποσο φιμε το θέλεις ,θα το δεις ειτε σε καποια συναντηση ,σε αυτοκινητο αλλου μελους ,ειτε επιτόπου κανοντας δοκιμες με τις μεμβρανες.
20% Βασίλη, όχι 20 €
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το δικό μου, ίδιο μαγαζί, ίδια διαβάθμιση κλπ. Το νερούλιασμα πίσω είναι όντως αναπόφευκτο, και δυστυχώς δε το βλέπω να φέυγει (Σάκηηηηηηη)...cdoum έγραψε:
καλησπέρα παίδες αποφάσισα να βάλω και εγώ στο eos μου φιμέ μεμβράνες και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος στην 3-S...το θέλω ελαφρώς φιμέ...ξέρει κανείς από μέγεθος φιμέ;πήρα στο μαγαζί στην νέα σμύρνη και μουπαν ότι ισχύει η προσφορά από 210 σε 168 πολύ καλή τιμή ..εύχομαι να κάνουν και καλή δουλειά,ποια η γνώμη σας λοιπόν;ευχαριστώ για την βοήθεια:ole:
Eχω βάλει εγώ Χρήστο. Ο Κώστας της 3S βάζει μεμβράνες της 3Μ. Εγώ εβαλα τις C35(τύπος).Εχει 5 σκάλες και δείγματα σε παμπρίζ στο μαγαζί του για να διαλέξεις.
Κάνει καλή δουλειά αλλά στην πίσω μεμβράνη δεν ειμαι και τόσο ευχαιστημένος καθώς ειναι πολύ δύσκολη η τοποθέτηση της και γι αυτόν το λόγο δικαιολογείται. Απλά πίσω λόγω και της αντίστασης που έχει θα βλέπεις καποιο "νερούλιασμα" στο τζάμι μεσω του κεντρικού καθρέφτη σου, το οποίο πιστεύω οτι θα το συνηθίσεις με τον καιρό και δε θα σε πειράζει. Κατα τ αλλα ολα καλά.
Η τιμή όντως είναι πολύ καλή και η χρησιμότητα των μεμβρανών έχει επίσης ουσία.
Πάντως η δουλειά που κάνουν τα παιδιά στην 3-S είναι πολύ καλή.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κάπως έτσι ξεγελάστηκα και εγώ, που ήθελα ίδιο χρωματισμό με του Argyris ο οποίος έχει ανοιχτόχρωμο σαλόνι, και ενώ βάλαμε το ίδιο τύπο το δικό μου φαίνεται πολύ πιο σκούρο.
Δημήτρης
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Προσωπικά έχω επιλέξει μεμβράνες της foliatec και αν δεν κάνω λάθος έχουμε και εκεί έκπτωση ως κλάμπ...
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Να συμπληρώσω κάτι που από ότι νομίζω δεν έχει ειπωθεί. Ακόμα και να διαλέξει κάποιος φιμέ ίδιου τύπου με κάποιον άλλο, το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο. Ο χρωματισμός του σαλονιού παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο σκούρο φαίνεται ένα τζάμι από έξω. Εννοείται πως με σκούρο σαλόνι φαίνεται περισσότερο μαύρο απ'έξω.
Κάπως έτσι ξεγελάστηκα και εγώ, που ήθελα ίδιο χρωματισμό με του Argyris ο οποίος έχει ανοιχτόχρωμο σαλόνι, και ενώ βάλαμε το ίδιο τύπο το δικό μου φαίνεται πολύ πιο σκούρο.
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Γιαγκου το ταμπούρι θα λεγα.....
Ειναι απόλυτα αλήθεια αυτο που γράφει ο κούκος. Εμένα που ειναι μπεζ το σαλόνι παρόλο που έβαλα την 3η σκάλα της 3Μ ειναι σαν να μην εχω βάλει. Απ έξω επειδή το χρώμα του αυτοκινήτου ειναι μαύρο το αποτελεσμα ειναι πολύ ωραίο. Δε μ ενοχλεί καθόλου όμως, διότι και τον ήλιο και τη ζέστη έχει κόψει αρκετά, και το βράδι στην οδήγηση βλέπεις έξω πολύ καλα χωρίς πρόβλημα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- touzas088
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Έντυ
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Γιαγκου το ταμπούρι θα λεγα.....
Κάπως έτσι θα ήθελε να το πει και ο τροχαίος που με σταμάτησε πριν από καιρό ένα βράδυ...
Δημήτρης