Αποκλεισμός των aftermarket από τις αυτοκ/νίες
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #15837
από Coo
Δημήτρης
Αποκλεισμός των aftermarket από τις αυτοκ/νίες δημιουργήθηκε από Coo
συνέχεια από άλλο θέμα
Βασικά είναι συνέχεια μιας γενικότερης προσπάθειας που παρατηρώ σε διάφορες μάρκες ώστε ο καταναλωτής να στραφεί σε προϊόντα της εταιρείας αποκλειστικά. Για παράδειγμα στις καινούργιες τις Mercedes δεν υπάρχει θέση 2 Din. Το ίδιο και στα καινούργια τα Opel, Bmw, Ford (αρχής γενομένης από το τελευταίο Fiesta), Renault (καινούργιο Megane sedan & Coupe). Νομίζω ότι η VW το κάνει "με το γάντι". Άν θέλεις 2 din σου λέει, πάρε το δικό μου, και όχι το κινεζάκι ούτε το JVC κλπ...
Έρχεται σύντομα ο καιρός που σε όλα τα αυτοκίνητα θα λέμε :bye: στα aftermarket.
Βασικά είναι συνέχεια μιας γενικότερης προσπάθειας που παρατηρώ σε διάφορες μάρκες ώστε ο καταναλωτής να στραφεί σε προϊόντα της εταιρείας αποκλειστικά. Για παράδειγμα στις καινούργιες τις Mercedes δεν υπάρχει θέση 2 Din. Το ίδιο και στα καινούργια τα Opel, Bmw, Ford (αρχής γενομένης από το τελευταίο Fiesta), Renault (καινούργιο Megane sedan & Coupe). Νομίζω ότι η VW το κάνει "με το γάντι". Άν θέλεις 2 din σου λέει, πάρε το δικό μου, και όχι το κινεζάκι ούτε το JVC κλπ...
Έρχεται σύντομα ο καιρός που σε όλα τα αυτοκίνητα θα λέμε :bye: στα aftermarket.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #15863
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αποκλεισμός των aftermarket από τις αυτοκ/νίες
...και για να ενισχύσω αυτό που λες, το επιβεβαιώσαμε πρόσφατα στην παραγγελία του golf του αδερφού μου. Η VW "τρέχει" ένα promo με τις νέες παραγγελίες, όπου με 200 ευρώ επιβάρυνση αντικαθιστάς το RCD310 με RCD510. Από εκεί και πέρα είναι μονόδρομος...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Συντονιστές: nikitas tsi