Νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης από την Ε.E.
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #16020
από Coo
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Ο πρόδρομος του καλύτερου συστήματος πλοήγησης Galileo παρουσιάστηκε από την ΕΕ. Το σύστημα λέγεται EGNOS και θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το γνωστό GPS. Σε αυτή τη φάση η βελτίωση στην ακρίβεια του στίγματος φτάνει τα 2 μέτρα.
Το νέο σύστημα αναμένεται να βοηθήσει την πλοήγηση αεροσκαφών, φυσικά των αυτοκινήτων αλλά και τους αγρότες αφού θα μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια που θα πρέπει να γίνεται ο ψεκασμό των φυτοφαρμάκων.
Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση του αυτόνομου συστήματος πλοήγησης της ΕΕ Galileo (δεν θα χρειάζεται το GPS) που θα λειτουργήσει το 2013.
www.nooz.gr/
Δημήτρης
Νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης από την Ε.E. δημιουργήθηκε από Coo
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Ο πρόδρομος του καλύτερου συστήματος πλοήγησης Galileo παρουσιάστηκε από την ΕΕ. Το σύστημα λέγεται EGNOS και θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το γνωστό GPS. Σε αυτή τη φάση η βελτίωση στην ακρίβεια του στίγματος φτάνει τα 2 μέτρα.
Το νέο σύστημα αναμένεται να βοηθήσει την πλοήγηση αεροσκαφών, φυσικά των αυτοκινήτων αλλά και τους αγρότες αφού θα μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια που θα πρέπει να γίνεται ο ψεκασμό των φυτοφαρμάκων.
Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση του αυτόνομου συστήματος πλοήγησης της ΕΕ Galileo (δεν θα χρειάζεται το GPS) που θα λειτουργήσει το 2013.
www.nooz.gr/
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #16024
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης από την Ε.E.
coo έγραψε:
www.nooz.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Θα ζούμε μετά το 2012;;;;; :PPP
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #16027
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης από την Ε.E.
Guardian έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!Θα ζούμε μετά το 2012;;;;; :PPP
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Είναι σαν τις υποσχέσεις των κυβερνήσεων. Πετάνε μια malakia για 3-4 χρόνια μετά και μετά ...τα ξαναλέμε! Τώρα αν θα μας κάνουν τη χάρη οι Ίνκας να είναι λάθος, δε ξέρω... Το πολύ πολύ να βρούμε πιο εύκολα το δρόμο για τον ουρανό... :PPP
Δημήτρης
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #16116
από Jimmy LarisEOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης από την Ε.E.
Δηλαδή δεν θα έχουμε ανάγκη τους αμερικάνικους δορυφόρους!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Συντονιστές: nikitas tsi