- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Δεύτερο group buy για replica rns 510.....
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13895
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Δεύτερο group buy για replica rns 510..... δημιουργήθηκε από Guardian
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν έχουμε στα πλάνα κάτι για νέα μαζική αγορά κινέζου...
Έμαθα πρόσφατα, ότι βγαίνει πλέον με θύρα usb πίσω και το βασικό είναι ότι πλέον το δίνουν με έναν χρόνο εγγύηση...
Αν λοιπόν υπάρχει ενδιαφέρον θα ήθελα να με ενημερώσετε, αλλιώς να το ψάξω λίγο εκτός....
Έμαθα πρόσφατα, ότι βγαίνει πλέον με θύρα usb πίσω και το βασικό είναι ότι πλέον το δίνουν με έναν χρόνο εγγύηση...
Αν λοιπόν υπάρχει ενδιαφέρον θα ήθελα να με ενημερώσετε, αλλιώς να το ψάξω λίγο εκτός....
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13899
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Δεύτερο group buy για replica rns 510.....
Guardian έγραψε:
Σπύρο εντός των ημερών θα ανοίξουμε το νέο θέμα. Έχω ήδη επικοινωνήσει με Αγγλία (λόγω απουσίας του Δημήτρη) και περιμένω μια ανανεωμένη προσφορά...:agree:Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν έχουμε στα πλάνα κάτι για νέα μαζική αγορά κινέζου...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13900
από Guardian
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Δεύτερο group buy για replica rns 510.....
Ευχαριστώ Βαγγέλη, απλά το χαλβαδιάζω εδώ και μέρες και έλεγα να το πάρω...
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13904
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Δεύτερο group buy για replica rns 510.....
Λίγη υπομονή να δούμε τις προσφορές και θα το δούμε επισταμένα το θέμα για όσους ενδιαφέρονται... Είναι λογικό πως ανάλογα με τον αριθμό που θα παραγγείλουμε η τιμές θα διαφέρουν. Γι'αυτό καλό θα ήταν να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τιμές κλπ για να δεί όποιος ενδιαφέρεται αν πραγματικά θέλει να δηλώσει συμμετοχή και να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi