Ανοιχτό φιλτροκούτι & Σκάστρες

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80764 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Ανοιχτό φιλτροκούτι & Σκάστρες

Montekristo7 έγραψε: Αναλυτικότατος οδηγός αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στο πως να αφαιρέσω τη σκάστρα, αντιθέτως με τον άνθρωπο που ήμουν χθες δουλεύει χρόνια μηχανικός στη Karenta και τα ξέρει σαν τα δάχτυλά του τα μοτέρ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν πως ήταν έτοιμο να "σπάσει" από την πίεση το καλώδιο της σκάστρας που φεύγει για εγκέφαλο..

To δικο μου φισακι της σκαστρας εχει ηδη σπασει και ξεκουμπωνει συνεχεια

Νikitas TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80765 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Ανοιχτό φιλτροκούτι & Σκάστρες
Γενικά είμαι κάτα το να εχεις φιλτροχοανη χυμα μέσα στο κινητήρα αλλα οκ. Εξάτμιση έχεις φουλ ή μόνο τελικό;

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80766 από Montekristo7
Απαντήθηκε από Montekristo7 στο θέμα Ανοιχτό φιλτροκούτι & Σκάστρες
Όχι από χταπόδι, καταλύτη και μετα

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80767 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Ανοιχτό φιλτροκούτι & Σκάστρες
2 πράγματα.
Εχεις προσέξει αν αυτο που λες στο κανει σε ανηφόρες πιο πολυ;
Μπορει να φταίει η εισαγωγή.
Εμενα μου το κανε (ανεβαζε σαν ποδήλατο) πιο πολυ σε ανηφορες που ηταν σε κλιση το αμαξι και δεν εμπαινε αερας μεσα και καποια στιγμη που καθαρισα βαλβιδες ειδαμε οτι είχε ξεκουμπώσει μπροστά εκεινο το κουτακι που φέρνει τον αέρα απο την μάσκα.Και το κλέισαμε και δεν το ξανα έκανε.
Έχει δίκιο ο Θοδωρής...Μεσα πρωτον τραβάει θερμότερο και επίσης δεν εχει και μεγάλη ροή ενω απο την μάσκα οπως κινήσε πιέζεται ο αερας όπως τον σκίζεις και μπαίνει πολυ πιο εύκολα.
Επίσης ενας φίλος μου που εβαλε ολόσωμη σε Leon TSI 122 του εκανε κατι σκαλοπάτια (ετσι μου είπε) και πηγε και χαμηλωσε την πίεση για να δουλεύει σωστά.Αυτος ειχε πρόγραμμα όμως.
Επίσης εχω διαβάσει για καποιον μαμα με Golf mk5 (Ιδιο κινητήρα με εμάς) που μόνο με τελικό του έκανε κοψίματα αλλα αρνούμαι να πιστέψω οτι ενα τελικο μπορει να κανει κατι τέτοιο.
Περίεργο το θέμα σου πάντως...
Τώρα για το diffuser πολυ ωραιο ειναι,νταξει δεν ειναι και παρα πολυ φθηνο γιατι ειναι σε λιρες αγγλίας.Αλλα μαύρο ειναι και το αυτοκίνητό σου δεν θα κανει τοσο ωραία αντίθεση οπως στην φωτο.Δεν θα πολυφαίνεται.

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80768 από Montekristo7
Απαντήθηκε από Montekristo7 στο θέμα Ανοιχτό φιλτροκούτι & Σκάστρες
Ότι είναι περίεργο το μόνο σίγουρο. Τώρα αν ευθύνεται η εισαγωγή η η εξάτμιση θα πω με σιγουριά Όχι γιατί μου το έκανε και πριν τα βάλω.. Οπότε κάτι άλλο θα είναι. Τώρα για την ανηφόρα δεν το έχω προσέξει, αν και μου το κάνει σίγουρα σε ευθεία

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80769 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Ανοιχτό φιλτροκούτι & Σκάστρες
Αν δεν είναι φουλ η εξάτμιση δεν επηρεάζει. Τα κοψίματα απειλούνται σε πολλαπλασιαστες ή πιθανότατα να θες και καθαρισμό. Οπως εισαι μπορείς να μείνεις και μαμα, αν όμως πας σε φουλ εξάτμιση θες πρόγραμμα και μάλιστα ST2

1,4 TSI 2?? PS