Δωρεάν GPS για iPhone
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60393
από Coo
Δημήτρης
Δωρεάν GPS για iPhone δημιουργήθηκε από Coo
Πρόσφατα βγήκε το CoPilot GPS – Plan & explore with on-board maps & directions
της ALK Technologies, Ltd.
Είναι το πρώτο εντελώς δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης που βγαίνει. Τουλάχιστον είναι δωρεάν μέχρι σήμερα, μετά ποιός ξέρει. Αυτό βολεύει όσους δεν έχουν κάνει jailbrake το κινητό τους και δε θέλουν να πληρώσουν για κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης.
Γι'αυτό, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει απευθείας από το AppStore .
Ακόμα και αν έχετε κάποιο άλλο (Destinator, iGo, Garmin κλπ) δεν χάνετε κάτι να το εγκαταστήσετε και να το δοκιμάσετε.
Οδηγίες:
Το κατεβάζετε μέσω του iTunes από το AppStore.
Το περνάτε με sync στο iphone
Στην αρχή δηλώνετε email κλπ (αν θέλετε) και κατεβάζετε τον χάρτη που σας ενδιαφέρει.
Περιορισμοί:
:: Το πρόγραμμα δίνει μόνο ένα χάρτη δωρεάν για να κατεβάσετε μετά την εγκατάσταση (χρειάζεται WiFi), οπότε φροντίστε να κατεβάσετε της Ελλάδας, από το μενού "Europe -> Greece". (Οι υπόλοιποι χάρτες κοστίζουν 30 ευρά για όποιον ενδιαφέρεται...)
:: Oι φωνητικές οδηγίες (στρίψε αριστερά, στρίψε δεξία κλπ) δεν είναι δωρεάν. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί, άλλωστε σε όλα τα GPS που είχα την έβγαζα γιατί με εκνευρίζει
της ALK Technologies, Ltd.
Είναι το πρώτο εντελώς δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης που βγαίνει. Τουλάχιστον είναι δωρεάν μέχρι σήμερα, μετά ποιός ξέρει. Αυτό βολεύει όσους δεν έχουν κάνει jailbrake το κινητό τους και δε θέλουν να πληρώσουν για κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης.
Γι'αυτό, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει απευθείας από το AppStore .
Ακόμα και αν έχετε κάποιο άλλο (Destinator, iGo, Garmin κλπ) δεν χάνετε κάτι να το εγκαταστήσετε και να το δοκιμάσετε.
Οδηγίες:
Το κατεβάζετε μέσω του iTunes από το AppStore.
Το περνάτε με sync στο iphone
Στην αρχή δηλώνετε email κλπ (αν θέλετε) και κατεβάζετε τον χάρτη που σας ενδιαφέρει.
Περιορισμοί:
:: Το πρόγραμμα δίνει μόνο ένα χάρτη δωρεάν για να κατεβάσετε μετά την εγκατάσταση (χρειάζεται WiFi), οπότε φροντίστε να κατεβάσετε της Ελλάδας, από το μενού "Europe -> Greece". (Οι υπόλοιποι χάρτες κοστίζουν 30 ευρά για όποιον ενδιαφέρεται...)
:: Oι φωνητικές οδηγίες (στρίψε αριστερά, στρίψε δεξία κλπ) δεν είναι δωρεάν. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί, άλλωστε σε όλα τα GPS που είχα την έβγαζα γιατί με εκνευρίζει
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Εγώ το εγκατέστησα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αν και με μια πρώτη ματιά σε μια δοκιμαστική διαδρομή που έβαλα μου έβγαλε πράγματι τη σωστή διαδρομή. Αυτό που μένει είναι να το δώ και σε λειτουργία.
Να και μερικά screenshots από το κινητό μου...
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Να και μερικά screenshots από το κινητό μου...
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ob099
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60443
από ob099
Απαντήθηκε από ob099 στο θέμα Απ:Δωρεάν GPS για iPhone
Μολισ διαλεγω να μου κατεωασει το greece κολαει
edit:ξεκολισε και το κατεβαζει
edit:ξεκολισε και το κατεβαζει
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60444
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Δωρεάν GPS για iPhone
Υπάρχει και άλλο δωρεάν GPS το οποίο και αυτό βγήκε πρόσφατα. Είναι το
NAVV Globetrotter
.
Από όσο το έχω δοκιμάσει και αυτό είναι εξ'ίσου αποτελεσματικό, τουλάχιστον στους δρόμους που το χρησιμοποίησα - είχε μέχρι και κάποια στενάκια/αδιέξοδα με χωματόδρομο, οπότε θεωρώ ότι η κάλυψη του χάρτη θα είναι επαρκής. Χρησιμοποιεί τους χάρτες του TomTom.
Η διαφορά με το CoPilot (πέρα από το interface) είναι ότι σου δίνει σε δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και τις φωνητικές οδηγίες.
Kαι τα καθιερωμένα screenshots
Από όσο το έχω δοκιμάσει και αυτό είναι εξ'ίσου αποτελεσματικό, τουλάχιστον στους δρόμους που το χρησιμοποίησα - είχε μέχρι και κάποια στενάκια/αδιέξοδα με χωματόδρομο, οπότε θεωρώ ότι η κάλυψη του χάρτη θα είναι επαρκής. Χρησιμοποιεί τους χάρτες του TomTom.
Η διαφορά με το CoPilot (πέρα από το interface) είναι ότι σου δίνει σε δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και τις φωνητικές οδηγίες.
Kαι τα καθιερωμένα screenshots
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi