Μετακινηση του λογοτυπου;!

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12985 από vaggelis4
Μετακινηση του λογοτυπου;! δημιουργήθηκε από vaggelis4
Λοιπον το ειδα σε Phaeton και δεν ηταν ασχημο σαν εικονα, εννοω για το λογοτυπο Eos που σε ολους μας (οσους το εχουν βαλει) ειναι κατω αριστερα και θελω να το μετακινησω για να το βαλω κατω ακριβως απο το σημα της VW ωστε να μοιαζει με το μεγαλο μακρυνο ξαδερφο Phaethon και φυσικα να ξεκολλησω το λογοτυπο κινητηρα.
Ξερει κανεις πως μπορω να το ξεκολλησω και να το κολλησω στη μεση αλλα ειναι και αλφαδι η δουλεια μην ειναι το ενα πανω το αλλο κατω;
(εννοω οπως την εικονα απο κατω)

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12995 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Μετακινηση του λογοτυπου;!
Βαγγέλη σαν ιδέα δεν είναι άσχημη - αν και προσωπικά προτιμώ όπως είναι τώρα- αλλά ο μακρινός ξάδερφος έχει και πολύ μικρότερα γράμματα. Μήπως το λογότυπο EOS στο μέγεθος που είναι είναι λίγο μεγάλο για να τοποθετηθεί στη μέση; Δεν ξέρω λέω τώρα...Αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου.
Όσο για το πώς μπορείς να ξεκολλήσεις τα γράμματα, ούτε αυτό μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά. Το πιθανότερο είναι αν δεν κάνεις τον σωστό τρόπο (είτε αυτός είναι με υπερθέρμανση ή ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς) να κάνεις ζημιά στο χρώμα σου. Άρα θα σε συμβούλευα πρίν το κάνεις να πάρεις μια υπεύθυνη απάντηση από κάποιον που το έχει κάνει ή ξέρει πώς γίνεται, έστω και αν το έκανε σε Golf, Eos, Polo κλπ.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13012 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Μετακινηση του λογοτυπου;!
Καλα μιλαμε για επαγγελματια φωτογραφοεπεξεργαστη, οντως μου φαινονται λιγο μεγαλα και στο Passat που ειχε δει πρεπει να ειχε βαλει μικροτερη γραμματοσειρα, θα ψαξω να βρω μικροτερη και οταν τη βρω θα ψαξω να βρω πως γινεται! :thinking
Ευχαριστω παντως για τη φωτο!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13025 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Μετακινηση του λογοτυπου;!
Να το ξεκολλησεις και να το ξαναβαλεις ,δεν νομιζω να γινεται.Πρεπει να παρεις αλλο.Οσο για το ξεκολλημα,εγω που εβγαλα του κινητηρα και εβαλα αλλο,απλα το ανοιξα με ενα μαχαιρακι και το τραβηξα.Τωρα βεβαια ,μη σε παρω και στο λαιμο μου.

Πέτρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13027 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Μετακινηση του λογοτυπου;!
Θα το κοιταξω.... το πολυ πολυ να μεινει ανεξητηλο το σημα πανω! :p
Αμα δε βρω ομως μικροτερα γραμματα και με ιδιο τυπο γραμματο σειρας δε κανω τπτ, μαλλον για αντιπροσωπεια με βλεπω... :agree:

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13256 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Μετακινηση του λογοτυπου;!
PETROS έγραψε:

Να το ξεκολλησεις και να το ξαναβαλεις ,δεν νομιζω να γινεται.Πρεπει να παρεις αλλο.Οσο για το ξεκολλημα,εγω που εβγαλα του κινητηρα και εβαλα αλλο,απλα το ανοιξα με ενα μαχαιρακι και το τραβηξα.Τωρα βεβαια ,μη σε παρω και στο λαιμο μου.

Βασικά μπορείς να το ξανακολλήσεις με μία καλή ταινία διπλής όψεως 3Μ π.χ.
Το έχω κάνει σε άλλο σηματάκι στο Eos και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην σπάσεις κάποιο από τα γράμματα. Αν γίνει αυτό ας είναι καλά το ebay!!

Πάντως θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι είναι λίγο μεγάλη η γραμματοσειρά...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi