Αγορά multimedia οθόνης

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15445 από Coo
Αγορά multimedia οθόνης δημιουργήθηκε από Coo
συνέχεια από άλλο θέμα...

touzas088 έγραψε:
Κριμα γιατι ημουνα ετοιμος για την αγορα οθονης και τωρα δεν ξερω τι να κανω.. Αμα ειναι να εχω προβληματα με τις ρυθμισεις τι να την κανω.

Coo έγραψε:
κοιτά, είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αυτό το φόρουμ εκτεταμένα στο παρελθόν με αντικρουόμενες απόψεις. Όλα ξεκινούν από το πόσο που θέλεις να διαθέσεις. Αν κυμαίνεται μέχρι €500 πάρε ένα κινεζακι. Αυτό που κερδίζεις είναι ότι παίρνεις φτηνά ένα ολοκληρωμένο πακέτο που σε επώνυμο προϊόν κοστίζει τα 4πλασια! Εκεί που χάνεις είναι σε ποιότητα κατασκευής, ανάλυση εικόνας, ίσως και ήχου (σε σχέση πάντα με τα επώνυμα-ο ήχος παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα) . Από την άλλη αν έχεις €1000-€1500 να δώσεις μην το σκέφτεσαι, πάρε επώνυμο. Ποιοτικά καλύτερο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Εγώ είχα και κινεζακι και τώρα έχω επώνυμο... Αν δεν είχα ένα θέμα με την αξιοπιστία των μηχανημάτων μακροχρόνια θα το αλλαζα, αλλά μένω ως έχω..
Αυτή είναι η γνώμη μου...

Γελάδι έγραψε:
Αν και να σου θυμίσω Μήτσε πως όταν είχες δει το 723 είχες πολύ θετική εντύπωση ωα προς την ποιότητα κατασκευής, έστω εκ πρώτης όψεως!
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με! Για οθόνη και ήχο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και το δικό μου ακόμη δεν το έχω δει στην πράξη!
Φίλε μου touzas088 (βάλε επιτέλους βρε και μία υπογραφή να ξέρουμε πού μιλάμε!) σαφώς και δεν κάνω διαφήμιση το κινεζάκι! Απλά το έθεσα σαν μία φθηνή και ολοκληρωμένη πρόταση!

touzas088 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις. Εχω κατασταλαξει στο Kenwood 8224. Απλα με απασχολουσε τι θα γινει στην οθονουλα αυτη.
Δεν προλαβαινω να πολυ φτιαξω το profil δουλεια και τρεχαματα.. Θα το κανω ελπιζω καποια στιγμη. Ευχαριστω και παλι.

Coo έγραψε:
Δημήτρη δε με κατάλαβες. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να μειωσω το μηχάνημα. Πράγματι από κοντά που το είδα και σε σύγκριση με τον «προγονο» του που είχα όπως σου είχα πει φαίνεται όμορφο και ποιοτικοτερο στο φινιρισμα του. Και φορεμενο που το είδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει εμφανισιακα από το εργοστασιακο ή το επώνυμο- μη σου πω ότι είναι και πιο όμορφο από την κουμουτσα που έχω....Μου άρεσε αρκετά. Όταν μιλάω για ποιότητα αναφέρομαι περισσότερο στο συνδιασμο άνθρωπος, λογισμικού και hardware που έχει μέσα το οποίο σε σχέση με τα επώνυμα πιστεύω ότι ίσως είναι ένα κλικ κάτω όσον αφορά την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. Είμαι της γνώμης χωρίς να είμαι απόλυτος ότι μια πιο επώνυμη εταιρία δίνει περισσότερο βάρος στην ποιότητα κατασκευής έστω και αν τα εργοστάσια βρίσκονται στην ίδια χώρα. Όχι τόσο στα υλικά μόνο, αλλά σαν ολοκληρωμένο πακέτο κατασκευής-software-hardware-aftersales. Δεν το λέω αφ'υψηλου αφού εγώ έχω αυτό που έχω μόνο γιατί το βρήκα σχεδόν τσάμπα, σε άλλη περίπτωση θα είχα και εγώ Κινέζο και μάλιστα βρέθηκα πολύ κοντά στο να πάρω μέρος στην παραγγελία που μόλις έκλεισε, αλλά για κάποιους άσχετους λόγους δεν το έκανα. Αυτό που σίγουρα αναγνωρίζω είναι ότι είναι μια πολύ καλή λύση το κινεζακι. Και αν κρίνω από τα παιδιά που το πήραν από την πρώτη παραγγελία σίγουρα μειναν ευχαριστημένοι...

touzas088 έγραψε:
Γιατι αναφερεις το Kenwood ως κουμουτσα. Δεν θελω να κλαιω 1500 € ειναι κρημα. λιγες λεπτομερειες αν γινεται..

Coo έγραψε:
Τελικά πρέπει να μάθω να εκφράζομαι και να περιγράφω σωστά...

Το παρομοίωσα ως "κουμούτσα" γιατί εμφανισιακά πιστεύω ότι το κινεζάκι ταιριάζει απίστευτα καλύτερα στο ταμπλό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Δε λέω ότι το Kenwood δεν είναι όμορφο, πολύ καλό είναι και αυτό και μάλιστα με την ανακλινόμενη οθόνη προς όλες τις κατευθύνσεις μπορείς εύκολα να ξεχάσεις το πρόβλημα του ήλιου στην οθόνη, απλά σαν εμφάνιση στο ταμπλό μου αρέσει καλύτερα ο κινέζος. Σε καμμία περίπτωση τα 1500 δεν θα πάνε χαμένα, θα το ευχαριστηθείς το μηχάνημα....
Μπορείς να δείς φωτογραφίες από το Kenwood που έχω στο Eos εδώ.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15527 από touzas088
Απαντήθηκε από touzas088 στο θέμα Απ:Αγορά multimedia οθόνης
Ποια ειναι τα συν και πλιν αναμεσα σε ZENEC και KENWOOD? Αν εξερεσουμε το οικονομικο κομματι.. Μπας και κατασταλαξω επιτελους...:surrender:

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15532 από touzas088
Λήψη ραδιοφωνου μέτρια??? Δηλαδή? Δεν πιανει καλά τους σταθμούς. Ο ήχος και η ποιότητα εικόνας πως είναι? Συγκριτικά πάντα...

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15533 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αγορά multimedia οθόνης
touzas088 έγραψε:

Λήψη ραδιοφωνου μέτρια??? Δηλαδή? Δεν πιανει καλά τους σταθμούς. Ο ήχος και η ποιότητα εικόνας πως είναι? Συγκριτικά πάντα...

Τους σταθμούς καλά τους πιάνει, απλώς τους ψιλοχάνει κάτω από γέφυρες κλπ. Επίσης, σε κάποιους σταθμούς έχει κακή λήψη, ανάλογα την περιοχή. Για παράδειγμα, ο 95,2 δεν πιάνει από Νίκαια μέχρι Σκαραμαγκά, και μόλις κατέβεις στην Εθνική τον ξαναβρίσκει. Αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται και σε άλλες περιοχές.
Όσο για τον ήχο και την ποιότητα εικόνας, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, δεν έχω να παρατηρήσω κάτι....

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15534 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Αγορά multimedia οθόνης
Χωρίς να θέλω να περιπλέξω τα πράγματα, αναφορικά με τη λήψη του ραδιοφώνου, μήπως ένας ενισχυτής κεραίας (διπλός) να έκανε τη διαφορά;

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15535 από vabatzis
coo έγραψε:

Χωρίς να θέλω να περιπλέξω τα πράγματα, αναφορικά με τη λήψη του ραδιοφώνου, μήπως ένας ενισχυτής κεραίας (διπλός) να έκανε τη διαφορά;

Αν εννοείς αυτόν που είχαμε αγοράσει επιπρόσθετα στο witson, τον έχει...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15536 από Coo
Ναι, αυτόν εννοούσα. Είμαι άκυρος, αγνοείστε με. TOMATO

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15538 από vabatzis
Έντυ, μπορείς αν θέλεις να δεις και την παρουσίαση του μηχανήματος, όπως και τον σχετικό σχολιασμό, εδώ ...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15550 από touzas088
Ευχαριστω ευχαριστω και παλι ευχαριστω.. Coo αν και με Kenwood θα το συστηνες?.. Δεν με νοιαζει το κοστος. Η εμφανιση και η αποδοση με νοιαζει.. Η αγορα και τοποθετηση θα γινει στον Κωστα. Ο ιδιος μου προτεινει το ZENEC, εγω ειμαι αρκετα επιφυλακτικος :unsure: :unsure:

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15558 από Coo
Το kenwood ως μάρκα θεωρείται από τις καλύτερες που υπάρχουν στην αγορά, και ως ποιότητα ήχου και ως εμφάνιση. Από τη στιγμή που αποφασισες να διαθέσεις ένα τέτοιο πόσο της τάξης των €1500 θα σου το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Τα συν και τα πλην αυτής της αγοράς στα ανέλυσα, όπως το βλέπω εγώ, προηγουμένως. Το zenec είναι ένα όμορφο και ποιοτικό μηχάνημα, το έχω δει στου Βαγγέλη. Τα συν και πλην στα ανέλυσε ο ίδιος. Είναι μια επιλογή που θα κανείς εσυ.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15562 από touzas088
Και κατι τελευταιο πριν την αγορα. Στο ZENEC το navibox ειναι ξεχωριστα και τοποθετηται αλλου στο αμαξι?

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15563 από vabatzis
touzas088 έγραψε:

Και κατι τελευταιο πριν την αγορα. Στο ZENEC το navibox ειναι ξεχωριστα και τοποθετηται αλλου στο αμαξι?

Αυτό ισχύει αν πάρεις το MC2000+NA2000. Νομίζω ότι στο καινούριο μοντέλο είναι ενσωματωμένο....

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15572 από touzas088
Μαλλον αποφασισα στο ZENEC NC2010.. Ειδα λεπτομεριες εδω www.zenec.com/index....1 ... Συμβατο απολυτα και με την οθονουλα του τιμονιου. Μεχρι και το navi που εχει.:agree:

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16384 από touzas088
Η παραγγελια εγινε! zenec 2010..

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16386 από Coo
Καλορίζικος! Περιμένουμε εντυπώσεις ή/και να το δούμε από κοντά :clap:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16388 από touzas088
Τελος του μηνα.. Ηλπιζα πριν απο το 5Χ5 να το ειχα να σας το εδειχνα αλλα δεν το βλεπω.

Έντυ

• phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16389 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Αγορά multimedia οθόνης
αψογη αγορα:clap:

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16391 από touzas088
Thx:agree:

Έντυ

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16392 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Αγορά multimedia οθόνης
Καλορίζικο και από εμένα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16398 από vabatzis
touzas088 έγραψε:

Τελος του μηνα.. Ηλπιζα πριν απο το 5Χ5 να το ειχα να σας το εδειχνα αλλα δεν το βλεπω.

Έντυ αν επιτρέπεται πόσο θα σου πάει ; Α, τελικά το gps είναι ενσωματωμένο ή όχι ;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #16423 από touzas088
Το gps ειναι ενσωματωμενο. Και απο οτι εχω δει απιστευτο γιατι δουλευει και σαν split screen με ραδιο και τετοια.. Οσο αναφορα την τιμη θα απαντησω σε λιγο καιρο. Υπομονη. Επιφυλασσομαι να διασφαλισω, ισως, μια καλη προσφορα.. Η συσκευη εχει μονη της 1240€ εδω στην ελλαδα. Απλα λιγη υπομονη...

Έντυ

Συντονιστές: nikitas tsi