WITSON W2-D723V

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15170 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Να ρωτήσω κάτι;
Αυτό εδώ ισχύει;

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Γιατί αν ισχύει με την σημερινή ισοτιμία το κόστος αγοράς είναι κάτω από 300,00 €

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15180 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Σπύρο νομίζω ότι ισχύει αλλά είναι η τιμή από Κίνα.
Αν βάλεις και τελωνείο πάλι στα 400+ πας...

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15181 από Guardian
Ναι βρε Πασχάλη, το φαντάζομαι, απλά βάλε το ένα βάλε το άλλο, αν κάποιος βάλει και την τοποθέτηση κοντεύεις να φτάσεις τα 600,00 €
Άσε που τώρα που το θυμήθηκα, θέλω να ρωτήσω και κάτι...
Ανέβηκε το λίνκ του προμηθευτή και εκεί γράφει πως το κόστος ανά μονάδα είναι 429,99 pounds. εμείς γράφουμε ότι το αγοράζουμε 339,99 pounds. Είναι τιμή για το κλάμπ αυτή;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15195 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Guardian έγραψε:

Ανέβηκε το λίνκ του προμηθευτή και εκεί γράφει πως το κόστος ανά μονάδα είναι 429,99 pounds. εμείς γράφουμε ότι το αγοράζουμε 339,99 pounds. Είναι τιμή για το κλάμπ αυτή;

Ναι, είναι ειδική τιμή για το κλαμπ (αναφέρεται και στο θέμα των συμμετοχών). Όσο για τον κινέζο, αν ψάξεις λίγο τις συζητήσεις που είχαν γίνει στην πρώτη αγορά, θα δεις ότι δε συμφέρει λόγω τελωνείου, όσο και να κάνει το δολλάριο...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15197 από Guardian
vabatzis έγραψε:

Guardian έγραψε:

Ναι, είναι ειδική τιμή για το κλαμπ (αναφέρεται και στο θέμα των συμμετοχών). Όσο για τον κινέζο, αν ψάξεις λίγο τις συζητήσεις που είχαν γίνει στην πρώτη αγορά, θα δεις ότι δε συμφέρει λόγω τελωνείου, όσο και να κάνει το δολλάριο...

Ναι βρε το κοίταξα, απλά ήταν μια απορία που είχα γιατί μου έκανε εντύπωση....
Όσο για την ειδική τιμή μια χαρά ξηγιέται ο φίλτατος Rob...
Αλήθεια, πότε με το καλό λέτε να το σπρώξετε;

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15198 από vabatzis
Guardian έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Guardian έγραψε:

Θα σας στείλω σε όλους πμ. Έχω ήδη ενημερώσει τον Rob και αναμένω επιβεβαίωση, ώστε να προσχωρήσουμε στα διαδικαστικά...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15199 από Guardian
vabatzis έγραψε:

Guardian έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Guardian έγραψε:

Θα σας στείλω σε όλους πμ. Έχω ήδη ενημερώσει τον Rob και αναμένω επιβεβαίωση, ώστε να προσχωρήσουμε στα διαδικαστικά...

:clap: :clap: :clap:

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15416 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Τελικά για όσους έχουν πάρει το WITSON 723 και έχουν πρόβλημα με την ώρα όταν τρέχουν το Destinator 7 (που χάνεται λόγω αλλαγής time region) σήμερα μετά από πολύ ψάξιμο, δοκιμές και επινοήσεις κατάφερα να το φτιάξω (νομίζω) να παίζει σωστά.
(μέχρι και το registry έκανα dump στην memory card για να το ψάξω... εξονυχιστικά σε pc)

Η λύση είναι ένας συνδυασμός λύσεων (που όμως δεν δούλευαν αυτούσιες στην περίπτωσή μας στο 723) που υπήρχαν στο διαδίκτυο για άλλες συσκευές. Χρειάζεται να έχετε το Mortscript και να γραφτεί ένα scriptάκι που να αλλάζει το time region στην registry μόλις πριν φορτωθεί το Destinator.

3-4 φορές που άνοιξα και έκλεισα το μηχάνημα (από το κλειδί γιατί αλλιώς το μηχάνημα στην ουσία δεν σβήνει!) φαίνεται να δούλεψε σωστά. Αύριο που θα ξαναπάω στο αυτοκίνητο θα είμαι και πιο σίγουρος για να σας πω... (εφόσον συνεχίζει να δουλεύει σωστά το scriptάκι)

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15418 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Μπράβο Γιώργο!
Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί από πάρα πολλούς (για να μην πω όλους...) και σίγουρα αν με το καλό λειτουργήσει όπως αναμένεις να λύσει τα χέρια από πολλούς! Καλό θα ήταν να ανέβαζες την όλη διαδικασία με απλά και κατανοητά βήματα ώστε να μπορεί να γίνει και από τους υπόλοιπους... (ώστε να μην σε πρήζουμε κιόλας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου!!!!)

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15419 από djlgm
Γελάδι έγραψε:

Μπράβο Γιώργο!
Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί από πάρα πολλούς (για να μην πω όλους...) και σίγουρα αν με το καλό λειτουργήσει όπως αναμένεις να λύσει τα χέρια από πολλούς! Καλό θα ήταν να ανέβαζες την όλη διαδικασία με απλά και κατανοητά βήματα ώστε να μπορεί να γίνει και από τους υπόλοιπους... (ώστε να μην σε πρήζουμε κιόλας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου!!!!)

Ναι Δημήτρη σίγουρα θα δώσω όλες τις λεπτομέρειες απλά θέλω και αύριο να το τεστάρω για να είμαι σίγουρος 100% μιας και είχα παρατηρήσει πως η συμπεριφορά του "bug" άλλαζε αναλόγως του σε ποιά περίοδο της ημέρας βρίσκεσαι και κάνεις τις δοκιμές (οι έχοντες προγραμματιστική εμπειρία ίσως καταλάβουν το γιατί και πως μπορεί να γίνεται αυτό... όταν παίζεις με τα time regions τα πάντα είναι σχετικά με την τρέχουσα ώρα...)
Αύριο που θα είμαι 100% σίγουρος ότι δουλεύει σωστά το scriptάκι θα σας το δώσω αυτούσιο με πλήρεις οδηγίες. Απλά θεώρησα καλό να μην τους βάλω όλους να παιδεύονται πριν να είναι σίγουρο ότι δουλεύει σωστά...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15420 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Και πολύ σωστά σκέφτεσαι Γιώργο! :good: :ole:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15428 από Guardian
Ήταν να μην το πάρει απόφαση ο Γιώργος να το κάνει σωστό μηχάνημα.......

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15439 από djlgm
Guardian έγραψε:

Όντως Σπύρο, είμαι πολύ πεισματάρης και όταν ξέρω ότι κάτι γίνεται ή οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνεται δεν τα παρατάω εύκολα!

Σε λίγο θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες για το D723 και την λύση για το θέμα με την ώρα στο Destinator7...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15440 από vabatzis
djlgm έγραψε:

Guardian έγραψε:

Όντως Σπύρο, είμαι πολύ πεισματάρης και όταν ξέρω ότι κάτι γίνεται ή οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνεται δεν τα παρατάω εύκολα!

Σε λίγο θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες για το D723 και την λύση για το θέμα με την ώρα στο Destinator7...

Γιώργο κάνεις ένα κόπο να μας πει τί περιείχε το πακέτο που παρέλαβες από Αγγλία; Εννοώ κεραίες κλπ...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15449 από Magnum
Γιώργο από ηλεκτρονικά σκαμπάζεις;
Υπάρχει τρόπος να κάνεις extract firmware από το 723...αν μπορείς να με βοηθήσεις...

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15455 από djlgm
vabatzis έγραψε:

djlgm έγραψε:

Guardian έγραψε:

Γιώργο κάνεις ένα κόπο να μας πει τί περιείχε το πακέτο που παρέλαβες από Αγγλία; Εννοώ κεραίες κλπ...

Να υπενθυμίσω ότι δεν συμμετείχα στην ομαδική παραγγελία μιας και για λόγους βλάβης με την DVD μονάδα του D721 που είχα πριν, το επέστρεψα στον Rob και με μια διαφορά χρημάτων μου έστειλε άμεσα το D723...

Το πακέτο που παρέλαβα από τον Rob είχε την κεντρική μονάδα, τα καλώδια για την σύνδεση με το αυτοκίνητο (can bus) τα καλώδια με τις εισόδους/εξόδους με βύσματα RCA, ένα καλώδιο που καταλήγει σε USB θηλυκό, ένα καλώδιο για το IPOD, την κεραία για την ψηφιακή TV, η οποία έχει μαγνήτη και καλά για να μπεί εξωτερικά, την κεραία GPS, έναν adaptor για την κεραία του ραδιοφώνου, το τηλεκοντρόλ της συσκευής, το manual. Εγγύηση δεν είχε και ζήτησα από τον Rob να μου στείλει.

Τώρα, το καλώδιο για την κεραία δεν το χρησιμοποίησα γιατί είχε μόνο ένα βύσμα FAKRA, ενώ το EOS βγάζει δύο για τις δύο κεραίες που έχει. Χρησιμοποίησα το ίδιο καλώδιο που είχα πάρει από το ebay για το D721, το οποίο έχει ενισχυτή και χρησιμοποιεί και τα δύο βύσματα FAKRA... όπως αυτό εδώ:
cgi.ebay.de/Antennen...4

Νομίζω όσοι δεν το έχετε πάρει καλό είναι να το πάρετε προτού βάλετε το μηχάνημα, βελτιώνει πολύ την λήψη.

Για την εγγύηση, δεν είχε μέσα στην συσκευασία, οπότε ζήτησα από τον Rob να μου εξασφαλίσει εγγύηση. Μου ζήτησε το serial number της συσκευής και μου έστειλε άμεσα με email ένα document που είναι ουσιαστικά και η εγγύηση (να είμαστε καλυμμένοι αμ πως!)

Φροντίστε να ζητήσετε και σεις όταν σας έρθουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15456 από djlgm
Magnum έγραψε:

Γιώργο από ηλεκτρονικά σκαμπάζεις;
Υπάρχει τρόπος να κάνεις extract firmware από το 723...αν μπορείς να με βοηθήσεις...

Πασχάλη τυχαίνει εκτός από επαγγελματίας μηχανικός λογισμικού να είμαι και ηλεκτρονικός μηχανικός (και εκπαιδευτικός!! άσχετο!)

Πιστεύω ότι σίγουρα γίνεται να πάρουμε κάπως το firmware, δεν ξέρω όμως πως και φαντάζομαι θα πρέπει να μπει χέρι στο εσωτερικό... Ίσως θα ήταν ακόμα ευκολότερο να το ζητήσουμε όπως έχουν κάνει κάποιοι στο εξωτερικό. Παλιότερα κάπου έιχα βρει για το D720 που κάνανε κάτι πατέντες και αλλάζανε το graphical user interface! με αλλαγή στο firmware. Όμως θέλει πολύ προσοχή γιατί μπορεί να πάει το μηχανάκι άκλαφτο!
Ακόμα δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα, με έκαιγε το θέμα με την ώρα στο Destinator, οπότε τώρα που το λύσαμε θα ασχοληθώ και με άλλα θέματα, όπως τα skins και εφαρμογές. (Χτες έφτιαξα με το Visual Studio μια δοκιμαστική τύπου "Hello World" εφαρμογή για το D723 και έπαιξε τέλεια..)

Σε λίγο θα γράψω για την λύση με την ώρα στο D723 όσο αφορά το Destinator.

Να πω εδώ πως και με το D721 μου έκανε κουλά με την ώρα το Destinator7. Πιστεύω με την λύση αυτή πρέπει να λυνόταν και εκείνο το πρόβλημα, οπότε όσοι έχετε το D721 καλό είναι να την εφαρμόσετε και σεις.

Συγκεκριμένα στο D721 και με το Destinator 7 συνέβαινε το εξής παράδοξο: Η ώρα ήταν πάντα σωστή και ίδια με τα windows CE, όμως αν άνοιγες το μηχάνημα στις 12:01 μετά τα μεσάνυχτα, η ώρα στο Destinator δεν ήταν η 00:01 αλλά παραδόξως η 15:01, προφανώς γινόταν κάποια σύγχυση με τα time zones....

Σύντομα η λύση...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15459 από Magnum
Γιώργο τολμάς να βάλεις χέρι στο ηχοσύστημα σου να μου πεις που είναι ενωμένα τα καλώδια της USB με την πλακέτα;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15460 από Magnum
Το δικό μου το άνοιξα τελείως.
Δεν είναι κάτι δύσκολο μπορώ να πω.
Χέρι μέσα πρέπει να μπει σίγουρα.\
Στο εξωτερικό δεν το έχει κανει κάποιος από ότι είδα.
Ρίξε μια ματιά εδώ αν θες: powerdns.homeip.net/...m
Κάπως έτσι θα γίνεται. Εδώ θέλω τις γνώσεις σου...

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15461 από djlgm
Magnum έγραψε:

Γιώργο τολμάς να βάλεις χέρι στο ηχοσύστημα σου να μου πεις που είναι ενωμένα τα καλώδια της USB με την πλακέτα;

Πασχάλη θα σε απογοητεύσω, αυτήν την στιγμή δεν θα έμπαινα στον κόπο να το βγάλω μόνο για να δώ αυτήν την λεπτομέρεια. Ίσως κάποιο από τα παιδιά που παραλάβουν το δικό τους να προσφερθούν να κάνουμε μια μικρή εγχέιρηση αν και φοβάμαι ότι θα πρέπει να αφαιρεθούν αυτοκόλλητα της εγγύησης. Το καλωδιο USB βγαίνει από την φύσσα οπότε έχω την υποψία πως εσωτερικά ακόμα και σε αυτά τα μηχανήματα που δεν έχουν το καλώδιο USB ίσως από την πλακέτα να καταλήγουν εσωτερικά και αυτά στην φύσσα. Ίσως αν έρθουν τα μηχανήματα των παιδιών που έχουν το καλώδιο USB να σου δανείσει κάποιος το καλώδιο να κάνεις μια δοκιμή.

Όσο για το firmware dump δεν ξέρω για το 723, νομίζω είχα δει να το έχουν κάνει για το D720, δεν είμαι σίγουρος...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15463 από Guardian
Γιώργο σε ευχαριστούμε για τον κόπο που κάνεις αν και πολύ φοβάμαι ότι θα σε χρειαστούμε again and again....

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15464 από Guardian
Γιώργο με τη λήψη του ραδιοφώνου έχεις κάποιο πρόβλημα ή όλα κομπλέ;

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15467 από djlgm
Guardian έγραψε:

Γιώργο με τη λήψη του ραδιοφώνου έχεις κάποιο πρόβλημα ή όλα κομπλέ;

Η λήψη του ραδιοφώνου είναι σχεδόν η ίδια με αυτήν που είχα με το D721, όμως ομολογώ είναι λίγο χειρότερη από του μαμά RCD310.

Αυτό που με έχει λίγο στεναχωρέσει είναι η λήψη της ψηφιακής τηλεόρασης. Αν και παίζει ρόλο που και πως θα μπει η κεραία, σε γενικές γραμμές η παρακολούθηση εν κινήση δεν είναι τελικά πολύ καλή, εκτός και αν υπάρχει ανοικτό πεδίο τριγύρω. Το κακό είναι πως σε αντίθεση με την αναλογική που απλά μπαίνουν παράσιτα εν κινήσει, στην ψηφιακή ο ήχος διακόπτεται με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παρακολουθήσεις έστω και ακούγοντας...
Το θέμα είναι πως η ψηφιακή μετάδοση είναι μονόδρομος και ούτως ή άλλως όλοι θα αναγκαστούμε να έχουμε μόνο ψηφιακούς δέκτες οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε.
Πάντως σίγουρα φταίει πως κανονικά η κεραία πρέπει να μπει κάθετα και εγώ για λόγους ευκολίας και εμφάνισης την έχω βάλει οριζόντια. Νομίζω όσο έκανα δοκιμές όταν ήταν κάθετα έπιανε πολύ καλύτερα, και πιθανόν κάποια στιγμή να βρώ κάπου αλλού να την βάλω ώστε να είναι με κάθετη πόλωση...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15479 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Η λύση για το πρόβλημα που παραθέτει ο Γιώργος βρίσκεται εδώ , σε νέο θέμα. Παρακαλώ ο σχολιασμός επί του θέματος να συνεχιστεί εκεί.
ADMIN

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #15659 από Guardian
Θέλω να ρωτήσω κάτι για τον περιβόητο αντάπτορα της κεραίας που δεν έχω καταλάβει....
Το eos έχει δύο κεραίες και το κινεζάκι χρειάζεται μία για να δουλέψει ή το eos έχει μία και το κινεζάκι χρειάζεται δύο για να δουλέψει;

Franz Kafka
Σπύρος

Συντονιστές: nikitas tsi