Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!

• asteras
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2145 από asteras
παρακαλω τις γνωμες για αυτη την μετατροπη...............

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2146 από Coo
Εννοείς ότι πήρες την απόφαση να βάψεις το EOS σου και να του αλλάξεις χρώμα; :crazyman:
Προσωπικά βρίσκω το άσπρο πάρα πολύ καλό...και ειδικά να συνδυαστεί με μαύρο δερμάτινο σαλόνι θα είναι πολύ καλό.
Πώς και πήρες όμως (αν πήρες) μια τέτοια απόφαση;

Δημήτρης

• asteras
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2147 από asteras
Απαντήθηκε από asteras στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
δημητρη αυτο θελω να κανω αλλα δεν ξερω ουτε τιμες ουτε τιποτα.......μηπως μπορει να βοηθησει καποιοσ και να μου συστησει ενα καλο μαστορα???????το δερμα ειναι ηδη μπορντοκοκκινο...

• tzimos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2148 από tzimos
Απαντήθηκε από tzimos στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
Bαφη ενος αμαξιου μεσα εξω θες 1500...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ.Επειδη ομως πας σε αλλη κατηγορια υπολογισε 2000.Σκεψου οτι για να γινει καλη δουλεια θες ξηλωμα τα λαστιχα και πλαστικα απο πορτες και το χειροτερο μηχανη γυρω γυρω.Αν παλι μονο εξω και καθολου ξηλωμα σε ταπετσαριες τοτε 1000.Ευχομαι να βοηθησα και να το σκεφτεις καλυτερα!!!!Α οι τιμες αυτες ισχυαν μεχρι το καλοκαιρι σ εναν εδω θεσ/νικη..........

• asteras
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2149 από asteras
Απαντήθηκε από asteras στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
σε ευχαριστω παρα πολυ δημητρη θα το ψαξω και μονος μου....εδω στην αθηνα αλλα
οι τιμεσ πανω κατω θα ειναι οι ιδιες.................................

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2150 από Coo
Χμ.......
Ουσιατικά μιλάμε για λύσιμο και δέσιμο του αυτοκινήτου σε πολύ ευαίσθητα σημεία....(Π.χ. τα λάστιχα στα μπράτσα της οροφής είναι κάτι που θέλει τεράστια προσοχή γιατί είναι το Α-Ω της στεγανότητα)ς. Δε θέλεις μάστορα, χειρούργο θέλεις! :D
Ίσως στο τέλος να ήταν καλύτερο να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου και με 4-5,000 παραπάνω να πάρεις καινούργιο στο χρώμα που επιθυμείς και με το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημήτρης

• EOSis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2151 από EOSis
Απαντήθηκε από EOSis στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
υπολογισε κομματι και 100ευρω...

• georen
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2154 από georen
Απαντήθηκε από georen στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
Κώστα σιγουρα θες χειρούργο όπως λέει ο Δημήτρης και μάλιστα με ειδικότητα μικροχειρουργικής όχι όποιον νά 'ναι. Ομως τέτοιοι δεν υπάρχουν ανάμεσα στους φανοποιούς, και αν υπάρχουν είναι δυσεύρετοι σαν είδος υπό εξαφάνιση, ή αν βρεις κάποιον τελικά ο χρόνος και το χρήμα που θα χρειαστεί, κάνουν το όλο θέμα απαγορευτικό.
Σκέψου ότι πολλά προβλήματα δεν μπορεί ή δεν ξέρει ούτε η αντιπροσωπεία να τα λύση σωστά και με μία μόνο επίσκεψη.
Επίσης σκέψου την διαφορά αντοχής της βαφής σε σχέση με την εργοστασιακή.
Να σού πω επίσης άλλη μια παράμετρο, λίγο πιο απλή αλλά που μάλλον δεν σκέφτηκες. Το χάσιμο από την αξία του αυτοκινήτου σε υποτιθέμενη πώληση, αφού αυτό θα φαίνετε στην άδεια σαν δεύτερο χέρι. Υποθέτω ότι θα δηλωθεί η αλλαγή του χρώματος, άρα θα αλλάξει η άδεια στο νέο χρώμα. Αλλά και θα αναφέρει άλλη ημερομηνία πρώτης έκδοσης άδειας και άλλη της παρούσας, χωρίς να αναφέρει ότι πρόκειται για τον ίδιο ιδιοκτήτη.
Τελικά μήπως συμφέρει να κάνεις αυτό που λέει ο Δημήτρης και να αλλάξεις αυτοκίνητο; Αλλάζοντας εννοείτε το χρώμα;
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ξανασκέψουτο και βέβαια η τελικά απόφαση δική σου.
Πάντα φιλικά.

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2155 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
Επισης υπολογισε οτι αν ξανα βαφτει το αμαξι ολο, υποψιαζεις και πιθανους αγοραστες στο μελον που θα εχει ξαναβαφτει ολο μηπως ειχε φαει γερο τρακαρισμα και καλα.
Εγω παντως αν ειχα μαυρο δεν θα το αλαζα με τιποτα να το κανω ασπρο.
Αλα γουστα εινε αυτα.

• Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2161 από Costas
Απαντήθηκε από Costas στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
Εκτός όλων των παραπάνω, νομίζω οτι θα πρέπει να υπολογίζεις και αλλαγή στην άδεια οδήγησης σου.
Δεν ξέρω και τι χρέωση υπάρχει γι'αυτό...

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2176 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
Εγώ πάντως φίλε μου συγγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά δεν θα το έκανα! Πρόλαβαν οι υπόλοιποι κύριοι και σου έγραψαν τους λόγους! Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι... Πάντως εσύ ζυγίσεις τα πράγματα και εσύ παίρνεις την απόφαση!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2861 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Mετατροπη μαυρου eos σε λευκο...............!!!!!!
Δεν ενδείκνυται φίλε μου για πολλούς λόγους. Το αμάξι είναι ευαίσθητο. Εδώ στα καλά του είναι και έχει προβληματάκια. Οχι να μπείς σε τόσο βαθιά νερά. Γνώμη δικιά μου κράτησέ το μαύρο. Αν θες τόσο πολύ να το αλλάξεις πούλησέ το.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Συντονιστές: nikitas tsi