Καλό κερί αυτοκινήτου;

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7431 από Coo
Καλό κερί αυτοκινήτου; δημιουργήθηκε από Coo
Θέλω να πάρω ένα κερί για το αυτοκίνητο. Έχω ένα σαμπουάν με κερί (το οποίο το αποφεύγω να το χρησιμοποιήσω στην οροφή λόγω των τσιμουχών) αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος. Θα ήθελα να βρώ ένα από αυτά τα... χειροπιαστά, που τρίβεις παρέα με τη Βιλαρίμπα και το Βιλαμπάχο!

Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό προϊόν;

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7434 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Καλό κερί αυτοκινήτου;
1ον. Αν έχεις αμυχές (ελαφρές γρατσουνιές) στο αυτοκίνητο θα κάνεις μια τρύπα στο νερό γιατί ναι μεν θα το προστατέψεις αλλά θα γίνουν πιο ορατές οι γρατσουνιές . Καλύτερα να πάρεις μια κρέμα για στίλβωση πρώτα και μετά να περάσεις κερί.

2ον Το κέρωμα και η στίλβωση εκτός από επίπονες διαδικασίες επειδή γίνονται μια φορά το χρόνο στο αμάξι καλό είναι να γίνονται από επαγγελματία με τα κατάλληλα μηχανήματα. Ενδεικτικά σου λέω ότι ρώτησα χθες για αυτό και μου είπε στίλβωση και κέρωμα 120 ευρώ σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7438 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Καλό κερί αυτοκινήτου;
Αυτό για τις γρατζουνιές το γνώριζα - λογικό είναι άλλωστε...

Στο παλιό μου αυτοκίνητο χρησιμοποιούσα ένα κερί και η διαφορά ήταν εμφανής. Με το κερί το νερό δεν αφήνει λεκέδες και 'φωτίζει' λίγο παραπάνω το χρώμα. Αλλά το πεταξα πρίν από πολύ καιρό και δε θυμάμαι πιο ήταν. Αλλά άλλο το παλιό, άλλο το EOS, θέλουμε κάτι καλύτερο σαν ψωνάρες που είμαστε!
Δεν αμφιβάλλω ότι ένας επαγγελματίας από τη στιγμή που έχει τα κατάλληλα για τη δουλειά εργαλεία θα εχει και καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλά και με το μεράκι σου (ή αρρώστια για άλλους) γίνεται και πάλι καλή δουλειά...

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7450 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Καλό κερί αυτοκινήτου;
Μήτσε εκτός από τα προιόντα της Meguiars που είναι εγγύηση, ένα άλλο πολύ καλό προιόν είναι το Presta Titanium.

Παλιότερα είχα ρωτήσει για γυάλισμα και κέρωμα σε κατάστημα που εμπορεύεται προιόντα και των δύο εταιριών και ειδικεύεται στην περιποίηση του αυτοκινήτου και μου είχε πει ότι μπορεί να κάνει γυάλισμα -κέρωμα με Meguiars το οποίο κερί όμως θέλει όμως επανάληψη κάθε 6 μήνες.

Αντίθετα το κερί με το Presta Titanium είναι για 3 χρόνια διάρκεια.

Εννοείται ότι γνωρίζω τους διάφορες παράγοντες που επηρεάζουν το κερί κτλ αλλά να μην επαναλαμβανόμαστε. Οι διάρκειες που αναφέρω είναι για νορμάλ συνθήκες και χρήση του αυτοκινήτου.

Υ.Γ. Πληροφοριακά εντελώς, η τιμή για γυάλισμα-κέρωμα με Meguiars κοστίζει 120€ και για την ίδια εργασία με Presta Titanium 180€

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• serres tsi
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7462 από serres tsi
Απαντήθηκε από serres tsi στο θέμα Απ:Καλό κερί αυτοκινήτου;
συγνωμη που θα σας την πω λιγο αλλα νομιζω οτι σας πιανουνε κοτσο λιγο στις τιμες.4 ειδων κρεμες για γρατζουνιες γυαλισμα κερωμα και προστασια χρωματος που κρατανε μεσο ορο 8-9 μηνες 50Ε.σε ολα τα οργανωμενα πλυντηρια των σερρων.:agree:
μηπως να σας οργανωσω καμια εκδρομη κατα δω πανω;;;;;;;;;;;;:lol:

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7465 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Καλό κερί αυτοκινήτου;
...ή μήπως να σε βάλουμε αντιπρόσωπο Β.Ελλάδας στα γυαλιστικά του κλάμπ;; :lol: :PPP

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi