Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40801 από gumbal
Πήγα πάλι σήμερα το πρωί στην Καρέντα, φυσικά ο τεχνικός σύμβουλος δεν μπορούσε να με βοηθήσει και κανόνισα την Πέμπτη το πρωί να το πάω να κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο. Οπότε από Πέμπτη τα νεότερα...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40830 από aceoscy
μακαρι να ειναι ολα οκ...

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40875 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp
Κατι ισως ασημαντο,ισως σημαντικο που δεν γνωριζα ειναι οτι στον χωρο του εφεδρικου τροχου εχουν κολλησει ενα χαρτακι που γραφει το συνεργειο που εκανε την αναβαθμιση,το 24s4 καθως και την ημερομηνια που εγινε.
Μου το ειπε ο tassos sib84 που το ειδε στο δικο του και το εχει και το δικο μου.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40884 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp
Δηλαδή να φανταστώ ότι αυτό το βάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα που κάνουν κάποια αναβάθμιση;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40896 από gumbal
Το αυτοκόλλητο πάντως υπάρχει-το έχουν κολλήσει...αντε να δούμε τι θα μου πουνε αύριο...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40943 από gumbal
Mόλις γύρισα από Καρέντα...Και όπως ήταν φυσικό "ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΛΑΒΗ". Η διαφορά λεεί στην έκδοση οφείλεται σε διαφορετικά κριτήρια για τα οποία έγινε η αναβάθμιση (κριτήριο 06 κλπ κλπ). Και καλά έχει αλλάξει η χαρτογράφηση και για αυτό δουλεύει ψηλά μονο όταν χρειάζεται (ποτέ δλδ).Και γενικότερα δεν είδα διάθεση να με εξυπηρετήσουν, ενώ με παρότρυναν να μην ακούω τα σχόλια από τα club γενικότερα γιατί δεν γνωρίζουν!!!!!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40945 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp
Oπως και δεν κανουν αναβαθμιση ολα τα 160αρια.

Νikitas TSi

• rallakias
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #40946 από rallakias
Το να μην ''τσοκαρει'' το αμαξι δεν μπορεί απο μονο του να θεωρηθει προβλημα ,αν δεν καταγραφει κατι στον εγκεφαλο.
Εφόσον ο κινητηρας κατα τα αλλα δουλεύει οπως και πριν την αναβαθμιση ,μην ανησυχεις.Αν τωρα π.χ. δεν τουρμπιζε όπως παλιά , ε τότε έπρεπε να το ψάξεις.

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41184 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp
Έκανα την αναβάθμιση και γω και δεν διαπίστωσα πάντως αυξημένη κατανάλωση.. Διαπίστωσα σίγουρα καλύτερη επιτάχυνση μετά τις 3500-4000 στροφές, λες και πήρα άλλο αμάξι!!
Δεν ξέρω αν φταίει ότι η αναβάθμιση έγινε μετά και το γενικό service των 30.000 χιλ αλλά το αμάξι πετάει!
:good: :good:

EDIT: Επίσης διαπίστωσα ότι το αμάξι τσοκάρει πολύ πιο σπάνια.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42745 από vaggelis4
Παιδια παρατηρησε κανεις οτι μετα την αναβαθμηση ο χαρακτηριστικος ηχος που ακουγοταν οταν γινονταν αποτομες αλλαγες και με "γκαζια" που αλλοι τον παρομοιαζαν με μεταλλικο ηχο ή ηχο κουνιας που τριζει χαχα πλεον δεν υφισταται;! Άρα ηταν κατι παραπανω απο τον ηλεκτρονικο συμπλεκτη του κομπρεσορα που ελεγαν οτι ευθυνεται ή ισως πλεον η σύμπλεξη γινεται πιο ομαλα και δεν κανει τον ήχο... :thinking

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

• gustavo
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42756 από gustavo
πράγματι ο ήχος έχει εξαφανιστεί πλέον.. η καλύτερη αναβάθμιση μέχρι στιγμής! Ελπίζω η επόμενη να το κάνει αεροπλάνο :idea:

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42757 από nikitas tsi
Δεν εχει να κανει με την αναβαθμιση.
Ειναι θεμα των τροχαλιων του κομπρεσσορα,αναλογα τη ζεστη και την υγρασια.

Νikitas TSi

• gustavo
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42771 από gustavo
nikitas tsi έγραψε:

Δεν υπάρχει περίπτωση, ξέχνα το. Έσκουζε σαν π@@@@@@ πριν την αναβάθμιση ακριβώς μια μέρα πριν.

Εκτός και αν σταμάτησε ξαφνικά η υγρασία :shades:

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42792 από vaggelis4
gustavo έγραψε:

nikitas tsi έγραψε:

Δεν υπάρχει περίπτωση, ξέχνα το. Έσκουζε σαν π@@@@@@ πριν την αναβάθμιση ακριβώς μια μέρα πριν.

Εκτός και αν σταμάτησε ξαφνικά η υγρασία :shades:

Σωστοοοος :good:

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42802 από andreas73
Εγώ πάντως δεν είχα παρατηρήσει τέτοιο θόρυβο (20000 χλμ.). Πάντως αν όντως υπήρχε και το φτιάξανε μπράβο τους!

• marios_eos_160ps
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42960 από marios_eos_160ps
Απαντήθηκε από marios_eos_160ps στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp
εγω ειχα το θορυβο στα 7500km, μου αλλαξαν κατι "πηνιο κομπρεσσορα" ελεγε στις εργασιες και δεν ξαναεμφανιστηκε. τωρα για την αναβαθμιση μονο διαφορα σε καταναλωση εχω (+1 λιτρο) και ειμαι και επαρχια.....που να ερθω Αθήνα......να μου ζησεις Ο.Α.Σ.Α

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #43008 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp

να μου ζησεις Ο.Α.Σ.Α

Όταν δεν κάνει απεργίες όμως...

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #43054 από Christaras
Απαντήθηκε από Christaras στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp
vaggelis4 έγραψε:

Παιδια παρατηρησε κανεις οτι μετα την αναβαθμηση ο χαρακτηριστικος ηχος που ακουγοταν οταν γινονταν αποτομες αλλαγες και με "γκαζια" που αλλοι τον παρομοιαζαν με μεταλλικο ηχο ή ηχο κουνιας που τριζει χαχα πλεον δεν υφισταται;! Άρα ηταν κατι παραπανω απο τον ηλεκτρονικο συμπλεκτη του κομπρεσορα που ελεγαν οτι ευθυνεται ή ισως πλεον η σύμπλεξη γινεται πιο ομαλα και δεν κανει τον ήχο... :thinking

Φίλε Βαγγέλη έχεις απόλυτο δίκιο! Εξαφανίστηκε ως δια μαγείας!

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #54022 από dragonfighter
Για την ιστορία να αναφέρω ότι και σε μένα στην 1η αναβάθμιση (που είναι το γνωστό recall 24s4) ο κωδικός του engine component πήγε στην έκδοση 0888, όπως και στου gumbal, ενώ μετά τη 2η αναβάθμιση πήγε στην G 1676.

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #55105 από nikitas tsi
Κανενα νεοτερο επανω σε αυτο υπαρχει;

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55174 από gkioulis
Δε ξερω αν ετυχε σε πολλους αυτο με τον ηχο,παντως εγω μετα την αναβαθμιση παρατηρησα μια βελτιωση ως προς αυτο για να μη πω οτι πλεον δεν ακουγεται καθολου ....

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55175 από gkioulis
χρειαζεται και δευτερη αναβαθμιση;εγω εκανα μονο τη πρωτη που ολοι γνωριζουμε και σκεφτομαι να βαλλω το πρωτο σταδιο αναβαθμισης της apr !!!συμφωνα με το οποιο φτανω τουλαχιστον στα 210 hp και βεβαια κερδιζω και σε επιταχυνση!!!

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55743 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Σημαντικη αναβαθμιση για κινητηρες CAVD 1.4-160Hp
Γεια σου Χρήστο γκαζιάρη!
Άντε με το καλό ρε παιδί και να μας πεις εντυπώσεις!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #56605 από andreas73
Παιδιά εγώ πήγα στον Gratsia και μου είπε ότι δεν υπάρχει δεύτερη αναβάθμιση. Μία είναι αυτή που κάναμε. Δεν το έβαλε επάνω στο VAS, όμως κοίταξε στον υπολογιστή με το vin number μου και μου το επιβεβαίωσε...

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #56615 από nikitas tsi
Eσυ Αντρεα εχεις κινητηρα CAVD οπως και γω,επιπλεον μπορει το VIN σου να καλυπτει τα κριτηρια για την αναβαθμιση.
Μηπως υπαρχει για τον CAXA η καποιον αλλον κινητηρα,ακομη και για τον CAVD αλλα με αλλα κριτηρια.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi