- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ανακατασκευασμενο RNS 510
- gazza307
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Constantinos-vw eos 2.0 FSI
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53369
από gazza307
Ανακατασκευασμενο RNS 510 δημιουργήθηκε από gazza307
εχω βρει μια περιπτωση ανακατασκευασμενου RNS απο αντιπροσωπεια...
βεβαια τα στοιχεια που εχει στην ετικετα δεν τα εχω ξαναδει...βεβαια μου δινουν εγγυηση εαν παθει κατι στο μελλον...
και εχει τις γνησιες ταινιες απαραβιαστες
το εβαλα πανω δοκιμαστικα,περασα χαρτες V.8 αλλα δεν εχω κανει ακομα κανενα update (λεω να βαλω την 2760).
το μονο που δεν κανει ειναι να μην διαβαζει SDHC (4GB) ενω μια SD (512MB) την ειδε αμεσως.
αξιξει τον κοπο να το κρατησω???ακουω γνωμες...
εγω παντως HW H03 δεν εχω ξαναδει ουτε SW:1200...
BX ειναι κωδικος ανακατασκευασμενου...
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
βεβαια τα στοιχεια που εχει στην ετικετα δεν τα εχω ξαναδει...βεβαια μου δινουν εγγυηση εαν παθει κατι στο μελλον...
και εχει τις γνησιες ταινιες απαραβιαστες
το εβαλα πανω δοκιμαστικα,περασα χαρτες V.8 αλλα δεν εχω κανει ακομα κανενα update (λεω να βαλω την 2760).
το μονο που δεν κανει ειναι να μην διαβαζει SDHC (4GB) ενω μια SD (512MB) την ειδε αμεσως.
αξιξει τον κοπο να το κρατησω???ακουω γνωμες...
εγω παντως HW H03 δεν εχω ξαναδει ουτε SW:1200...
BX ειναι κωδικος ανακατασκευασμενου...
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53371
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Ανακατασκευασμενο RNS 510
Μέχρι την s/w 1200 το μηχανάκι θα βλέπει άνετα μέχρι sd 2Gb. Απο την 1200 και πάνω θα βλέπει και τις 32αρες sd.
Σε τι τιμή το πήρες - πάρεις?
Σε τι τιμή το πήρες - πάρεις?
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53374
από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Ανακατασκευασμενο RNS 510
Και μέσα στο ΕΤΚΑ δίνει κωδικούς και διαφορερικές τιμές. Το συγκεκριμένο με κατάληξη ΒΧ είναι ανακατασκευής (σαν καινούργιο και εσωτερικά και εξωτερικά) και με εγγύηση κανονικά. Η τιμή των ανακατασκευασμένων είναι περίπου στη μισή τιμή των κανονικών. Πάντως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αρκεί η τιμή να είναι συμφέρουσα. Παραπάνω από 1.000 ευρώ είναι καλύτερα από το ebay. Φυσικά να είναι καλός πωλητής και να είναι καινούργιο το RNS. Εγώ θυμάμαι είχα δώσει 1.400 μαζί με το bluetooth που έκανε γύρω στα 400 και το πήρα καινούργιο και χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα με αναβαθμίσεις
- gazza307
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53378
από gazza307
Απαντήθηκε από gazza307 στο θέμα Απ:Ανακατασκευασμενο RNS 510
εχω γνωστο που θα παρει στην θεση του ΒΧ ενα που ειχα αγορασει αρχες του χρονου απο ebay (Λιθουανια)...
για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το εκανα παρολο που το Ebay RNS δεν παρουσιασε κανενα προβλημα με SW 3800 και χαρτες V7.1
αλλα χωρις να εχω τολμησει να κανω καποιο update με το φοβο μην μπρικαρει....
συνεπως δεν θα δωσω κατι μονο την δικη μου συσκευη κ θα τα φτιαξει αυτος...
το δικο μου απο ebay κοστισε 450 €.
για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το εκανα παρολο που το Ebay RNS δεν παρουσιασε κανενα προβλημα με SW 3800 και χαρτες V7.1
αλλα χωρις να εχω τολμησει να κανω καποιο update με το φοβο μην μπρικαρει....
συνεπως δεν θα δωσω κατι μονο την δικη μου συσκευη κ θα τα φτιαξει αυτος...
το δικο μου απο ebay κοστισε 450 €.
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53379
από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Ανακατασκευασμενο RNS 510
Εγώ μέχρι στιγμής με RNS B, HW03 έχω φτάσει αισίως στην 3980 (τελευταία Beta) και κανένα πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι τι έκδοση (Α,Β,C,D,E) και τι HW έκδοση είναι το RNS. Στην φωτογραφία είναι ένα RNS ανακατασκευασμένο έκδοσης Β και HW 03, δηλαδή ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει το δικό μου. Θεωρητικά λοιπόν τα RNS B,C μπορούν να ανέβουν μέχρι έκδοση 2ΧΧΧ, ενώ τα D, Ε μέχρι 3ΧΧΧ. Άρα καλύτερα να έχεις ένα RNS C,D για να μπορείς σίγουρα να φτάσεις σε εκδόσεις 4ΧΧΧ από το να έχεις ένα RNS B και βέβαια πολύ χειρότερα αν έχεις έκδοσης Α που είσαι «καταδικασμένος» σε εκδόσεις 1ΧΧΧ, 2ΧΧΧ και 3810 (μόνο με πειραγμένο λογισμικό)
Πρακτικά εγώ με το B δεν θα έπρεπε να βάλω έκδοση 3ΧΧΧ και όμως έφτασα στην τελευταία beta (3980) που είναι και πολύ πιο σταθερή από όλες τις 3ΧΧΧ μέχρι σήμερα. Τώρα για το αν θα προχωρήσω σε μελλοντικό update 4XXX, δεν ξέρω, μάλλον θα περιμενω κάποιος άλλος να το κάνει.
Οι διαφορές, εκτός της οθόνης (LED) που ακόμα ψαχνουν να δουν τη διαφορά με τις LCD είναι ότι έχουν πιο γρήγορο επεξεργαστή και μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τις απαιτήσεις των καινούργιων filmware
Πρακτικά εγώ με το B δεν θα έπρεπε να βάλω έκδοση 3ΧΧΧ και όμως έφτασα στην τελευταία beta (3980) που είναι και πολύ πιο σταθερή από όλες τις 3ΧΧΧ μέχρι σήμερα. Τώρα για το αν θα προχωρήσω σε μελλοντικό update 4XXX, δεν ξέρω, μάλλον θα περιμενω κάποιος άλλος να το κάνει.
Οι διαφορές, εκτός της οθόνης (LED) που ακόμα ψαχνουν να δουν τη διαφορά με τις LCD είναι ότι έχουν πιο γρήγορο επεξεργαστή και μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τις απαιτήσεις των καινούργιων filmware
- gazza307
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53392
από gazza307
Απαντήθηκε από gazza307 στο θέμα Απ:Ανακατασκευασμενο RNS 510
το ΒΧ αναβαθμιστηκε σε SW 2760 ολα καλως.
επιπλεον εγκαταστηθηκε Video In Motion επισης καλως.
Επισης μετα το update σε 2760 απο 1200 ειδε αμεσως την SDHC 4GB που του εβαλα...
επιπλεον εγκαταστηθηκε Video In Motion επισης καλως.
Επισης μετα το update σε 2760 απο 1200 ειδε αμεσως την SDHC 4GB που του εβαλα...
Συντονιστές: nikitas tsi