τσοκάρισμα

• N-EOS
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56947 από N-EOS
τσοκάρισμα δημιουργήθηκε από N-EOS
καλημέρα μετά από πολύ καιρό. Ξέρει κανένας γιατί το αυτοκίνητο δεν τσοκαρει το πρωί και τσοκάρει το απόγευμα!!! Έχουμε καμία αντίστοιχη περίπτωση. Πάντως δεν έχει βγάλει κανένα σφάλμα. Μήπως έχει κανένα εσωτερικό ρολόι ? Ψάχνοντας online βρήκα κάτι για την "βαλβίδα πρωινής εκκίνησης". Τι είναι αυτό? Πόσο θα είναι η λυπητερή? Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56948 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
Ευτύχη μια παρόμοια συζήτηση είχε γίνει και παλαιότερα ( εδώ ) και τότε δεν είχε ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για βλάβη ή όχι. Πάντως το δικό μου συνεχίζει να το παρουσιάζει τα πρωινά, τις περισσότερες φορές, χωρίς να έχει εντοπιστεί ένδειξη λάθους ή πρόβλημα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56951 από demetreos
Απαντήθηκε από demetreos στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
Καλημέρα παιδιά!
Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ στο EOS μου 9/2009, από την αρχή που το πήρα!
Τσοκάρει όταν έχει ζέστη, όταν έχει κρυο ξεκινάει ο κινητήρας κανονικά, άλλες φορές το αντίστροφο!
Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως δεν είναι βλάβη, απλά θα πρέπει να ξεκινάω μετά από 2-3 λεπτά ούτως η άλλως.
Στο service δεν βγάζει βλάβη.
Άν κάποιος θέλει να το ψάξει παραπάνω τι να πω!
Πάντως εγώ εδώ και δυόμιση χρόνια απλά το έχω συνηθίσει!

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56955 από gumbal
Απαντήθηκε από gumbal στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
Πράγματι δεν πρόκειται για βλάβη. Εμένα μου το παρουσίασε από την στιγμή που έκανα την αναβάθμιση 24S4. Απευθύνθηκα και εγώ στο service και δεν εντοπίστηκε κάτι...Έχω παρατηρήσει ότι το τσοκάρισμα δεν έχει να κάνει με την εξωτερική θερμοκρασία αλλά με την υγρασία. Σε χιόνια με -5 και δεν τσόκαρε και με βροχή στους 15 και τσόκαρε κανονικά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56956 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
gumbal έγραψε:

...Έχω παρατηρήσει ότι το τσοκάρισμα δεν έχει να κάνει με την εξωτερική θερμοκρασία αλλά με την υγρασία.

Έτσι νομίζω κι εγώ...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56959 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
demetreos έγραψε:

Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως δεν είναι βλάβη, απλά θα πρέπει να ξεκινάω μετά από 2-3 λεπτά ούτως η άλλως.

Mε κίνδυνο να βγούμε εκτός θέματος, στο manuaΙ μέσα γράφει ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα, απλά "να μη ζορίζουμε" τον κινητήρα (και κατα συνέπεια το τούρμπο) μέχρι να φτάσει σε κανονική θερμοκρασία (να πάει ο δείκτης στη μέση)

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56965 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
Εμένα μου τσοκάρει κάθε πρωί. Και το βράδυ αν το αφήσω αρκετή ώρα ακίνητο. Υγρασία υπάρχει μπόλικη...

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56969 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
Κι εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει πότε τσοκάρει και πότε όχι. Μπορεί όπως λέτε κι εσείς έξω να έχει ψόφο και μετά από ολονύχτιο να μην τσοκάρει. Αντίθετα μπορεί να το αφήσω καλοκαίρι στους 42C και να τσοκάρει.
Πάντως δεν έχει δείξει τίποτα τόσα χρόνια, ούτε σαν πρόβλημα, ούτε σαν ένδειξη στο VagCom και όλα καλά. Για να το παρουσιάζει σε πολλούς τότε μαλλον δεν αποτελεί πρόβλημα.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• N-EOS
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #56970 από N-EOS
Απαντήθηκε από N-EOS στο θέμα Απ:τσοκάρισμα
θα αλλάξω την "βαλβίδα πρωινής εκκίνησης" (25 ευρώ) και θα σας πω αποτελέσματα... από Δευτέρα...

Συντονιστές: nikitas tsi